På stranden.

Att ligga på stranden är bara så nice. En riktig strand, inte så som det var ute i sävar, eller på campingen i lycksele eller gräset i kassjö. På något sätt så gillar jag sanden, såvida man inte har hunnit få den överallt. Tråkigt bara att det ska blåsa en hel del när man ligger så pass nära vattnet som vi gjorde. Men en aningen mörkare nyans skådar jag över min kropp så det känns faktiskt kul.



Ikväll blir det nog att följa med på bion, Batman. Det vill säga om J bestämt sig för att han ska fara. Men det är som lagom sysselsättning en onsdagkväll. Och så såg vi ju ettan förra veckan när den visades på tv, får hoppas att tvåan är lika bra eller bättre bara.

Oups, fan.

Ut till havet.

Nyss blivit uppväckt. Ska följa mamma och dom ut till bettnes(havet) och bada.
Ta med mig boken jag håller på med och bara ligga och njuta. Hoppas på att
kunna få lite ny färg på kroppen. Någon nyans brunare kanske. Först måste jag
få i mig någon frukost, jalla jalla.

Mer än kroppsliga ting.

Trots en totalt förslappad dag så är jag nöjd och glad.
Så som det kan vara ibland, vissa enstaka dagar. Och
det kan bero mer än på mitt inköp också, men det är
sådana där kroppsliga ting.


Hur som helst så började jag dagen med att lägga mig
ute på "solmattan" och läsa i en av mina nya böcker,
(Marian Keyes, När Lucy Sullivan skulle gifta sig) och
njöt av värmen. Senare kom J och hämtade upp mig,
skulle ut till strömpilen för att inhandla nya högtalare
till datorn. Har nog inte ens rätt att kalla de gamla för
högtalare, gick ju inte ens att justera ljudet på dom.
Efter onödigt velande på både Expert och Elgiganten
så beslöt jag mig för Logitech högtalarna på Elgiganten.
De är inkopplade och jag är faktiskt nöjd, det är så mkt
roligare att lyssna på musik nu än innan. Även om det
inte är något värstingtjofräs.


j.

Kabeln hittad.

Efter lite undanröjande utan att finna kabeln i mitt rum så fann jag
den i brors rum precis
innanför dörren. Åh vad jag tycker att han ska
ge fan i mina grejer. Jaja, hur som haver..


I lördags när vi kom hem från Lycksele så blev det snabba puckar för mig, snabbdusch och sen kasta sig i bilen och bege sig ut till syrran i sävar. Grillning på g med systrarna, lillebror + respektive + barn. Och ibland hatar jag bara alla utfrågningar. Men det var riktigt trevligt. Senare på kvällen brassade jag iväg i lillbilen med musiken högt spelandes ända tills jag var framme hos Mira där det var inflyttningsfest och jättemycket folk. Trots att jag var nykter så funkade det att vara där hyfsat länge, och jag blev där längre än vad jag hade tänkt. Hade tänkt lägga mig tidigt, men vid 01 rullade jag in på gården här hemma. Medveten om att jag skulle få sova ut den natten.



Igår blev jag dock väckt ändå, fast klockan var mycket så det gjorde absolut ingenting. Tog mig iallafall iväg och badade i Kassjö med J och hans grabbar. Tyckte personligen att det var kallaste badet hittills. Skönare att ligga uppe i solen. När vi kom var det mycket folk och när vi for var det tomt. Hem och svida om, middag ute hos J´s föräldrar. Åt grillat och vann i kubb. Senare på kvällen blev det inte riktigt som det var tänkt men slutade med en film på kroken.



Idag var vi och spelade minigolf, och ja, jag spelade sämst av alla. Vilket innebar att jag som enda tjej dessutom förlorade. Kanske var lika bra, är ju ändå inte så dålig förlorare som andra kanske hade varit. Trots mina 3 spikar så gick det inte väl. Hemma var det bara att kasta i sig lite middag och börja göra tårtorna till Robban som fyllde 12 igår, jag hade lovat det men hade inte riktigt tid med vad jag hade tänkt. Men tårta blev det, och gott dessutom.



