Valborgsmässoafton.

Jag kommer ihåg valborg förra året. Vilket fint väder vi hade då, och att all snö faktiskt var borta. Någonstans i mitt bakhuvud så ville jag att det skulle vara likadant i år. Men det ser ut som att det gråa, trista vädret kommer att hålla i sig. Tyvärr. Känns pisstråkigt att inte kunna vara utomhus på samma sätt, men å andra sidan vill vi inte sitta på någon fest i en lägenhet som vanligt heller.

Vi ska därför låna ut vår lägenhet till J´s föräldrar och vi ska låna deras hus. I år också. Har ingen susning om vilka som egentligen kommer ikväll heller. Mer än att Amanda ska med, vilket känns skitkul! Men innan det är dags att göra sig iordning för kvällen har jag en del att hinna med. Om en timme och femton minuter så har jag tvättstugan. En maskin snurrar redan här hemma. Så all tvätt ska hinnas med. Jag ska över på ica och köpa nå medel för att fixa utväxten i sista sekunden. Sen ska jag plocka undan en del här hemma(vilket jag iofs redan börjat med och inte har mycket kvar av). Ska byta ut mitt täcke mot det som ligger i förrådet, jag gillar att ha mitt för mig själv så att säga, på något konstigt vis. Om det inte är J som är och nallar det förstås.

Sen måste jag bara tala om att jag har beslutsångest angående vad jag ska ta på mig ikväll också. Det jag köpte i förrgår var jag ju sugen på, men den känns för somrig för det här dystra vädret. Måste rådfråga gubben min när han kommer hem senare idag antar jag.

Hua, ska hinna förbi "hemma" också för att syrran med ungarna ska fara och
hälsa på pappa. Och jag vill hinna träffa dom, var så länge sedan sist. Så nu
måste jag vara ännu mer effektiv.

Edit: Skönt att den som tvättade före mig redan var klar nu när jag gick ner vid elva. Så jag kunde starta en timme tidigare. Hann även över på ica och köpte medlet. Nu är frågan bara om jag ska hinna göra det innan eller efter jag varit "hem". Provar med att hinna innan tror jag.


No bike.

Det blev inte som det var tänkt idag. För det första så kanske det hade varit bra om vi hade vaknat en kvart tidigare. Men hur som haver begav vi oss vid fem i sju för att lämna in bilen(vilket gick jättefort förra gången) och väl där gick gubben in för att lämna nyckeln och jag satt och åt min frukost i hans jobbil. Vid halv var vi på väg därifrån, då jag hade tänkt cykla hemifrån.

Nästa ide var att försöka få pappa att skjutsa mig på jobbet med cykeln, men det kunde han inte heller och vi hade lite småpanik båda två. För att tillägga hade jag inte ens hunnit borsta håret innan vi for. Men kort därpå ringer pappa upp igen och säger att han kan flytta över bilbarnstolen till den andra bilen så jag får låna den lilla idag. Så jag blev avsläppt där och körde hem hit. Har hunnit med att både sminka mig och borsta håret och har dessutom en halvtimme till godo innan jag måste fara.

Kan bli en ansträngande dag idag, har ont i huvudet och magen.
Men det är bara att bita ihop, slutar ju ändå fyra så det är inte så
farligt.


....aholic.

När jag slutade idag så "orkade" jag inte fara hem, då skulle jag bara somna. Så jag for på stan igen, hade tänkt titta på baseballtröjorna på gina igen(röd eller blå), men hamnade inne på h&m först där jag lyckades finna lite grejer. Som två nya underklädesset, det köper man så sällan så jag slog till med två på en gång. Samt en grå/beige klänning som var korallig och volangig nertill på rean för 150:-. Den var somrig och blir nog kanon. Lite annorlunda mot för vad jag har.

När jag väl kom in på gina så fann jag baseballtröjorna endast i grå, rosa och svart. Vilket inte föll mig i smaken. Så jag ides inte ens prova. Gick istället in på kappahl och köpte en tight, randig tröja med liten puffärm som jag spanat in varenda gång jag gått förbi stället.

Hann även in på bikbok där jag fann en snygg, tvåfärgad hoodie, en skinnjacka och ett par paljettshorts. Men jag satte stopp för mig själv och lät bli att komma ut med något av det(BRA TINA!).

Nu ligger jag bara på soffan och latar och känner hur sjuhelsickes trött jag är. Mer trött blir jag av att tänka på att jag ska kliva upp mer än en timme tidigare än jag skulle behöva om jag skulle köra bil till jobbet imorgon. Men jag ska cykla. Har liksom inget val heller eftersom bilen ska in på verkstan. Antar att jag kommer vara ganska död imorgon när jag kommer hem, då jag har cyklat 3,5-4mil(dit och hem). Måste ladda redan nu! Måtte det vara sol..

