The keyday.

Jag skramlade ihop de enda småpengarna jag hade för att kunna betala parkeringen inne i stan, när jag kom dit var det en snäll själ som kom och gav mig en biljett som det var en timme kvar på för att dom skulle fara, alltså slapp jag betala det själv. Ytterst snällt att göra så!

Provade "den blå" i en storlek större, men det såg bara knasigt ut. Så jag behöll den i den storleken jag köpte från början. Köpte bara ett 2pack strumpbyxor först innan jag begav mig därifrån(skulle behöva förnya hela den härvan som ligger i garderoben).

Att jag orkade fara och träna idag var som plusset i kanten. 2 dagar efter varandra och jag mår så jävla bra av det. Imorgon blir det dock vilodag. Hade tänkt ta kort på platsen där jag allt som oftast står men det vågade jag helt enkelt inte när det var så mycket folk, så det får bli en annan dag.

Något kul? Gubben fick nycklarna idag och vi har varit dit ikväll och påbörjat lite smått. Lister är avskruvade, plastmatteväggar snart helt väck. Mitt i allt fick jag gå på ica och köpa nödvändigheter så som sopsäckar och skitpapper. Haha. Utan skitpapper kan det bli jobbigt att jobba på där i massor. Köpte även en liten påse karra för att vara lite gullig sådär så att de som kommer förbi kan få något sött att smaska på. Nu är det säkert minst en månads jobb, minst, innan allt är klart. :)

Äh, kvällsfika nu och sen sussa.


Vinterns beroende.



Vinterns beroende. Lypsyl. Annars så får man helt enkelt vara törr.
Trynsalva, läppsmörj, klet eller vad rackarns man nu vill kalla det.


Jag är ledig idag och det regnar, hur jävla kul är det? Jaja, väntar hem gubben för att fara och hjälpa honom hämta hem hyrbilen på ett tag. Sen kanske det blir stan för att se om jag ska byta ett plagg som köptes förra veckan. Ska jag träna sen? Jag vet inte, men är faktiskt lite sugen. Kan ju alltid ta en vilodag imorgon då.

Måste ju packetera de förbannade skorna också sen, fan.

Sa jag att jag svettas som en gris?

Nytränad och nyduschad. Har en så grymt härlig känsla i kroppen för tillfället, speciellt när träningen går bra trots stela och stumma ben. Min uthållighet börjar bli längre och är det något som känns bra så är det de. Fixade även mitt onoffkort så att jag kan ta mig in i gymmet när jag vill mellan 06 och midnatt utan att behöva hoppas på att någon annan ska in/ut eller finns inne i gymmet. Skönt att slippa oroa sig över det. Jag är stolt över mig själv och det kan jag nog aldrig säga för många gånger.

Det sköna känslan lär hålla i sig resten av dagen och kvällen. Sen får vi se om nästa gång blir på måndag eller tisdag. Men nu ska jag bara sitta här en stund och sen framför tvn resten av kvällen. ;)


Like i said.


Lördagsmys as i said yesterday. Fasen så härlig lördagskvällen var. :) Sen hann vi se lite
av `tomten är far till alla barnen`(så jädra härlig film, haha!) innan `eragon` började.


Nu peppar jag upp mig själv inför träningen som blir av lite senare efter att ha haft en underbar
morgon. Jag hoppas bara att träningsvärken inte ska hindra mig från att fortsätta jobba på framåt.
Jag är så jävla glad för hur jag längtar efter träningstillfällena nu, vilket jag inte gjorde i våras, det
gör det hela så mycket enklare och roligare. :)

Vinterns första vurpa.

Jag vet inte vars jag ska börja. Eller okej, vi säger såhär. Ikväll? Ja, ikväll blir det hemmakväll och lördagsmys med gubben min. Fan så härligt att bara ha fått rå om varandra exakt hela dagen. Annars är det alltid jobb, träning, hockey och annat som kan rubba sånt. Känner mig väldigt nöjd med hur den här kvällen blir.

Gårdagen var blandad. Till en början hade jag ju bara tänkt titta förbi en stund, det hela slutade med att jag skjutsade ner A och S till stan och därefter till och med följde med in på Allstar(skulle ändå hämta gubben efter 2). Trots att jag inte var uppklädd(hade lite ångest över det, speciellt som jag hade vanliga reebook skor på fötterna och inga klackar). Men nykter som jag var så accepterade jag läget och försökte göra det bästa av situationen. Det mest komiska var väl kanske att jag gjorde vinterns första fall och föll i backen nedanför Sandra. Haha, och det var jag som var nykter av oss tre, men det var halt som rackarns med frost i gräset när man har reebook´s.

Men varför är det så att när man är ut i vanliga fall(iofs ganska sällan) så träffar man sällan folk som man faktiskt tycker det är kul att träffa. Men när man nu för en gångs skull är ute, nykter och ouppklädd så träffar man många. Jävligt kul ändå, men vafan. Det roligaste var nog att jag inte höll på att känna igen Robert när han hade knackat mig på axeln eller då min barndomskompis hamnade i princip bakom oss i kön in. Ibland är världen mindre än man tror. Men det blev en ganska kul kväll ändå trots omständigheterna. Nästa gång ska jag banne mig inte vara nykter.

Det var ganska skönt när man fick slockna totalt vid 4 snåret inatt efter att ha varit vaken 22 timmar med allt vad dom innebar. Sen att jag har träningsvärk i hela låren och i röven är ganska skönt sådär. Dessvärre vet jag inte om det är olyckshändelsen eller träningsvärk som går upp i magen.

Det går bra nu.

Att få sluta ett ibland är ju gudomligt! Som idag, då for man bara och tränade direkt efteråt i lite mer än en timme med Sandra. Det är ytterst lite folk och grymt skönt. Extra kul är det ju när man märker att det går framåt också.

Från 30(varav 15 löpning och 15 rask promenad) minuter till 50 minuter(varav 20 löpning och 30 rask promenad) på 4 pass. Det tycker jag är ganska bra. Ökningen med löpningen skedde idag trots att min arm dunkade varenda steg. Efteråt tog vi lite benpress och sådär. Roligast och flummigast var helt klart bollarna. Behöver jag ens nämna att duschen var grymt skön efteråt?