Journeyman nu, bäst att kila.
080725.

På minisemester i Lycksele.

Det känns som att det har hänt hundra miljoner saker sen jag sist skrev. Många bra saker. Vet bara inte vars jag ska börja. Eller nu efter att ha fört över bilder från kameran så kan jag börja med Lycksele. Kabeln till telefonen är bara puts väck, så det som hör till dom bilderna får jag berätta senare.

Steg upp 7 på fredagmorgon efter 4 timmars djup sömn, för att packa klart och hinna med allt innan 8 då jag skulle iväg till kroken för att hämta upp J. Vi var iväg rätt tidigt och var framme vid 10 tiden. Hann promenera iväg hem till Anna och hälsa på henne innan vi skulle vara tillbaka på campingen för att fika och bada i älven. Syster med familj hade vid det här laget också hunnit komma. Sen for vi på "stan" och kollade lite, hittade faktiskt konstigt nog ett par skitsnygga jeans för 700:- men en storlek för litet, så typiskt. Grillade till middag och gjorde oss iordning och sådant. Sen satt vi vid husvagnen med mamma, pappa, faster, hennes man och så min tremening från gargnäs. Drack öle och snapsade lite till massor med trevligt prat innan jag och J blev upphämtade av någon snubbe som skulle köra oss till en liten hemmafest där Anna också infann sig. Därefter blev det in på öltältet och det, där innanför grindarna stod Ninni också. Kan inte annat säga än att den där kvällen blev riktigt bra.




Dock blev värmen i husvagnen på lördagmorgonen på tok för jobbig för att man skulle kunna sova ut, men samtidigt är det alltid lika skönt när man inte sover bort dagarna, även om man är lite lagomt bakis. Senare på dagen så for vi iväg på bilutställningen där det fanns riktigt många fina bilar. Rätt mysigt att bara gå runt där och kika trots den stekande solen och inga vindar som underlättar. Var även in på museet en snabbis och kikade där, så lite kulturella på det viset var vi också. Inte långt efter det där hade vi slängt i oss mat och var på väg hem igen. Och kvar glömde vi våra coca color i frysen. Tur nog fann vi ett litet "fik" i granö där vi kunde inhandla nya.


Bilen på bilden längst till höger blev helt klart min favorit av alla.

Tack J för en underbar minisemester, du är underbar och världsfin.
Och tack Anna för en jättetrevlig kväll. Jag saknar att inte kunna umgås
med dig så ofta som förut för några år sedan.


Precis min stil.

Jag som skulle hem och lägga mig framför tvn tidigt ikväll. Gick ju förjävla bra. Och egentligen borde jag inte ens sitta här just nu utan borde snarare lägga mig för att sova så att jag inte sover bort hela morgondagen. Men det skulle vara precis min stil. Ingenting om helgen kommer nämnas just nu utan imorgon(?) någon gång när jag har ork och tid. Bilder kommer också att komma upp. Kan iallafall säga att det har varit toppen!

Unrated.

Ett stort glas blåbärssoppa intill mig och lite uppskrämd med 2½ män på tvn.


Efter middagen och allt det där begav vi oss hem till mig, skulle se en av
filmerna som damp ner i brevlådan idag. The hills have eyes(unrated),
den är så bisarr. Såg den när den kom ut på bio men minns inte mycket
och blev sjukt äcklad och skrek till någon gång sådär. Nu är frågan bara
när vi ska se tvåan?


Ska packa mina grejer så det är klart imorgonbitti, ska upp med tuppen för att fika
och sedan fara och väcka upp J så att vi kan bege oss till Lycksele. Väl där så blir
det nog ett dopp i älven, sen kommer vi även få träffa syrran, hennes kille, systerson
och systerdotter på dagen. Det är alltid lika kul. Det blir nog ett bra dygn där uppe.
Vi åker på en minisemester. J och jag, ett dygn.

Nattinatti.

Generositet.