Tungt huvud.

Vi har hunnit städa lite här hemma innan middagen och sen har jag suttit och kladdritat lite skisser för att sen kanske sitta och rita upp dem. Har nog kommit in i en ritperiod igen. Men inte samma gamla ritperiod, nu är det helt andra bilder. Men det är hur kul som helst och tiden bara rinner iväg. Släpade hem en 10kilos tung icakasse från affärn nyss också samtidigt som jag gick och skämdes med en toalettrullebal i andra handen. Pausar därför lite innan duschen. Telefonen är påfylld och hyran är betald. Inte många måsten kvar idag.

Det var lite barn idag. Men trots det var det en tung dag för huvudet. Regn/snö = innevistelse idag + några riktigt gnöliga och gnälliga barn är den farliga kombon. Jag slapp iallafall bajs på mina kläder så jag ska nog vara glad för det iallafall. Och att jag fick sluta 20 minuter tidigare. :)

Det måste jag komma undan idag.

Nu ska jag iväg och jobba. Dystert väder och jag hoppas nästan att det kommer regn, regn är ganska skönt ibland(bara det inte blir för ofta och att det förstör en hel sommar). Och så hoppas jag på att jag inte får något bajs på mig idag, det slipper jag helst!

Skänka till vem?

Har suttit och ritat barnbilder och blev till slut riktigt nöjd med den sista. Så nöjd att jag inte vet om jag vill skänka den till jobbet eller rama in den och ge till något utav mina syskonbarn. Ingen märkvärdig egentligen, bara skön stil på den. På kossan, tjuren och de tre kalvarna(och de fyra flugorna).

Kollade precis in på mitt konto för att kika min lön som jag får imorgon. Den gör att det känns ännu bättre må jag säga. Men nu måste jag ändå försöka hålla relativt hårt i pengarna så att jag har på sensommaren och sådär.

Annars är jag lite depp över att jag inte kommer kunna cykla hem imorgon då pappa inte kunde komma och skjutsa mig. Tänk om jag hade börjat 30 minuter senare, då hade det fungerat. Blä. Jag hade behövt de där två milen. Men kanske ska försöka springa när jag kommer hem(det blir ändå rester från idag till middag). Ska fundera på det där och se om slemmet i halsen vill ge med sig.

Godnatt!

Nerbajsad.

Ja faktiskt. Efter mellis lyfte jag ner ett barn som olyckligtvis hade bajsat ner sig. Så då lyckades jag få på mina kläder och så kände jag mid äcklad resten av dagen. Inte så svårt att förstå vad det första jag gjorde när jag kom hem var kanske. Annars går det nå jäkla skit, har skickat hem nå ungar med hög feber och sådär.

Har precis skalat ett lass rå potatis som nu står på kokning. Vi ska göra egen potatismos idag, för första gången. Så vi hoppas att det blir bra. Blir göda med ugnsbakad falukorv till. Det blir väl lätt att man suktar efter att tugga mat på vardagarna då jag dricker min lunch.


It taste good!

Vi åt grillat till middag, det är inte fy skam. Inse hur gott det är med en redigt go köttbit, grillade champinjoner och en grillad tomat, pommes, beasås och tsatsiki! Galet vad sommar kändes, speciellt när solen lös ute. Hoppas bara att det ska bli ihärdigare och bli ännu varmare så fort som möjligt!

Har tagit mig en funderare på om jag ska försöka få cykeln bort på tomtebo så att jag kan cykla hem för att se ungefär hur lång tid det tar att cykla de ca 2 milen. Då kanske jag kan cykla båda vägarna så småningom. Det blir ju bra träning(har inte köpt något nytt kort än och det är det som ligger och skaver mig i ryggen). Ska höra med pappsen om han skulle kunna skjutsa mig och cykeln på tisdag tror jag. :)


Trav och partaj

Jag tackar mig själv att jag slutade dricka runt elva igårkväll och faktiskt kom ihåg att ta en resorb när vi kom hem där vid tresnåret. Men det var en kul kväll, om än jag blev less lite för tidigt. Men så kan det vara.