Tydligen ser jag nu blek ut, fick höra det under middagen här hemma av pappa. Jag känner mig inte sjuk, bara trött och matt pga en tidig morgon(brukar bli så den här tiden). Så jag ska eventuellt om Sandra, Anna och dom lite senare. Ska orka hålla mig uppe sent ikväll för att hämta gubben min från firmafest. I´m the driver tonight. Haha.

Besviken.

Jag vet inte vad jag ska säga. Är totalt slutkörd, orkade knappt jobba sista 2½ timmarna men härdade ut. Huvudvärk, yrsel och lite frossa, är säker på att det beror på sprutan igår. Sen for jag direkt ut till syrran för att klippa och slinga henne samt träffa syskonbarnen.

De hinner bli så stora mellan gångerna att man inte begriper det. Det gick bra och vi kapade tillochmed till en lugg. Jag har inte hunnit ta det lugnt förns nu. Och så hämtade jag ut båda mina paket idag. Jag vill inte ens säga det här, men jag är besviken över Nellypaketet.

Ett par skor var i en helt annan färg än vad jag beställt(är hundra på att jag valde bruna och inte lila). Ett par fick jag två vänsterskor av och så var tre par för stora. Jag brukar ALLTID ha den storleken på klackar, begriper inte att det kan skilja så mycket. Kan inte gå i 12centimetersklackar som glappar heller. FAN! Jag som har längtat efter det här paketet vansinnigt mycket.

Nej. Duscha och sen sova i think.
Är helt väck och vet inte ens vad
jag heter längre.

"VIP-kvällen" som inte kändes så VIP.

Fan, man ska inte fara på sånt där. Det är farligt. Jag for dit med tanken "inte shoppa mycket!" och lik förbajat går jag ut med 4 grejer. Nu får jag inte shoppa mer än nödvändiga grejer nästa månad(läs:julklappar!). Då kommer jag att måsta leva med ångest.

Först när jag kom dit utanför och väntade på Pernilla var det jag och 3 till som stod där. På 5-10 minuter hade det utökats till 100-150 kanske. När alla väl blev insläppta så slets det kläder till höger och vänster och det var ett enda kaos där inne. Jag raffade åt mig 15 plagg och ställde mig i en över 30 minuter lång kö och en liten skitunge(okej, kanske på 16år?) försökte tränga sig före, då jävlar sprang jag om henne och in i provhytten. Man blir irriterad efter att ha väntat så länge. Ska jag även erkänna att jag tyckte 15 plagg lät mycket och då sa 14 istället?(Vet inte varför egentligen, pinsamt). Kön till kassan gick som tur var fort.

Tycker det var äckligt dålig stil av några småtjejer i hörnet som trängdes i 1-2 provhyttar och sen hämtade kläder i olika storlekar(när det är sån kö så blir man bitter, ja). Men det var inte bara det, de sprang även och hämtade snacks åt varandra!!! Har man bråttom då eller? Vet man att kön är skylång? Idioti.

Annars då? Jo, jag måste sova för att jag börjar klockan 7 imorgonbitti.
Det är jag inte jätteglad för, men så är livet. Min arm ömmar(axeln också
efter alla kläder jag höll i, men det räknas inte) och jag hoppas bara att
det inte blir värre än så och att jag för allt i världen kan jobba imorgon.

Godnatt!

Sprutan.

Idag slutade jag 30 minuter tidigare på jobbet. Varför? Hade planerat att ta vaccinet mot baconsjukan. Fick vi ta det? Självklart. Och jag som hatar sprutor tittade bara bort och var först att ta den av oss så att det gick bra. Hur känns det då? Känns skönt att ha gjort bort det och att man nu slipper tänka på det nå mer. Lite småöm bara, det känns ju att man gjort något i armen. Ifall att jag får feber eller så så får jag, jag har hört så mycket om biverkningar som andra har fått så att jag känner mig inte så rädd.

Och ikväll ska jag på Gina Tricot´s VIP-kväll med Pernilla. För det första blir det kul att träffa henne och för det andra blir det kul att göra något som man vanligtvis(läs: aldrig) gör. 20% på hela sortimentet, lär ju inte komma hem utan en påse. Tur att jag inte har mer pengar på kortet än vad jag har. Men det blir kul!

Sen tänkte jag bara nämna att jag har varit träningssugen hela dagen,
det om något känns ovanligt just nu. Men fan vad härligt det blir när man
väl kan träna igen då. :)

Jag vill bara sova.

Färdigjobbad, färdigtränad och nyäten. Kan det bli skönare än att
bara slappa resten av kvällen? Skulle inte tro det.

Känns skönt att jag utökade promenadbiten på löpbandet till 30 minuter ist för 15 och löpningen ligger kvar på 15. Så ja, det går framåt på den biten och det är skönt. Fruktansvärt skönt! Sen ska jag vara glad att jag faktiskt håller mig frisk trots det arbete jag jobbar inom där man blir mottaglig för alla basilusker och bakterier. Jag höll på få världens skrattattack där i början bara, och det enda jag behöver säga är Glenn. Haha! Pinsamt när jag insåg att en person till höger om mig hörde att jag gav ifrån mig ett tyst skratt för att jag inte kunde hålla mig.

Imorgon har jag blivit lovad att få sluta tidigare, vi ska vaccinera oss
mot baconsjukan är det tänkt. När jag tänker efter så kommer det nog
bli en lättnad när det är överstökat.




Klockan 07.00 imorse och jag är redo för jobb. Först måste jag bara hem för att hämta
vinterkängorna samt jobbjackor(2st för olika ändamål, jaja, beroende på väder) och för
att äta frukost.

Kloss.

Och så var klockan plötsligt tio. Fan vad tiden rann iväg. Det där med bilderna är iallafall avklarat så nu behöver jag inte tänka på det. Jag har beställt hem 2 julklappar också samtidigt som jag haft en klar i 2-3 månader. Så nu är det bara 9 stycken kvar tills jag är klar.

Nej, ska glutta och lyssna ordentligare på Raw nu
innan jag kryper till kojs. Sååå, natti natti.

En kort uppdatering.

Eftersom att internet funkar ganska bra just nu och jag inte har något speciellt att göra så sitter jag för tillfället och laddar upp bilder på Facebook, som jag sällan är inne på. Men det kan ju vara kul för de andra som är med på bilderna iaf.

Känns som att man har hur många som helst. Är fortfarande på att uppdatera
sommar-09 albumet. Och förhoppningsvis ska jag kunna ladda upp mer som
tagits senare också. Vi får la se.

Två videoklipp.