Värken tar över för mycket ibland, idag har den tagit 4 timmar av mig. Men som tur är hade en del av beställningen från cdon kommit så jag kunde lägga mig och se lite Grey´s anatomy. Och nu är det mycket mycket bättre.

Och, ja. Vi tror att vi far imorgonbitti, som det ser ut just nu iallafall. Mamma och pappa är generösa och låter oss ta lillbilen som de tankat upp imorse. Det uppskattar vi jättemycket. Men samtidigt tror jag faktiskt att dom vill ha upp oss också och det är därför dom underlättar för oss litegrann.

Kanske bäst att kila in i duschen och göra sig klar. Har blivit bortbjuden på middag hos J´s föräldrar, tacos. Och jag ska köra dit direkt jag är klar. Bäst av allt är nog att få lyssna på skivan jag bränt tidigare idag, sådant gillas.


http://www.youtube.com/watch?v=3QH89rl7Emc

Blottarens boende.

Vi åker imorgon efter middagstid någon gång eller på fredag morgon,
såvida inte J går och blir riktigt dyngförkyld. Sen kommer vi hem lördag igen
.

For ut till baggböle tidigare ikväll, och vi begav oss ut på promenad ut till klabböle herrgård och det där. Hoppade över massor av stenar och igenom någon slags "skog" innan vi kom ut på de andra stenarna vid forsen(andra sidan älven än där vi var sist). Och jag med mina korta ben trodde att jag skulle ramla ett flertal gånger. Där satt vi på en sten riktigt länge och bara kollade på vattnet, forsen, laxarna som hoppade och fiskarna som frenetiskt försökte få sig en lax upp ur vattnet. Riktigt mysigt. Vi tänkte på det efteråt, hur mycket mer mysigt det hade varit om man hade haft en flaska vin och nå gott och bara fått sitta och njuta av allt på ett helt annat sätt.

Vi tänkte prova oss på att ta en annan väg tillbaka, i hopp om att den skulle vara kortare och enklare. Jomen pyttsan, raka motsatsen. Och ja, jag var rädd för ormar. Men nästan på fastlandet igen så kunde man andas ut till hälften, då var det bara hängbron kvar. (Jag har en fobi för broar, ser alltid framför mig att den går sönder när jag är mitt på. Men det är betydligt bättre nu än när jag var yngre. Detta gäller även små vanliga broar som man kör över. Nästan värre om man sitter instängd i en bil.) Kikade lite på folket som var på logen och dansade loss till musiken innan vi begav oss hem till J´s föräldrar där vi satte oss ner en stund.



Men det blev en mysig promenad. Har bara fått en del insektsbett uppe på hårskall´n,
men man ska se det positivt, det kunde ha varit mycket värre. Som ett plus i kanten så
sa jag att en stuga var rätt fin och fick då veta att det bodde en blottare där förut, då blev
den inte längre lika fin i mina ögon. (Att det var ett plus i kanten hoppas jag att ni förstår
att det var ironi.)

I called you last night in the hotel
Everyone knows but they won't tell
But their half-hearted smiles tell me something just ain'tright
I've been waiting on you for a long time
Filling up on heartaches and cheap wine
I ain't heard from you in three damn nights

- Åh. Jag gillar verkligen den här låten.

Inför helgen.

Jag vet fortfarande inte helt säkert om vi far imorgon, men bör få reda på det snart i hope. Berodde på om det gick att ordna två platser på campingen som hon lovade, hon som faster pratade med igår.

Får man veta om att det ska vara poolparty på fredag idag, två dagar innan, då är det svårt att planera in. Hur kul det än skulle vara, eftersom det aldrig annars sker. Men på sommaren kan det behövas att man säger till flera dagar i förväg ibland, speciellt när man vet att det är grejer som sker titt som tätt överallt. Kan alla komma med så kort varsel, eller har dom vetat det en vecka eller dylikt? Men så kan det vara, ingen dör väl för det.

Nu finns det rentvätt som väntar på att få vikas in i garderoben och inta sin position i väntan på att få bli använda. Att nästan allt är rent gör en glad, mycket större urval när man ska klä sig.