När vi väl kom dit, vid sju så bjöds det på middag. Palt(!!), så jävla gott. Och udda som födelsedagsmiddag inför fest. Var ändå en hel del folk och turligt nog så bor han ju i hus. Hanns med en massa surr, kik på semesterbilder, dans och sådär. Sen blev det korvätning(härlig nattamat, så borde det jämt vara på hemmafester!) innan vi landade i soffgruppen på övervåningen och slank in på ämnet barn. Vissa mer redo än andra och lite obehagligt blev det nog allt, men tillslut så kom tack och lov taxin som skulle ta oss hem. Kan säga att det var grymt skönt att komma hem och få krypa ner i sängen.(Vågar dock inte lägga ut några bilder då jag ej vet om folk godkänner det).

Annars då, på travet och sådär? 120kronor inträde + 30kronor för ett program. Sen 55kronor för en öl och sen hade jag 200kronor kvar att spela för. Gick plus hundra kronor. Och då hade jag vunnit tillbaka inträde, öl och så innan den hundringen. Det var kul när jag satsade 130kronor på en häst som faktiskt vann. Jag satsade endast dom pengarna för att jag var så sur över att jag inte hann spela på loppet innan då hästen sprang och vann som alla andra hade satsat på. Lite envis kan man nog allt bli. Men det var kul trots skuggan och blåsten.

Ut på travet.

Nu är jag ganska redo för V75 tror jag. Knapparna på skinnjackan är fixad(om jag ska ha den), väskan är pimpad, är nyduschad, sminkad och nyäten. Sista maskinen tvätt är igång samt att den torra är vikt. Tror inte det är något med jag behöver fundera över innan vi far förutom att jag ska få med mig Sandras kamera.

Hade dock lite svårt med klädseln. Hade tänkt mig en, men det tyckte gubben att jag skulle ha ikväll. Så jag bytte bara till något enklare. Men det är fan jobbigt när man ska ha en klädsel på dagen och att man vill ha en annan på kvällen då vi ska iväg på 25års-partaj. Vi får se hur kvällen och dagen artar sig. jag hoppas bara på att blåsten inte är lika förbannat kall som den var imorse.

(Vi ska föresten inte cykla, utan har lyckats skaffa skjuts. Kunde ha blivit svettigt annars i den här blåsten, hehe.)

Surr.

Jag slapp bolaget igår, istället tog jag tag i att stoppa ner de tekniska prylarna i tv-bänken på dess rätta platser. Men innan så var jag tvungen att reda ut alla kablar och slita i tv-bänken som väger mängder. Det var svettigt men det blev bra. Sen gick jag ut och gick i 40 minuter längs strandpromenaden innan jag begav mig hem till familjen för att låna morsans cykel.

Men innan vi fann nyckeln(hon var inte hemma och hade inte telefonen på). Trodde jag skulle få gå hem utan den helt enkelt. Men tillslut så. Dock fick jag mest gå ändå då luften i däcken var näst intill slut. Handlade och fixade middag innan vi la oss på soffan resten av kvällen. Precis lagomt då man visste att det blir mer fart nästkommande dag.

Det vill säga idag. Vi har redan hunnit slänga in en maskin med tvätt, vara och pumpa cykeldäcken och så har jag fikat lite för att stilla hungern. Nu ska jag fixa till knapparna på skinnjackan och hoppa in i duschen, sen borde jag vara något sånär redo för att cykla ut på umåker lite senare och spela lite på v75(lär ju förlora precis som förra året, men det är kul ändå!).


Yesterday: Lång, härlig hood och ribbstickade strumpbyxor - GT. Skor - converse. Halsduk - charmant of sweden. Jacka - everest. Härlig och lagom varm promenadklädsel. Rolig form på tröjan på andra bilden!



Där, en sådär 100meter längre fram så rinner älven. Jag gick alltså efter strandpromenaden.

Tvätteri.

Vilka är oddsen att tvättstugan(som alltid annars har väldigt många lediga tider) är uppbokad12-17 en fredag? Det var den iallafall. Av grannen mittemot. Även 17-21 var den uppbokad. Så jag fick bita i det sura äpplet den här gången för att jag inte orkade boka tid i förväg.

Så jag kom upp till lägenheten och började med att sortera all tvätt, färgmässigt och gradmässigt. Sen fick jag dela den mörka tvätten på två och välja det viktigaste som skulle tvättas först och därefter bara kasta in det i maskinen. Den första är nu klar och upphängd på torkställningen och den andra är i maskinen just nu. Bara tre kvar sen(har dock inte plats att hänga upp allt idag vilket är synd).

Har kastat på mig ett ansikte och kammat skatboet för nu tänker jag göra bort lite måsten. Så som att bege sig till bolaget för att ladda upp inför morgondagen. Hur jag ska få med mig allt är dock den stora frågan(så går det när den ena parten jobbar medans den andra är ledig). Sen måste jag ju in på affärn och ladda upp med mer mat. Speciellt mjölk. Ska ju försöka hinna fixa det där med cykeln också. Hupp hupp, skynda!