Börja med att titta på det här klippet. När gubben i gul-blå randig tröja kom, då höll jag på dö av garv. Det är rätt kul med tonåringen med hörlurar i början också. Skrattar du inte en enda gång under klippet vill jag veta det. Okej?


Här kommer ni kanske att känna igen någon från förra klippet. Höj ljudet så att du hör. Ifall man inte orkar med början så kan man spola fram till 1.44 då allt det roliga börjar. Håll koll på gubben till höger i röd tröja då också, han håller på dö av garv ser det ut som. Och sen när han börjar slå dom i huvudet...  jaa. Haha.


Fan vad jag hade velat vara en som satt i publiken, jag hade legat dubbelvikt på golvet med
tårar sprutandes som rejäla forsar. Jag älskar sånt där, speciellt när skratt smittas så jävla lätt.

Tuschteckning.


Bilder.

Jag var ute och gick i 50 minuter. Precis när det började skymma, lagomt kallt och frisk luft. Snacka om härligt. Det enda man såg efter vägen var dock hus, hus, åker, skog, hus, åker, hus, hus, åker, skog och så vidare. Ni fattar vad jag menar antar jag.





Sen kom jag in och vågade håret lite, orkar inte med när det är platt och ostyrigt
alla gånger så då kan det få vara ostyrigt på ett mer kontrollerat sätt. :)

At the moment.

Eftersom det blev ändrade planer för dagen så ska jag försöka kasta om allting rätt.
Så jag ska inte ut och hälsa på A, inte än iallafall. Så jag tänker gå ut och gå här i
baggböle innan mörkret faller helt. Sen får jag se om jag kanske far och kör något
pass ikväll på träna. Allting beror som litegrann på. Det var iallafall skönt med en
fet sovmorgon.

Men först ska jag glutta igenom lite bloggar medans internet fungerar så pass bra som
det gjort nu idag och igår. Helt över förväntningarna må jag säga. Och det är kul. Varför
kan det inte vara så här jämt?

Painting.

Jag tror banne mig att jag höll på att äta ihjäl mig till middagen, det var så jävla gott. Och speciellt när man inte har ätit något tidigare under dagen. Men än är det inte färdigätet för just nu står gubben och gör äggröra som vi ska ha till kvällsfikat senare. Yummie! Skitenkelt och gott.

Har suttit och ritat en tuschteckning också som jag ska visa imorgon i think.
Att rita med tusch är så olikt blyerts att man nästan blir rädd för att sätta pennan
mot pappret. Nu ritade jag iofs på randigt papper eftersom det inte var menat
att bli seriöst då jag hämtade inspirationen från KanDee. Men det var kul att
rita den om jag ska vara ärlig. Ska försöka komma igång mer med mitt ritande
så att man kanske kan göra någon liten egentillverkad tavla.

Shooter, någon som sett den filmen? Det är tänkt att vi ska se den ikväll.
Annars kan jag tipsa om att jägarna börjar klockan 20.00 på SF kanalen
för dom som har tillgång till den.


BRA inköp.


Mina nya, UNDERBARA, shepherd tofflor som jag köpte för en sådär 16 dagar sedan på Maxi.
Inte dumt köp! Dom är hur sköna och varma som helst och jag bor i princip i dom.


Och mina "köra bil vantar" som jag köpte vid samma tillfälle. Så jävulskt sköna och superbra då man alltjämt fryser om händerna annars då man kör bil. Nu använder jag dom mer än då också just för att dom är så sköna, skulle ha införskaffat ett par till bara för att det kan vara bra att ha.

.

Nej nu ska jag låna lillbilen och fara för att handla.
Fastän jag är en sån som inte vill köra bil dagen efter,
men eftersom jag är här så mycket som jag är så känner
jag att jag måste ställa upp och göra det. Så ja, det är
dags att köra "ufo´t"(yarisen), haha.

Komplimanger och icke legkontroll.

Alltså igår måste ju ändå ha varit en bra dag.

Till att börja med så blev vi sjukt bra bemötta på volvo, och det slutade med att vi provkörde en v50 diesel och blev överraskade av hur bra bilen var. Därefter hade vi några minuter på oss att hinna till bolaget där jag sprang in medans J fann en parkering. Där, när jag ska betala så tar jag fram körkortet och håller det i handen(gör alltid det tills dom ber att få titta på legitimation) för att vara beredd. Kassören ber inte om att få titta ens, och jag blir förvånad för jag ser ju inte ut att vara 40 bast direkt och kunde lika gärna ha varit en 18åring med körkort bara.

Köpte därefter nya strumpisar på H&M och fann ett jättefint underklädesset som jag ville införskaffa, men eftersom J var med så såg han vad det var och tänk om jag kanske fick en present någon dag, det skulle inte vara dumt. Hur som haver fick jag på kvällen sen två komplimanger då en handlade om håret(det gör mig alltid glad) och sen att en viss R trodde att jag var 1-2 år äldre än jag är. Han är själv bara två dagar yngre än mig.

Sen att man hade så kul är ju enormt härligt.

Hemmafest heleste kvällen.

Denna jävla huvudbang. Jag skulle ta det lugnt igår, hade inte alls mycket dricka med mig. Men när man dricker ett litet glas bål + ett stort(typ halvlitersglas) glas grogg som man blir bjudd på så blir det fort mer än vad det var tänkt från början.

Och varför denna huvudvärk pga den där groggen? Har inte ens kunnat få i mig något i matväg än eftersom det knappt gick att få i sig oboyglas tidigare, inte för att jag varit hungrig heller. Det jag suktar efter är middagen, vi ska få spagetti och köttfärssås, vilket jag varit sugen på i två veckor. Så då måste jag kunna äta om en sådär 5 timmar.

Träningen för dagen är alltså totalt utesluten, vilket suger eftersom jag hade ställt in mig på det. Men ja, ska ju dit imorgon så. Huvudsaken var att det var kul och trevligt igår och det var det. Fan vad jag saknat dom två brudarna. Det fulaste som hände var nog ändå när vi tjejer fotade oss i sängen(okej, det där lät dumt, men vi rymdes inte att sitta alla 6 någon annan stans. Först jätteseriöst, sen dalar det bara utför och tillslut blev det bara en enda röra. Korten på röran är dock inte på min kamera utan på den andra. Ska checka facebook snart och se om några hunnit bli upplagda ännu.


Problemas.