På med musiken och göra nytta.

Lillördag för de äldre.

Det blev filmtittande igår ändå, fast med ett break i mitten för käk och promenad för Meja´s skull. Så där vandrade vi i ösregnet, hon, jag och J. Faktiskt småmysigt ändå, regn är mysigt i lagoma doser. Igår var det iofs ösregn hela dagen, men vadå, det sker ju inte ofta precis.

Slaggade över på kroken också, efter att vi hade sett
på journeyman som vi följt sen det startade och lite
annat. J är bara såå fin. Att vi sen lyckas dra oss i 2
timmar efter att vi vaknat är bara härligt, det är så det
ska vara ibland, ingenting inplanerat.

Cdon.com gillas. Idag beställdes ett stort paket, ibland
måste man unna sig böcker och diverse filmer. Speciellt
med min tur att boken jag ville ha igår inte fanns på ica
här. Så jag ser fram emot när det dimper ner i brevlådan.

Idag till middagen var faster, hennes man och brorsans morsa hitbjudna på middag. Så jag har suttit med de äldre ända fram till klockan slog 23, det är kul ibland faktiskt. Och sen har man ju fått sig några goda skratt också, de hade en liten lillördag, så det förklarar väl allt?

Just nu hoppas jag enbart på att helgen blir så som den bildligt visar sig i huvudet, jag skulle gilla det. Och underbart om J följer med, annars slaggar jag nog hos Anna. Torsdag - lördag. Men, det kommer nog fram imorgon om hur det blir. Och nästan bäst av allt blir nog faktiskt att jag verkligen får träffa Anna, eftersom det inte hanns med när hon var här nere i stan.

Sitt inte på en kall pinnstol så du får "protatacancer", ta en "motärnare" stol istället.
Att snubbla på sina egna tungor ibland kan alla göra.

Din närhet.

Din närhet får mig att må bra.

Hälsade på Anna en sväng igårkväll och bara pratade en massa allmänt innan jag begav mig till J på kroken. Batman skulle ses, och ja, jag gillade den. Är typ sugen på att se 2an nu när den kommer på bio. Nog för att det redan finns en sådär 3 filmer jag vill se på bio just nu.

Mina b´s värker, jag anar vad som är på g i kroppen och är
beredd på att bli liggandes och ha ont i minst ett dygn. Så
är det att vara tjej, ingenting man kommer undan bara sådär.

Sunkväder får en att bara vilja ligga till sängs hela dagen lång. Om jag var hos J eller J vore här så skulle det troligtvis bli så också, med någon bra film på tvn. Att ligga själv är inte alls lika kul, kanske ska på ica och leta någon bra bok att läsa. Har ju ändå sett att Marian Keys har en bok på hyllan som jag inte läst. Den fanns ute i sävar på ica iallafall, finns den inte här så är det bara wierd.

Duscha när du känner dig skabbig.

Man ska alltid duscha så fort man känner sig skabbig, inte vänta en timme extra. Fast samtidigt så blir jag så glad, för det var så otippat och du gör mig alltid glad. Det var bara lite pinsamt att jag inte hade hunnit in i duschen innan. Sköt upp det för att ligga och läsa SOLO som jag hade glömt att jag köpte i fredags innan vi for på stranden.

Ibland ska man bara bli totalchockad.

När allt kommer till kritan.

Funderationer för kommande helg. Jag tror på sätt och vis att jag vet hur jag vill göra, frågan är bara om det kommer gå. Det blir isåfall en tvådagars. En dag där och en dag här. Först Lycksele på fredagen för att träffa Anna och så, och så är det ju motorveckan. Sen inflyttningsfest på lördagen hos M här hemma i stan.

Nu är det inte länge kvar, åh vad jag längtar. :*

Jag vet att när allt kommer till kritan är jag lite väl fåordig, men det är
bara för att jag trots allt är en aningen osäker. Vågar jag? Vad kommer
att hända då? Det kommer nog att komma i sinom tid.