Nyuppstigen.

Nyvaken, smuttandes på ett glas bravo och äggen kokandes på plattan.
Funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Ett måste är att tvätta upp berget
med tvätt som vi har. Ska kika om det finns ledig tid nu 12-17 i tvättstugan
så att jag kan utnyttja alla tre maskinerna.

Sitter och lyssnar på playlisten från tjejkvällen från förra helgen och kommer genast att tänka på att det är v75 imorgon och vi eventuellt ska cykla dit(måste ringa mamma om hennes cykel och sen hämta den). Är skittaggad, var så himla härligt förra året. Måste bara vara lika fint väder också!


Nyvaken och totally ofixad.

Tv-bänk?

Helvette så jag har svurit, kämpat och varit arg samtidigt som jag förmodligen
svettats som en gris. Och helt plötsligt när man äntligen kommer ut ur duschen
så är klockan strax innan nio.


Tv-bänken kom igår och gubben hämtade den idag efter jobbet. För det första höll jag på dö när vi skulle bära upp den för att den var så rackarns tung och jag inte fick något grepp med vänsterhanden då kartongen blivit helt rundad just där. Sen var det bara att börja sätta ihop allt direkt efter middagen(som tack och lov var rester från igår!). Höll väl på i 2½ timme kanske? Jag ska nog aldrig mer klaga på att ikea-möbler är krångliga att sätta ihop, för det är dom inte. Inte i jämförelse med den här tv-bänken.

Hur som haver står den nu äntligen på sin plats efter ca 9 veckors väntan och en hel massa svordommar. Galet mycket snyggare än den gröna, fula pinnstolen vi hade ståendes där innan. Alla sladdar och dylikt är dock inte bortstuvade på det vis som det ska än, men det kommer. Snart.

Trosrabatt på Creeds.se

Kan säga att det var tur att jag ringde och stod på mig igår, annars hade jag
stått utan jobb idag. Vi får däremot se hur det blir imorgon, annars kan jag
tvätta och städa.


Sen så måste jag bara berätta att det var oerhört längesedan jag sist kände hur det kändes att ha fullt med sand i byxor och jacka, tills idag. När vi var ute lyckades jag med det och jag vettesjutton hur. Om det var skönt? Inte det minsta, som sandpapper innanför byxorna. Hade tur att jag kunde gå in och borsta bort det värsta så att jag skulle överleva tills jag slutade.

Hem kom jag och tittade i brevlådan och fann ett litet rosa paket till mig. Som antingen kom igår eller idag(kollar inte brevlådan varje dag). Mina nya trosor! Hade beställt 5 och fick 6 par, de skickade med ett par i den färgen jag inte hade beställt. Kändes kul! Hoppas bara att de är så sköna som folk skrivit nu. Och om du anger rabattkoden: VIP2010 på creeds.se så får du 20% rabatt på din beställning.


Satan också.

Fanfanfanfanfanfanfan, det är tammesjutton inte sant. Det är åt helvette med sporter ibland och nu blir jag sjukt drabbad fast att det inte är jag som sörjer som ett riktigt fan. Och ingenting finns det jag kan göra, säga eller vad som helst för att göra det bättre. Känner mig som en fis i rymden och går med en klump i magen. FAAAN!

Update.

Jag slutade tidigt idag och sitter just nu med middagen i ugnen för att den ska hinna dra ihop sig innan det är dags att äta den(lasagne, yummie så gott!). Är ju faktiskt ganska skönt att få bort alla köksredskap och dylikt innan man faktiskt ska äta maten. Lite lyxkänsla sådär.

Har druckit naturdietshake till lunch två dagar i rad nu och det går bra. De är faktiskt riktigt goda, speciellt choklad eftersom jag är ett riktigt o´boyfreak(smakar jäkligt likt), så jag tror att jag ska fortsätta köra på det till lunch härdanefter. Då slipper jag den ibland jäkligt dåliga maten samt att jag slipper betala för det ibland nästan oätliga. Har dessutom mer tid till att hjälpa barnen då också vilket är bra.

Har blivit ändrat angående jobb torsdag fredag nu också. Skulle ha varit på ett annat ställe än där jag varit nu i 1½ vecka men då vulkanaskan är så osäker(man vet ju aldrig om det går att flyga) så visste hon jag skulle jobba för inte om hon skulle ta sig iväg. Och jag var tvungen till att veta det idag för att annars kunna få annat jobb imorgon, och så blev det. Så nu blir jag där jag varit. Sen får vi se hur det blir på fredag.