Ska alldeles precis hoppa in i duschen för att fixa mig lite. Ikväll ska vi iväg på födelsedags/inflyttningsfest. Blir dock lugnt då jag har tänkt träna imorgon. Problemet just nu är bara vad jag ska ta på mig för kvällen. Har med mig 4 klänningar att välja på, volangtoppen och lackleggings samt någon mer basic.

Förstå vad jag önskar att jag hade mina nya skor här nu, hade velat bära ett par ikväll
även om vi inte ska ut ikväll utan bara vara på plats. Men skor gör mycket. Tar eventuellt
ett annat par som är använt ynka en gång förut, på en tjejmiddag.

Ska försöka komma ihåg kameran ikväll!


"Jimmys farfar är glad".

Heter självklart klippet. Haha helt sinnes vilken rolig gubbe. Undra vem som lärt
barn och barnbarn svordomar i den där släkten. ;P haha. Och vad han ska se på
tvn? Lyssna och se.


Skoshopping.

Jag har alldeles precis syndat. Vem köper 4 par skor på en gång?

Måste ju vara totalt störd egentligen. Men jag kunde bara inte hålla fingrarna i styr.
Det är andra gången någonsin som jag beställer någonting från Nelly, dessutom var
det rea. Alla fyra, plus frakt gick på 600:-. Och jag tycker att jag har lite för lite olika
klackar, så nu vart det några olika samt att två par var med lite färg.



De rosa och de blå med nitar gick på 100:- styck. De Bruna med lite nitar gick på 140:-. Och då var det rea på dom tre. De svarta kostade 199:-(har kollat på dom i både blå och rosa förut och velat klicka hem) och de var inte på rea. Inget av paren har en klack under 11 cm. Och det känns som att dessa är lite annorlunda mot för de jag redan har, därmed ett bra tillskott.

Andra glaset.

Alltså, det här pissvädret. Det gör mig galen. Mitt huvud blir så
tjockt. Men jag har iallafall gjort det jag hade planerat för dagen.


Har varit förbi på "dagis" och suttit där en stund, och fan vad jag saknar stället. Måtte dom bli sjuka någon gång(det är det man får hoppas på som vikarie, annars står man utan jobb till sist) så att de behöver vikarier. Tvättmaskin nummer två är igång medans den första är upphängd.

För stunden ska jag precis ta ut Meja i ruggvädret och sedan bara ta det lugnt tills jag ska hämta polon hos mamma på jobbet så att jag kan fara och hämta Alice, samtidigt som jag kan berätta att jag vikarierar och kanske kan få komma till det dagiset någon gång också. Men det kan bli spännande att försöka hitta dit när jag inte riktigt vet vars det är, att hämta den där goungen kommer inte att vara något problem i övrigt och så gör jag det för att hon ska slippa behöva vara till fem. :)

Härliga fredag!

Idag har jag en ledig dag. Så jag har begett mig hem, hem på riktigt nu för dagen.
Jag rensade färdigt bland alla bilder imorse så att det bara är att bränna ut dessa
tretusen som lagts in sedan i slutet av December -08(helt sjukt vad många egentligen!).
Lättnaden är enorm, påbörjade det för 2(?) månader sedan och det hade stannat av
totalt. Efteråt tog jag mig en värmande dusch och gjorde mig klar för dagen, det är
så skönt med att börja den och känna sig fräsch.


Ja, hemkommen är jag och det första jag tog tag i var mitt tvättberg, sortera och börja tvätta. Kan vara bra att få lite rena kläder(även om man har massvis i garderoben egentligen). Det är skönt att veta att man har mycket tid på sig att vara hemma och bara tvätta upp allt, det är inte alltid man har tid med det, speciellt inte på dagarna då man jobbar och man inte är hemma medans tvättmaskinen lix ändå är upptagen hela tiden. Och så är det första gången jag är hemma en längre stund på 2 veckor. Att det var magsjuka här i huset i 9 dagar spelar en stor roll i det hela.

Ska bege mig förbi på "dagis" sen också, där jag jobbade mycket förut och hälsa på. Efter att ha träffat på M på affären känner jag mig lite skyldig att göra det såhär idag när jag har en ledig dag. Men det kan nog bli trevligt, inväntar bara att lunchrasterna ska sätta igång där borta.

Ps. Det är skönt med ett internet som går ganska snabbt och att man
vet att det kommer att fungera hela tiden utan att lägga av. Ds.

Brandlarmet.

Det var inte så svårt att kliva upp imorse ändå, kan bero på att jag låg i sängen nio och somnade som en stock innan tio. Men det var det så värt med tanke på att dagen blev mycket lindrigare när man väl var pigg och utvilad trots att man klev upp tidigt. Men sen att jag la mig och sov när jag kom hem igen är en annan femma, det gjorde jag bara för att jag kunde och hade tid(finns inte allt för mycket att göra här ute).

Idag när vi hade varit ute och hade hunnit skicka in alla barn utom två så startar brandlarmet(ingen övning). Barnen blev helt förskräckta av det höga tjutet, några storgrinade. Några tänkte till och med "får vi gå ut i sockar?" De blev som paralyserade och var tvugna till att bli utlyfta, där stod man med två stortjutandes på varje arm och vyssjade och sa "såja, det är ingen fara, ni behöver inte vara rädda" när man innerst inne hoppas att det inte är allvarligt för att man själv i själva verket är vettskrämd för bränder. Imorgon har det varit planerat att en utrymningsplan ska skapas då det är stängt och personalen fortfarande ska sitta och jobba. Men det var nog bra att det här kom innan, då vet man vad som kan behöva tänkas på sedan. Och det hela visade sig vara att en lucka(ugnsluckan?) bara hade stått öppen lite för länge i köket, så alltså ingen fara alls.

Och efter lunch och det var dags för sovvila så hamnade jag ute på vyssjningen eftersom jag inte skulle ha någon lunchrast för att jag slutade tidigt. Där ute stod jag i kylan och drog vagnen fram och tillbaka, fram och tillbaka. I hela 50minuter. Gissa om jag blev matt i armarna. Barnet hade inte en tanke på att sova och fick följa med in efter dessa 50min. Det ante mig om man skulle få armmuskler av att stå så varje dag, men kul, det är det då inte.

Vaccination.

Gah, jag hatar när allt det man skriver raderas för att sidan krånglar.