En tripp till Stockholm, Örebro, Göteborg eller Oslo?
Över en sådär 4-5 dagar. Vill du följa med?

Ta dig över tröskeln och du är fångad.

Så man får gråta en skvätt.

Jag har sovit bort 2 timmar av kvällen, i brist på annat. I mitt 27gradiga rum, helt sinnes vad varmt det är. Ska lägga mig och glo på kärleksfilmer sen så man får gråta, bara för att det är så fint.

Iksu, träna eller träningsverkstan?
Det är frågan.

Spontanresa någonstans söderut, bara
för att göra något annorlunda. Måste bara
försöka få med mig dig?
.



SkogshuggarMarika, "kattpratarn"Anna, Tydligare bild på håret, Glassarn.

Blågröna.

Du minns att jag sa att jag gillade bruna ögon mest?
Men nu, nu gillar jag blågröna ögon också.


Dina fina ord bara ekar i mitt
huvud, och jag saknar dig.


Stoppade av snuten.

Inatt fick jag landa, hemma. Näst intill tröttast i världen dessutom. Igår sov jag på kroken efter att vi hade tagit vår härliga promenad och sett saw, och lite annat. Vaknade egentligen lite för tidigt enligt min mening men vafan, kanske var lika bra. Sköljde av mig och åt innan jag for hem och hämtade badkläder och for ut till systeryster och systerson. Vi for ut till en strand ingen av oss hade varit på förr, vid havet. Jag doppade mig, men myrorna i sanden kunde man inte göra annat än att hata. Ungefär. Väl hemma hos henne så glassade vi ute i solen, tills hennes snälla tant till granne bjöd på glass, ja bara sådär. Tillsammans gjorde vi systrar en supergod sallad och efteråt sprang jag runt och busade så mycket med Hugo att hans ben tillslut vek sig när han skrattade. Blev en aningen rörd av att han grät när jag for.


Utelåst, oja. Och jag hade som bråttom. Fick skynda mig till brorsan för att låna nyckel och kasta mig i duschen och allt dedär innan Anna kom. Vi skulle ut till Nordmaling, öltältet och de där. Tappade min telefon, men fann den igen. Vi gick in trots att vi inte hade tänkt det. Såg en rolig tant som shakade ass, som det senare dessutom visade sig att hon hade magtröja under koftan. Felice sa efteråt att några grabbs synligt hade pekat mot vårt bord och glott. Och den där satans gubben som sa till mig "eh, du är ju en stockholmska" och nej det är jag inte. Men det hjälpte inte att jag nekade det och dessutom pratar norrländska. Systrarna Edlund snack bland de äldre och på mig då jävlar hade brevbärarn vare framme. Men jag är ju inte en Edlund. På väg att skjutsa hem Annas familj blev vi stoppade av polisen, vi fick böter men hade ändå tur i oturen. Det kunde ha blivit mycket värre. Sen jävlar brassade vi på.

Och nu snart ska jag iväg på 1årskalas, brorsson
som fyller år. Om 25 minuter, och jag sitter fortfarande
som om jag nyss klivit upp ur sängen. Borde kanske
fixa de där.

Jag hoppas, hoppas, hoppas att du verkligen
kommer hem idag. Åh gud så jag skulle bli
glad. Du är så fin och jag vill vara dig nära.

Måste bara säga att jag hatar sånna där konstiga
sms, vad hjälper det att dom skickas till mig eg.?
.
Lite eftersläntrande bilder från Rödåsel.
Bland annat på fladdermusen, och när
vi står i den iskalla badtunnan innan det
är någon värme.



Pic´s.

Nu kom lite bilder upp. Mira när vi var på väg hem efter
SATC. Bilder från i helgen när vi var ute i Sandras stuga
och ja, en egobild efter att ha fixat håret igår. Enjoy.
Nu ska jag ta en snabbdusch innan det blir kroken
och en promenad.




När vi cyklar hem efter SATC.

Väck mig till liv igen.