Fyra räslor som gäckar mig.

Det var en bra dag på jobbet idag och dagen gick skitfort. Råkade ändå somna efter middagen och sova i nästan två timmar. Jag är en sömntuta, har jag bara tid och är lite trött så kan jag sova en sväng. Men jag sov ju å andra sidan skitdåligt inatt.

Har inte så mycket mer att skriva just nu, utan tänkte dela med mig av lite rädslor:

* Höga höjder. Har alltid varit och jag kan inte ens förstå att grupptryck fick mig att hoppa från femmans trampolin på paradisbadet. Har alltid velat testa rädslan genom att åka höjdskräcken/fritt fall på liseberg och sådant, ger säkert världens adrenalinkick. Men vad gör jag om jag sitter där uppe och får panik?

* Döden. Det har sakta börjat gå upp för mig att det är något som får mig ur balans och bara tanken på att jag själv kommer göra det någon dag är bara för mycket. Men man ska tydligen se det som en gåva för att då uppskattar man livet mer än om det vore oändligt.

* Småkryp. Speciellt spindlar. Perfekt i mitt jobb när ungar dyrkar spindlar(oftast) och gärna håller dom tätt mot ens ansikte medans jag själv skriker inombords och försöker fly fältet. Det är så jag gör annars, när barnen inte ser. De är så grotest äckliga med sina ben, hua..

* Flygplan. Det ständiga "tänk om det kraschar" och där sitter man på helspänn med hjärtat i halsgropen tills man äntligen landar säkert på marken. Ändå älskar jag att man kan ta sig utomlands, och då behövs ju dessa resor.

Lite tjejkväll i bilder.





Go to sleep.

Har varit skittrevligt ikväll och det känns skitbra. Synd bara att kvällem skulle sluta så tidigt, men det var inte hippt på Olle´s direkt(som vi var på i max 40 minuter). Skönt att vara hemma så att man kan krypa till kojs och lägga sig på några minuter. Det värsta är bara att jag inte har karln här.

Hann rensa undan lite skit ur garderoberna som tjejerna fick vräka sig i och ta vad dom ville ha som jag tog fram(allt är nu borta) så nu känner jag inte lika mycket press över att rensa garderoberna. Lär ju skjuta längre på det nu. Men det är skönt. Så det är bara att borsta gaddarna och krypa ner under täcket och lukta på gubbens kudde tills jag somnar.

Hoppas att alla har haft en bra kväll. Godnatt!

Girls night!

Jag kan inte gå på stan utan att shoppa. Fick med mig två ringar(ur och penn) och en klänning med puffärm och smyckad vänsteraxel(lindex). Iofs så var allt på rea. Men ändå. Var riktigt kul. Gick med syrran, hennes äldsta dotter och brorsans tjej. Huvudämnet var skor och klänning för bröllop. Hon fann en skitsnygg klänning!! Hon kommer vara hur vacker som helst min syster.(Stolt!)

Annars har jag fått iordning mig själv och sitter och äter min middag, sallad med ett glas rött till. Och väntar på brudarna. Nu är jag redo för tjejkväll och jag har hunnit fixa iordning tilltugget och hela faderullan. Nu får vi helt enkelt se vars den här kvällen slutar. :)



Använder dock klänningen som en topp ikväll med en tight svart kjol(köptes förra lördagen) som sitter i midjan.

Right now.

Har duschat, tagit på (kanske lite för somriga med tanke på dagens väder) kläder, lagt på mig ett ansikte, torkat håret och ätit lite lunch efter att syrran ringde och väckte mig nio. Men helvete så gott jag sov inatt, vaknade inte en enda gång. Inte ens då gubben ringde vid halvtvå. Fast jag var ju å andra sidan riktigt trött vid tio och höll ut i två timmar till och så sov jag ju lite natten innan.

Nu ska jag stoppa undan det jag har ätit på, ta på mig mer grejer för att kunna gå på stan med min syster och systerdotter idag. Vi ska kolla på skor, brudklänningar och lite allmänt sådär. Måste in på bolaget en sväng också inför ikväll. Får inte glömmas.

Ha en bra dag! :)

Mitt begär just nu! (Bilder)












Förstå hur mycket jag vill ha sommar. Sommar, sommar, sommar, sommar! Ordet smakar så jävla gott i munnen att det är fan inte klokt. Jag vill kunna sitta och dricka vin ute på balkongen med tjejerna när solen värmer. Vill vara brunbränd, kunna fara och fiska när det faller oss in, systerdotras dop och syrrans bröllop! SOMMAR! Nu tack.



Typiskt mig.