Vi har iallafall försökt oss på att ta vaccinet mot baconsjukan idag. Mamma ringde vid halvsju och sa att man kunde fara och ta det och att det stängde sju. Vi var där inom 10 minuter och de låste dörrarna precis när vi kom. Så jävla typiskt, det hade varit bra att ta det idag utifall att man skulle bli sjuk som biverkning(vilket många får, många får feber medans andra känner det som om dom går på droger).

Så vitt jag vet tror jag att alla jag jobbar med nu har tagit det, de flesta iallafall. Och då slår tanken mig att det kanske beror på att dom jobbar med barn, men då borde ju jag också få ta det? De inom vården får ju det iallafall. Så på tisdag hade vi tänkt oss ett nytt försök. Det återstår att se hur det går då.

Ända upp i rumpan.

Jag höll precis på att somna på soffan. Det hade varit skönt att tillåta sig själv det, men det är bättre om jag uthärdar 1 timme till minst och sen lägger mig på riktigt för kvällen eftersom jag ska upp och iväg tidigt imorgon. Bara jag hinner somna tillräckligt djupt så borde jag inte störas när J kommer hem efter att han tränat klart.

Det gick bra att jobba idag trots att jag fick en huvudvärk som heter duga där ett tag på eftermiddagen, men som tur var fanns det alvedon som jag kunde stoppa i mig och så blev allt bra igen tack och lov. Eftersom jag hade planerat att träna direkt efter jobbet så var det ju extra bra.

Och träna, det gjorde jag. Tog samma runda på löpbandet och det var förns efter idag det kändes i benen ända upp i rumpan. Så man kan ju säga att jag känner mig ganska så mör nu, fast jag är stolt över mig själv över att jag faktiskt tagit mig i kragen den här gången. Ska hinna med, och orka en gång till den här veckan och sen så blir det nog något pass åtminstone nästa vecka. Måste hålla mig frisk samtidigt som alla andra faller som käglor och blir sjuk.

Jag skulle gärna vilja ta vaccinet nu.

Segast.

Ifall att man sover dåligt under natten och man på morgonen har 35 minuter på sig att somna om och vakna igen somnar och sover djupt, och skönt. Varför är det alltid den korta stunden som är den bästa på hela natten de gångerna?

Känns som att jag levt i en liten bubbla då jag har jobbat idag på grund av att jag har känt mig trött och inte alls utvilad, men jag gjorde mitt bästa och det blev bra. Nu är det 2 dagar kvar av den här veckan så vitt jag vet. Helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig och sova nu så att jag får vila ut ordentligt och vara pigg imorgon.

Träffade på en gammal kollega på affären idag också, från det stället där jag vikarierade mycket förut. Fy bubblan vilken glad Tina som gick ut efteråt, hon är ju bara hur snäll som helst den där människan. Det är inte konstigt att jag saknar att vara på det stället. Ifall inte de har en massa planering och så på fredag(som på tomtebo) så ska jag nog fara om och hälsa på där vid lunchtid. När man känner sig uppskattad på det där viset när man inte varit där på ett tag är så guld värt för självförtroendet.

Näe, se klart ugly betty och sen sova.


Känner mig rätt duktig denna måndag.

Imorse så fick jag nästan ångest när jag trodde att jag inte skulle få in jobb för dagen. Försökte övertala mig själv om att jag skulle kunna tvätta och annat sånt där vettigt, men jag kunde inte gå med på det. Och precis i samma veva som jag tänkte ringa vikbanken så ringde de från tomtebo. Gissa om jag kände mig räddad?

Ska vara där hela den här veckan förutom fredag(stängt) och hela nästa vecka förutom måndag(stängt). Känns så jävla bra ska jag tala om, även om jag har tre dagar då jag måste bege mig halvsju på morgonen åt det hållet. Det kommer vara tungt, och det lär bli tidiga kvällar dagarna innan för att man inte ska vara totalt seg i bollen.

Jag har haft mitt träningskort fruset sen i början av maj(började löpa ute hemma ett tag, som inte höll i sig efter att jag blev förkyld en gång). Så jag har säkert inte tränat på ca4 månader, och idag så for jag och "öppnade" mitt kort direkt efter jobbet(okej, var först hem och hämtade träningskläder) och så ställde jag mig på löpbandet i 30 minuter och gick raskt samt löpte 50/50. Att jag ens orkade efter ett så långt uppehåll tycker jag var bra. Så nu ska jag förhoppningsvis kunna fara fler gånger direkt efter att jag jobbat. Nu är jag lite smått mör i kroppen och det är så skönt att bara få sitta. Är stolt över mig själv att jag äntligen tog tag i det igen.

Känner mig rätt duktig denna måndag.

Imorse så fick jag nästan ångest när jag trodde att jag inte skulle få in jobb för dagen. Försökte övertala mig själv om att jag skulle kunna tvätta och annat sånt där vettigt, men jag kunde inte gå med på det. Och precis i samma veva som jag tänkte ringa vikbanken så ringde de från tomtebo. Gissa om jag kände mig räddad?

Ska vara där hela den här veckan förutom fredag(stängt) och hela nästa vecka förutom måndag(stängt). Känns så jävla bra ska jag tala om, även om jag har tre dagar då jag måste bege mig halvsju på morgonen åt det hållet. Det kommer vara tungt, och det lär bli tidiga kvällar dagarna innan för att man inte ska vara totalt seg i bollen.

Jag har haft mitt träningskort fruset sen i början av maj(började löpa ute hemma ett tag, som inte höll i sig efter att jag blev förkyld en gång). Så jag har säkert inte tränat på ca4 månader, och idag så for jag och "öppnade" mitt kort direkt efter jobbet(okej, var först hem och hämtade träningskläder) och så ställde jag mig på löpbandet i 30 minuter och gick raskt samt löpte 50/50. Att jag ens orkade efter ett så långt uppehåll tycker jag var bra. Så nu ska jag förhoppningsvis kunna fara fler gånger direkt efter att jag jobbat. Nu är jag lite smått mör i kroppen och det är så skönt att bara få sitta. Är stolt över mig själv att jag äntligen tog tag i det igen.

Nu.

And today..

Ja, lojt. Internet vill inte komma igång på min dator, jag har legat
på spikmattan i 40 minuter(första gången jag provade var i torsdags-
kväll, och jag tycker det är grymt skönt). Sen när gubben ska iväg
för att träna ska jag nog bege mig ut och gå en sväng. Tråkigt bara
att jag inte har någon musik att lyssna på då.