Nu har jag kommit till det stadiet när jag är rädd.
Rädd för allt. Men det är nu jag vet att vad jag tycker,
känner och önskar. Du är så fin att mitt hjärta nästan
stannar. Gör det de, så snälla, snälla försök väck
mig till liv igen.

Förbannade Å.m

Jag somnade mitt på dagen igår och vaknade av att J knackade på min dörr, det var jag inte beredd på. De skulle iväg och bada och köra vattenskoter(om man nu kan kalla den för det) i Hissjö, så jag hakade på. Jag skippade ringåkningen bakom vattenskotern men badade iallafall.

Senare for vi några stycken ut till Norrmjöle för att grilla, vi försökte oss på engångsgrillar. Och jomen kyss mig så värdelösa! Men vi fann en vanlig klotgrill och det löste sig. Att försöka sig på att spela golf för första gången i livet tyckte jag däremot var ganska pinsamt och till en början gick det inte att sluta skratta. Men tillslut gick det faktiskt ganska bra, för att vara total nybörjare dvs.

Sen intog vi tvläge, sytycd gick ju på tv. Så jag och J låg och kikade
på det och lite annat. Kort och gott har det varit en bra dag. :)

Ska jag idas fara eller inte. Jag vill, men känner mig på tok för lat. Måste kanske ta och mana på mig själv lite hårdare ibland. Och på tal om det så har jag planer på att börja träna till hösten. Men vars vet jag inte riktigt än, jag får se.

Lite drygt med den där förbannade Åselemarknaden. Allt för många ska dit, och jag är inte alls sugen vilket betyder att jag stannar hemma, alla andra far iväg på värsta fylleslaget. Kommer det finnas något annat att göra än att glo film?

Leski.

2,3 fattigare.

Snart ska jag fara in till stan, frissan som sagt. Nog
för att det skulle vara skönt att ligga och sova ett tag
till. Resultat kommer nog läggas upp senare. Jag
kommer bli många hundralappar fattigare.

Melissa Ethridge - If it makes you happy.

Bortbjuden.

Nu är det en del som skett sen sist. Jag har hunnit vara hemma, vilket var så nice efter att ha tillbringat 6 dagar i skogen. Umgåtts med folk, sett SATC med Mira. Den var sjukaste bra.


I fredags var jag bortbjuden på middag hos J´s föräldrar, vilket var riktigt trevligt. Därefter karusellåkande på vännäsdagarna. Lördag så var det Sandras stuga som gällde, där en fladdermus gav oss tjejer panikskrik. Grillning, badtunnebadande, rottisdräggel, sjuk humor och annat kul stod också på listan. Superbra helg.

Rille fyllde 10 igår, så här fikades det. Och J var här och joinade. Efteråt for vi och plockade upp Sandra, for ut till stöcksjö och hoppade i vattnet. Härligare än vi trodde. Sen blev det pizzatime hemma hos mig med hela min familj(förutom 3, vi var ändå 12st allt som allt). Annars satt vi ute och snackade skit med morsan på altanen i 2½ timme tills vi höll på frysa sönder. Kastade oss i sängen och såg Journeyman och 2 avsnitt av SATC tills Sandra ville hem.

Idag har jag fipplat på med mitt hår, imorgonbitti ska jag infinna mig i den omtalade frisörstolen, vilket ger dom en massa pengar. Jag hoppas på ett bra resultat. Men först ska jag unna mig att se Big Shots och So you think you can dance ikväll, kanske på kroken.

Isto.

Mysig känsla i kroppen.

Jag vet faktiskt inte. Men jag börjar ana, och det
är en ganska mysig känsla i kroppen. Det där med
hopp tänker jag skippa än så länge. Tiden får utvisa
hur allting vill arta sig.


Jag skrattar ingenting när jag är här ute, förutom när jag pratar i telefonen(vilket faktiskt inte är så ofta) eller när jag hade besöket. Annars har jag varit som död sen i onsdags. Yrrol kanske skulle kunna muntra upp mig, såg ju inte riktigt hela i tisdags. Jag har faktiskt riktig hemlängtan. Det är ingenting som jag brukar ha, men då är man omgiven av folk, människor, kött och blod, prat och skratt.