Så då for han iväg igen och det känns sådär tråkigt ensamt för tillfället. Men min syster ska ju komma förbi lite senare och eventuellt systerdotra också så det blir trevligt. :) Men fan så skönt att det äntligen är helg nu! Å andra sidan var det en bra dag idag trots de säkert 7bajsblöjor jag hann byta innan lunch.

Var precis över på ica för att handla. Speciellt smör och skinka som tog totalt slut, och jag måste ha det för att kunna äta mina husmans. Där gick jag runt och började plocka på mig middag för imorgon samt tilltugg till på kvällen så att jag skulle slippa gå dit imorgon igen. Det blev två kassar som jag släpade hem och det kändes som att armarna skulle gå av. Kom jag ihåg det förbannade smöret? Eh, näe! SUCK! Så då måste jag lik förbajat gå dit senare eller imorgon(beroende på om jag ska idas ta nå kvällsfika ikväll eller inte). Men sjukt störande att man kan vara så glömsk.



Bra timing.

Haha. Här har jag typ suttit och häckat i soffan hela kvällen och sen när jag bestämmer mig för att raka benen och sedan hoppa i duschen så ringer det på telefonen när jag har lite mer än ett halvt ben kvar och raklödderrester på benen och jag får veta att bilbytet skall ske om ca 2 minuter. SHIT! Var bara till att raka färdigt det snabbaste man kunde och sen skita i raklödderresterna och dra på sig nå mjukisar och skor för att gå ut och fixa det där. Och så är det ju en surrarne den där människan.

Vad som mer sjukt är, är att man kan gå ut utan jacka utan att hålla på dö såvida man har en relativt varm tröja. Och om en månad(typ då det är Nordic Rock) är det väl så pass att man till och med kan ha linne på kvällarna. Me like. Måtte det gå fort! :) 

Det var så jävla hemskt!

Idag hände något som verkligen inte får hända. Jag tror att vi alla hann få olika grader av panikkänsla. Det är så sjukt att vi inte förstår hur det ens kunde gå till. Trots att det inte var vårat fel så kändes det verkligen inte bra och det kändes oerhört skämmigt när mamman kom. Jag kan fortfarande inte släppa det och lär ju inte göra det under tiden man jobbar imorgon heller. Men sen är det helg och man får annat att tänka på.

Sen måste jag säga att det är så förfärligt pisstråkigt med det där vulkanutbrottet på island, var helt ovetandes tills gubben skickade ett sms tidigare idag och berättade att han troligtvis inte kunde flyga hem. Alla de mer norrlagda flygplatserna var redan stängda vid den tiden(mitt på dagen alltså). Så jag fick inte den här kvällen med gubben innan han imorgon åker till fjälls. Istället kommer han hem inatt eftersom han faktiskt sitter i en taxi på väg hem. Till Umeå från Stockholm. Bara för att alla tåg och bussar var fullsatta redan och att flyget kanske, med lite tur kanske skulle kunna lyfta på lördag. Helt sjukt! Men han är iallafall på väg hem så jag kan ju glädja mig över det. :) Sen hoppas jag att utbrottet inte håller i sig allt för länge(vilket det kan göra, om man har otur).

Och fan så mycket klockan redan hunnit bli. Jag har varken duschat eller bytt tillbaka bil än och känner mig totalt däckad. Fast att det faktiskt gick skitbra att stänga idag, var inte alls lika hemskt lång dag som jag hade befarat. Trots den där incidenten. Det är helt nedsläckt här utom tvn som står helt tyst och det enda som hörs är knappandet på tangenterna och ljud utifrån.

Snart helg? Känns som en evighet tills dess.

All tvätt är upphämtad och invikta i rätt garderober på rätt hyllplan och allt sådant. Vilket betyder att tvättkorgen är tom och det känns förbenat härligt. Så fort jag var klar fick jag bege mig och byta bil med Klabben som ska ta en titt på audin som fuckar sig titt som tätt. Känner mig som en minimänniska i den där bmwn och för att jag ens skulle nå kopplingen så fick jag flytta fram sätet så pass att jag kände mig som ett litet barn till växten, hahah. Känns läskigt att det är den bilen som ska köras till jobbet imorgon(min mardrömsdag med tanke på när jag slutar).

Sitter och väntar på att karlsloken ska slå mig en pling och äntligen ha tid att prata lite. Den där jäkla fotbollsmatchen ledde ju till att de gick ut och tog en massa öl och att det typ inte går att prata i telefon pga ljudnivån. Och när karlar säger att de ringer om en kvart-tjugo minuter så är det snarare 45min-1timme som gäller. Så kanske att man hinner borsta gaddarna och bädda ner sig i sängen och ligga och snusa på hans kuddar medans jag väntar.