Äckliga, sura gubbj*vel till vakt.

Fredagen på jobbet rullade på och jag fick bege mig hemåt vid fem(först hem för att hämta kläder och sen ut till gubben) varpå en dusch, göra sig iordning och äta skulle hinna göras innan halv sju då vi begav oss mot hockeyn. Som för övrigt sög i fredags då dom förlorade, stort. Men vi gjorde en trevlig sak av det ändå och tog en öl i periodpauserna.

Efter matchen begav vi oss på en liten hemmaförfest där tiden rann iväg och vi till slut tänkte att "jamen vafan vi följer med de andra ut den korta tid som är kvar av kvällen då inträdet var gratis". Det hela slutade skitkasst, en rackarns vakt som sabbade hela vår kväll för att jag inte tänkte på att jag kastade en flaska, som jag sedan plockade upp(den höll alltså). De beskyller J för att ha gjort det, men jag erkänner att det var jag som gjorde det och att det var dumt, men att jag plockade upp den. Den vakten ville inte släppa in oss sen. Men jag försökte 2-3 minuter senare och jag kom då in, behövde inte ens plocka upp leget. Medans de fortfarande vägrar släppa in J och beskyller honom fortfarande trots att jag erkände. De han pratade med hade inte ens sett om "han hade kastat den" eller inte. Det slutade med att vi stack därifrån och jag var så flyförbannad. Det är väl fan kränkande att anklaga någon som inte ens gjort något!! Kan ju säga att man inte blir sugen på att fara dit igen iallafall.

Lördagen var lugn och vi såg hockeyn som denna dag var mycket roligare att se, bättre spel, bättre stämning och mer mål(hela 9st allt som allt). Ganska pendlande match, och tyvärr var inte pucken på deras sida de ofantliga gångerna den kunde ha suttit där inne. Det ända tråkiga var att vinsten skulle komma i förlängning och att de då bara fick 2 och inte 3 poäng att gå hem med efter matchen. Men det var ändå glädjande att se den matchen mot för den i fredags. Efteråt for vi runt överallt för att finna ett ställe där vi kunde hyra Johan Falk, vapenbröder(2an), köpte gotta och begav oss hem för att först göra en gourmetmåltid bestående av hamburgare. Haha.

Klippt.

Nu är mina alldeles slitna toppar väck. Känns superfräscht
trots att håret inte är nytvättat eller torrt ens för den delen
heller. Men snart så ska jag in i duschen varpå jag ska vara
lite provdocka sen och prova en plattång med lockfunktion
(den som gått på tv, i-curl?) eftersom gubbens mamma är
frisör och de köpt in en sådan till salongen och aldrig har
provat ännu. Blir intressant för mig också att se resultatet.

Grunk.

Alltså tänk om det vore fredag nu, hur härligt hade inte det varit?
Jag längtar som bara den tills morgondagen är avklarad. Det ska
bli kul att se hockey på kvällen och sedan ta någon öl i periodpauserna.
Och framförallt just för att det är helg.


Imorse blev jag iallafall välkomnad av en bajsblöja och det var bara att dra på sig plasthandskarna och ta bort det precis innan frukost. Men det hör jobbet till så man är ganska van att sådant sker i tid och otid. Har tagit en halv kopp kaffe för första gången på väldigt länge nu och tusan så gott det var. Men är ändå lika trött som vanligt.

Gubben for precis för att åka skrillor och här sitter jag kvar, antingen vid datorn, läser boken, stickar eller kluddar lite i mitt nya kollegieblock(sånna behöver man jämt!). Men kom på att jag ska få bli klippt senare också och det blir nog bra, lär iallafall kännas skönt att bli kvitt lite risiga toppar även om jag helst skulle vilja att håret hade varit ännu längre.

Jag vet inte vad som hände, helt plötsligt får jag igång internet
väldigt många gånger, så att jag antar att jag ska vara nöjd!

Brutalt dålig lukt.

Nu passar jag på innan jag börjar läsa runt. Det var väl så jag hade sagt..

Hemkommen efter jobb där det varit en del gnöl bland barnen idag, luften har stått totalt stilla så jag kan ju tala om att jag inte doftar så gott heller. En dusch skulle vara välbehövlig men jag vill bara sitta ner en stund innan, och självklart utnyttja att internet fungerar för mig så jag ska sitta här och stinka lite till.

Min gubbe, som tydligen ser ut som en ung Persbrandt och har fått en befodran
(min gubbe är sjujäkla duktig för att vara 24 år!) sitter i ett annat rum och slipper
som tur är känna min dåliga doft. Skulle vara kul att sätta en fot eller så under
snoken hans bara för att jävlas, men det skulle inte kännas så jäkla hett. Haha.
..kommer självklart inte göra det.


Skrevs imorse kl:8 men hann inte publiceras.

Har alldeles precis vaknat till liv ur nattens dvala, men jag känner mig halvt omänsklig
ändå. Kan bero på att man vaknat titt som tätt och varför har jag ingen susning om.


Men som märkes så fick jag igång internet på min dator, vilket gör att jag kan skriva nu
innan jag ska försöka göra mig iordning. Skulle vara skönt att skippa sminket, så jag tror
att jag ska göra det. Det är skönt att jag hämtade kläder igår så att jag åtminstone har
lite sånt att välja på för dagen.

Nej nu ska jag se om det hinns med att läsa några bloggar lite snabbt. Tjing så länge.


Ro & Ri. Foto: Jag.

Jag är så förvånad, jag fick igång internet ännu en gång och tänkte att
"ja, varför inte publicera det jag skrev imorse, det kanske är kul". Sagt
och gjort.

Dessa idioter på vägarna!

Jag är så dålig på det här när jag nu är så pass mycket här. Jag trivs inte med att sitta vid en dator där jag inte kan ha mina egna bilder med mera. Nog för att jag hämtade min dator idag, men då funkade inte internet särskilt länge och jag började med att läsa ikapp mig på några bloggar som jag missat i 5 dagar, ändå med några kvar.

Magsjukan tog slut hemma igår och dom trodde alla var friska vid det här laget, jag dimper ner hemma efter jobbet för att hämta lite kläder(hade inte tänkt komma hem för tidigt och riskera det ändå) och så får jag reda på att nästa satt igång. Suck. Men jag ska vara glad så länge jag slipper det själv. Fick ju åtminstone se att de möblerat om och lite sådant iallafall och det såg bättre ut än innan tack och lov(kunde det ens ha blivit värre?).