Imorgon känns det åtminstone nära. Då är det inte länge kvar. Tragiskt att de människor jag sett samtidigt som jag pratat med dom var senast när Anna och Sandra var hit, i onsdags(!), inte ens på affären pratade jag med någon. Förutom Miris i telefonen. Skulle aldrig klara av att leva som en eremit, jag skulle klättra upp efter väggarna, riva ner tapeterna och till slut hamna på psyket.

Godnatt.

Dessa karlar.

Varför får karlar oss i sådan obalans? Hur lyckas dom med
det genom att bara vara? Kan vi kvinnor göra samma sak?


En tjej som är med många killar kallas hora, men vad säger
man till en kille som är likadan eller värre? De kan skryta om
sina bravader och i princip få applåder för det. Det är bara så fel.


Sömnproblem = karlproblem? Banne mig ingen aning.
Har åtminstone inte kunnat sova normalt. Tankar i över-
flöd. Halvsex gav jag upp.

Skogen, här är jag. Med de nio kineserna. Dom lever, jag lever. Kan ju bara betyda att det funkar. Trots finbesöket igår av Anna och Sandra, de som förgyllde min dag. S pappa bor ju bara här ovanför backen, så vi hälsade på. De har ett übersött föl på ridbanan som inte ens var en vecka gammal.

Sommarkvällar kan ju bara inte gillas mer. Sitta "ute",
rätta sällskapet, tjejsnack, gotta, musik och skratt. Bara
helt underbart. Sånna här kvällar får vi se till att skapa
fler av.

Uschiamej, på med musiken och bikinin och ut i solen.
Man ser knappt att jag varit i utlandet längre, med 45
dagar kvar till resan tillbaka.

Han ramlade ur bilen i farten.

Jag har numera min obetalda semester som varar minst juli ut, men det känns äckligt skönt ändå. Precis vad jag behöver just nu när det är så mycket annat som inte alltid går som på räls.

. Norrlands Guld.Bror.wheels 28/6 2008Wheels 28/6 2008

I helgen var det wheels här hemma, självklart var det massor av raggarsvin ute och svirade men även oss "normala" som bara ville ha en kul kväll med shysst folk. Grillningen med 3 av de äldre syskonen, respektive och syskonbarn. De betyder väldigt mycket för mig. Vi städade kvinnor begav oss in till stan och lämnade karlarna hemma med barnen. Gamlingar, medelålders, ungdomar och småttingar överallt, likaså bilar av alla olika slag och fylla -överallt. Tre av oss 5 var väl inte mycket bättre själv, men det hör inte dit(inbillar vi oss).

Jag blev kvar inne i stan när de andra for, åkte den fullproppade storbilen och tycker fortfarande lite småsynd om han som ramlade ut genom dörren och smällde i vägen, men å andra sidan får han skylla sig själv. Han hade ändå ork nog att resa sig och springa ikapp bilen på en gång.

Det roligaste med detta wheels varje år är nog att träffa på alla människor som man inte träffat på ca ett år tillbaka, i princip på förra wheels och ändå prata som om vi setts regelbundet.
.

Nu till den lugna fredagen. Vi skulle ut på promenad jag och J, om man nu kan räkna att vi gick ner till baggböle-forsen som promenad(?!). Det är riktigt fint där, synd bara att kylan trängde sig på allt för mycket. Därpå drog syrran med oss till M & H där det bjöds på vin och så, jag kollade vackert på och tog på mig att vara chaufför.


.
Snart blir jag skogsmulle veckan ut. Hundvakteri på listan, åt de nio kineserna. Naken som puff. Lär ha 9 sovkompisar i sängen. Kommer nog överleva denna vecka, även den veckan då jag ska ta tag i layouten. Kanske bäst om jag packar kläder, tänker inte gå naken veckan ut, hade vart kul att gå till affären då.