Oups, jag råkade!

Precis innan jag sprang ner och hängde upp all mängd tvätt så råkade jag klicka mig in på creeds och synda lite. Bara för att två bloggare vars bloggar jag läser ibland tipsat om dessa trosor och sagt att de är så sköna, och dessutom snygga. Sen när den ena har en rabattkod(liawall) på 20% så kunde jag bara inte hålla mig. "RÅKADE" beställa hem fem par. 2 vita, 2 svarta och ett 1 par rosa. Nu hoppas jag för allt i världen att dom har rätt också! Passar väl iofs utmärkt då jag i några dagar tänkt på att rensa i min troslåda och kasta en massa eftersom jag inte behöver så mycket då jag har tillgång till tvättmaskin dagligen och jag knappt använder "jobbtrosorna" längre. Hahah.


Tvättberget snart avklarat.

Om sisådär är maskinerna klara. Körde igång båda två nere i tvättstugan samt den här uppe i lägenheten. Allt bör vara klart ungefär samtidigt. Sen tar jag ner det blöta härifrån och så torkar jag allting där nere ikväll så att det även kan vikas och stoppas undan på en gång.

Sen har jag tagit tag i att dammsuga också när jag lix var igång. Så det känns skönt. Vad som känns värre är att imorgon den här tiden har jag inte ens slutat än. Medans jag har gjort alla måsten här hemma förutom att jag inte har duschat ännu. Men det ska göras så fort jag hängt all tvätt på tork. Men fan, imorgon kommer bli en jobbig dag. Tack och lov börjar jag iofs inte förns klockan nio.


Bestyr.

Slutade för lite mer än en timme sedan och jag måste säga att fyfasen så skönt det känns! Sprang direkt ner till tvättstugan och bokade tid fem till nio idag(går fortare att tvätta allt där och slippa torkställningen här hemma). Och nu sitter jag här i soffan och har precis gottat i mig ett glas loka citron med is i.

Har varit en toppenbra arbetsdag och jag invigde mina converse på vägen dit och hem också. Hur sköna som helst ju, har dock lite ångest för att jag verkligen la ut 700kronor på dessa skor när jag egentligen skulle ha behövt lägga det på en extern hårddisk. Men jag ska köpa en sådan så att jag kan formatera om datorn sen(det är den verkligen i stort behov av!).


Sicken tisdag.

Har inte orkat idag. Var upp tidigt för att skjutsa karln min till flyget, har jobbat och sen har jag varit väldigt trött och sovit 2 timmar på soffan och sen har tiden bara sprungit iväg trots att jag har känt mig ensam. Men det är nog bäst att jag vänjer mig vid det den här veckan då jag knappt kommer hinna se honom förutom natten mellan torsdag och fredag. Vilket jag längtar till, såklart. Och nu skulle jag ha legat i sängen för en timma sedan efter duschen men blev uppe längre för hjälp av storasyster inför i sommar så då rann tiden iväg ännu mer. Ska lyckas somna och sen är det upp klockan sex imorgonbitti som gäller.

Kvällsfunderingar inför morgondagen.

Har precis gluttat på hollywoodfruarna och håret har snart torkat sedan jag klev ur duschen. Ska väl bara kasta i mig någon macka innan jag kryper ner under täcket(ska tydligen orka upp innan sex för att skjutsa gubben trots att jag börjar jobba klockan åtta).

Det är 5.4 grader ute nu. Imorse var det minus 3.3. Jag hoppas värmen håller i sig och att jag faktiskt kan skippa tjocka vinterjackan imorgon och bara ta den tunna istället. Med eventuellt en fleece under. Kanske att man vågar sig på att skippa vinterpjucksen också? Beror ju alltid på hur varmt och blött det är. Är ju trots allt en hel del snö man kan tvingas traska igenom fortfarande om en unge ger sig ut över snötäcket. Kanske att det är ännu mer vår om en vecka? Önsketänkande!


Converse.

Tungt som fasen att kliva upp imorse vill jag lova, men jag tog mig iväg och dit i tid. Det kändes bra att jobba igen. Utan att vara så förkyld att du är helt totalförstörd efter 1-2 timmar. Sen är det ju ena riktiga gulleungar. Men sen, å andra sidan, galet så mycket det kan hända på kort tid! Och att få sluta kvart i två är inte fy skam.

Skyndade då ner på stan för att lämna tillbaka den där blusen som satt totalt förskräckligt. Mycke på grund av att den var så stor. Därefter gjorde jag slag i saken och faktiskt köpte ett par converse i lightmodellen. Tycker egentligen att de är en aningens för dyra. Men å andra sidan så lär man ju kunna ha dom ett tag(jag erkänner, ett par klackar av den prisklassen lockade också).