Imorgon har jag sovmorgon(igen!) och då hoppas jag att jag får slippa blixthalkan och vettlösa chaufförer. Det kunde ha smällt idag på grund av en totalidiot som blinkar höger vid trafikljuset, har i princip svängt innan han plötsligt väjer ut tillbaka framför mig, idiot. Hade e12an inte varit saltad eller att jag hade varit ouppmärksam så hade jag smällt in i denne vansinniga idiot. Ångrar man sig fulländar man ändå svängen och vänder på någon gata längre in och kör rätt sen!! Men det är väl klart som fan att det alltid kommer finnas de som är rena trafikfaran för oss andra.

Nej nu ska gaddarna få sig en omgång efter att vi sett en gammal Johan Falk film(Noll tolerans) som visades på SF kanalen från då han bodde i Göteborg innan han flyttade ner till Haag. De nyare är ju från då han kommit tillbaka därifrån. Och så ska vi vara glada för att Löven vann över Oskarshamn på straffar ikväll också. Godnatt.

Min egen.

Jag vill ha tillgång till min egen dator så att jag kan ladda upp bilder i mina inlägg också, och så att jag kan läsa alla de bloggar jag brukar läsa som ligger på en speciell lista. Ligger bara 4 dagar efter i uppdateringen. Kort och gott. Och det är lite småjobbigt när man är fast och helst läser en gång per dag.

Har iallafall jobbat och fått in jobb för två dagar till så vardagen rullar på,
min beställning från lyko.se hade anlänt idag så jag hämtade ut det efter
jobbet. Känns riktigt skönt att veta att jag inte kommer att bli utan vare
sig shampo eller balsam i första taget nu.

Sitter och funderar över julen. Kanske blir det första julen jag inte firar med min familj, vi får helt enkelt se. Funderar på lite pynt och sådär, sen skulle jag vilja hitta på en kul grej till min prins också så att jag får pyssla lite. Måste bara få reda på om det är möjligt först. Finns det billiga(!!) killprylar som man kan ha användning av? Skulle uppskatta tips.

Alla farsors dag.

Fars dag och jag tänker INTE bege mig hemåt. Hemma snurrar magsjukan som en galen epedemi, nästan. 2 med onda magar och 2 som blivit drabbade. Visst, jag var hemma i fredags och jag borde ha fått det då också, men det har då inte brutit ut, och jag hoppas att det inte gör det heller.

Sitter här själv nu med en karl som har begett sig för att åka skrillor, blir intressant att höra hur det gick sen. Han tog även med sig myrdräkten + wolverines knivar för att lämna, så nu blockerar det inte en större yta av golvet längre.

Sen måste jag säga att det känns så skönt att hans föräldrars dator är överflyttad
till rummet intill(där det är fullt i flyttgrejer), så nu får vi kanske äntligen ha rummet
helt för oss själva. Jag känner mig glad. När man är hemma såhär med föräldrar runt
omkring så behöver jag kunna stänga in mig och veta att det inte kommer in någon,
precis som jag har det hemma hos mig, nu äntligen är det möjligt här också. Sen
gjorde jag ett provisoriskt sminkbord av det databordet med en stor spegel också,
så det är som extra bra.

Nej nu ska jag läsa en stund.

Håll till godo.

Igår jobbades det för fullt och egentligen skulle jag ha jobbat till 17. Hade turen på min sida och fick sluta 20 över tre istället. Det är härligt en fredag. Därefter var det ica maxi som väntade. Vad som köptes kommer att visas på måndag då jag har kamera och min dator.

Vi satt på en familjemiddag här ute och för första gången på väldigt länge kunde vi båda dricka vin till maten och lite sånt. Men det var ändå skönast att bara få somna tidigt för att vara en fredag då vi båda var trötta. Hade dock en halverst obehaglig natt, men som blev bättre som tur var. Och så var det så kul att vakna upp till ett vintervitt "landskap". Det var så vackert med all snö på träden och täcket som låg alldeles orört på marken.

Idag har vi rännt runt, kollat på golv och provsuttit bilar innan vi la oss i soffan och slog
på första Johan Falk filmen som vi hade hyrt igår. Mycket bra film, vill se nästa snart.

Vars kvällen bär av har vi ingen aning ännu,
mer än att vi ska stoppa i oss mat någon gång.

Nytt i duschen och efter.



Det här är vad jag pratade om i förra inlägget. Mitt shampo och balsam på 750ml flaskor håller på att ta slut så jag var tvungen att beställa efter nya(399:- via lyko.se) och jag kan inte byta ner mig till icaprodukter nu när jag använt frisörprudokter i snart ett år. Sen kerasilken jag har håller på att ta slut också så där var jag tvungen att beställa en ny också, den är jättebra mot lite frissigt och flygigt hår. Håret känns mjukt och jag rent utav älskar produkten(119:- via lyko.se).

Kackel.

Det snöar lite lätt ute, kallt som attan och jag har nyss kommit mig till ett varmt hus.
Snart ska vi slå oss ner i soffan och kika på hockeyn där Foppa gör comeback i tre
kronor. Kan bli intressant att se.


Gick suveränt att jobba och direkt jag komme dit fick jag in tid för hela morgondagen,
kan inte göra annat än pusta ut och känna oron släppa för att jag iallafall vet fram tills
måndag är slut. Men det blir skönt imorgon efter jobbet, för då är det äntligen helg.

Har dock inga helgplaner, men jag känner mig obrydd. Skulle gärna bara slöa och göra
kostnadsfria grejer då jag snart måste punga ut med en femhundring. På vad? Jag ska
berätta...

Ett vitt snötäcke.

Har haft en underbar morgon. Vaknade av en varm famn tidigt imorse för att sedan gå ut att skrapa bort 1½cm snö från bilens rutor innan jag begav mig hemåt och tog ett glas o´boy innan jag kröp ner i sängen igen och somnade om. Snacka om enkelt men endå vardagslyx. Och det var mysigt att det låg ett litet, tunt snötäcke. :)

Nu har jag tagit på mig ett ansikte, ska kamma ut håret och välja kläder, käka något för att sedan bege mig för att jobba. Har 45 minuter på mig och jag borde hinna utan stress. Det är det där med maten som kan vara jobbig. Om inte annat så vet jag att det finns ravioli.

Näe kanske måste skynda mig lite för att inte tappa tid.
Jalla Jalla!

Det blir toppen!

Vilken vändning. Tänka sig, att när jag gick nerför trappan så ser jag att jag får just tunnpankakor till middag, utan att dom visste vad jag var sugen på. Jag har snört om till myskläder, tänt ljus och inväntar min prins. Och då han kommer ska han få en liten, liten gåva som jag gjorde eget omslagspapper till i grönt och gult(björklövens färger). Paketet är i princip lika litet som en femkrona, fast lite tjockare.

Tisdagar kan vara jobbiga ibland efter att man kommit hem från jobb, skola med mera.
Hur gör du för att varva ner, och hur gör du just ikväll?


Jag gillar den här bilden. Det är dock synd att skärpan hamnade på cykeln och inte på lille
V. Men så kan det gå när det ska fotas hastigt, när ögonblicket är framme och varar en
yttepyttestund.

Detta eviga mörker.

Jag känner mig totalt slut i både kropp och knopp. Det är påfrestande att kliva upp 05.50, bege sig mot jobbet när det är mörkt, vara utomhus i ruggväder, bara ta hand om barn under 2 år, och tillslut bege sig hemåt igen när det är mörkt ute. Har en ännu längre dag imorgon att se fram emot. Skulle inte ha något emot att snön kom nu, har hellre på mig täckbyxorna än regnkläder, och så skulle det bli ljusare.

Inte nog med allt det så är jag sugen på tunnpankakor till middag, skulle vilja unna mig lite mörk choklad och sådant smått och gott. Istället har jag ingen susning om vad jag får äta, kommer inte fara förbi affären idag och då kan jag åtminstone hoppas på att jag ligger i sängen klockan tio ikväll. Fy bubblan vad jag längtar efter min prins!

Lätt mina nya favoritjeans!

Tvättmaskinen går(jag kunde med nöd och näppe lägga in tvätten i maskinen utan att skrika, pga handen). Småplockat lite på mitt rum för att det inte ska bli ett sjuhelvetes kaos härinne, skulle dock behöva vika in en hel drös ren tvätt.

Sitter även och tänker på hur nöjd jag är över att jag köpte jeansen i fredags,
i fucking love them. Dom är helt underbart sköna och så sitter dom som en smäck!


Nu ska jag tända lite ljus, släcka ner och slå på ensam mamma söker,
avsnittet från igår(eftersom jag aldrig kan se det på söndagar pga playa
del sol och sportspegeln).


J <3.

Halloweenbilder.


Myran. Jokern.

Min alldeles egna, heta, vampyr. Jag(försökte frenetiskt få gaddarna att synas, här utan blod).

Wolverine. Duffman.

Förfest nummer ett.

Förfest nummer två.

Vi for sedan ut på rex, tog tyvärr aldrig fram kameran där upptäckte jag så det är tomt.
Vet dock att en vimmelfotograf tog bild på oss, men kan inte finna bilden än. Men det
kommer väl. OM man törs se den. Haha. Huvudsaken kvällen var rolig, och det var den.
Tråkigt bara att det knappt var några utklädda på rex.

Handen.

Jag har insett att det till och med är svårt att gå på toaletten med min hand.
Eftersom det är den högra som gör ont, jag är högerhänt, och så vidare.
Kan bli intressant hur det går att jobba imorgon om det här ska hålla i sig.
Den är iallafall inlindad i ett stort paket som ska ge stöd.


Har iallafall kommit fram till att det måste bero på att jag var på Leo´s lekland igår,
kan inte ha gjort illa mig någon annanstans. Frågan är om det bara är en stukning
eller om det rent utav kan finnas en spricka där inne...


What have i done?

Min hanled är helt fucked up. Den gör ooont och har gjort det sedan igår.
Jag kan inte ta i med den, kan knappt skriva utan att känna smärtan och
tillochmed vid datorn känns det trots att jag försöker hålla den ganska
stilla. Jag har lindat den, men det jävlas ändå.

Idag blir en hemmadag då jag trodde jag skulle få in bättre jobb idag än två-sex som jag tackade nej till(i hopp om mer förstås!). Men å andra sidan har jag fått in heldagar imorgon och på onsdag borta på tomtebo, så det känns bra. Men det blir tidiga dagar då jag måste fara härifrån vid sju på morgonen.

Jag tänker och funderar på hur det ska gå för dom tre, och hoppas
att dom kommer ha det bra och få må gott. Snacka om trevliga.


Sliten dagen efter vampyr.

Läget just nu är slitet. Är trött så in i bomben. Delvis på grund av gårdagen. Men sen också på grund av att jag följde mamma och pappa med alla ungar på Leo´s lekland trots min hangover. Var faktiskt riktigt roligt. Det som kändes lite jobbigt var ett syskonpar som jag haft på dagis några få gånger och dom kände igen mig. Efter det var dom inte blyga av att vara i närheten, dom satte sig rent utav och höll fast mina ben och förväntade sig att jag skulle leka med dom. Men efter lite bök och lite tur så lyckades jag skaka av mig dom. Träffade ju på andra barn också, men det var mycket lindrigare. Så nu är jag som sagt trött som bara den och ska bara ligga i soffan hela kvällen.

Gårdagen var rolig. Var väl kanske inte snyggast i mitt smink(det försvann lite eftersom) men vad fan jag bryr mig inte. Jag hade kul och skrattade. Sen missade jag det pyttelilla trappsteget på rex trapp som inte ens är ett trappsteg och gjorde en förstklassig vurpa som jag reste mig snabbt ifrån och höll på att skratta sönder mig ännu mer. Vågade inte ens kolla vilka det var som såg vurpan, trots att dom frågade hur det gick. Haha. Och på ena förfesten träffade vi på hela luciatåget också, såhär i månadsskiftet.

Det konstigaste av allt var vår chaufför hem, att det skulle vara han. Helt sjukt vad otippat när man inte sett människan på 3-4år. Näe föresten, det var inte det konstigaste, för det var att jag fick med mig i princip hela Ninnis outfit och halva Simons hem hit. Märkte ingenting förns vi hoppade ur bilen. Så här står jag nu med en myrrumpa, myrben, ett affro och wolwerine´s knivar. Och det fulaste av allt är att jag fortfarande har blodspår på hakan efter mitt fakeblod, trotts att jag tvättat mig 14 gånger.

Näe. Jag pallar inte mer nu, måste vila lite innan middagen.
Bilder kommer imorgon!