Nu ska jag lägga igen ögonlocken en stund och hoppas på att huvudvärken lägger sig.

Skallebang.

Vi har kommit hem från middagen. Grillat för andra gången den här helgen och för tredje gången hittills det här året. Sen var det ju såklart fika också(skippade det, är inget fan av marsipan direkt). Men det vart fan jobbigt en timme innan vi begav oss hemmåt pga en huvudvärk som började mola bakom pannbenet.

Så här sitter jag nu, i soffan, med huvudvärk och fötterna på bordet. Sporten visas på tv och ljusen är tända. Vad som är mest härligt är att jag har plockat undan smågrejer tidigare idag så att det ser for real städat ut här nu. Tänk vad lite halstablettspapper, tom chirreskål och en smulig duk kan göra med ens hem.

Jag känner mig nästan redo för att kliva upp 05.20 imorgonbitti. Inte riktigt, men nästan. Jag är grymt taggad på att jobba, det som känns jobbigt är just tiden jag måste krypa ur sängen och dess underbara värme. Men när man har öppning kan man alltid glädja sig åt att man slutar tidigt. :)

Hoppas att ni haft en bra helg!

Gårdagens shopping.


Ljusrosa och Gult långt linne från GinaTricot. Blir nice när man fått lite färg på kroppen i sommar.
Svart midjehög, tight kjol från h&m.


Svart, tight klänning med markerade axlar från h&m. Liten väska från Monki(som jag tror att jag ska pimpa lite).

Kjol från Only. Och eftersom jag ska lämna tillbaka blusen(ej på bild) imorgon efter jobbet som jag köpte så funderar jag på att köpa baggyjeansen ändå, om rätt storlek finns kvar. Då ska jag prova conversen igen också.

Fixat nu på "morgonen".

Har hunnit fixa ett provisoriskt presentkort till J´s pappa eftersom det var stängt när vi skulle köpa ett. Knepade och var lite kreativ. Känns som evigheter sedan sist jag ritade. Har även hunnit skicka iväg en rullgardin med pappa som min bror beställde när vi var på ikea(för typ 6 veckor sedan).

Känns som att man inte har hunnit mycket alls, men det kan bero på att vi sov till 11 idag. Fan så skönt det var! Dock är det strålande sol och världens vårväder, och jag sitter inne medans karln är och kör skoter. Men jag måste ta itu med en dusch och lite pyssel.


Egentillverkat presentkort. När vi kom på detta så insåg vi att v75 bara är två veckor bort, fan så kul! :)


Stan.

Jag hittade ganska mycket fint inne i stan egentligen, men hejdade mig innan det blev på tok för mycket. Sen finns det sådant som är kul att prova, och ser bra ut framifrån medans det ser för hemskt ut bakifrån. Dessvärre hann jag inte ens glutta på conversen som jag hade tänkt. För när jag visste att gubben inte skulle vara allt för långt borta så gick det fort utför och jag blev pissless. Svettades så fort jag vistades inne och frös så fort jag var ute, och det beror på förkylningen. En lättare huvudvärk gjorde sig påmind också.

Det gick så fort utför att jag hann ringa han hela nio gånger för att försöka fråga hur långt borta han var, och så hörde han inte telefonen för att den låg i bilen då han skulle in för att köpa de nya bultarna. Det är inte något som jag brukar göra, men jag trodde fan att han höll på att glömma mig helt och mitt i att jag var så less så var jag inte så peppad på det. Haha.


Funderade på dessa baggyjeansen på only som kostade 200:- på rea. Men sket i det för att jag inte visste om de ens skulle komma till användning. Eller ens om jag tyckte att dom var fin eller inte. Bilden till höger är på h&m, diggar outfiten framifrån -somrig och så. Men vilket skämt, palla att ha en två meter lång röv? Hahah.

Blommig tight klänning med skarpa axlar, här med en kjol över. Gillar båda, men insåg att kjolen och en helsvart liknande klänning fick följa med hem istället. Från h&m. Bilden till höger är när jag står ute och väntar på att gubben ska komma och hämta mig. Och alla grejer är nertryckta i samma påse. Orkar inte bära runt på 4 stycken bara för att.

Varierade mellan uppsatt och utsläppt.


Slemhosta.

Det är lite lättare i huvudet idag, men snoret det finns där heleste tiden. Vilket förmodligen kommer göra huvudet segare sen. Har iallafall duschat av kroppen och hunnit få i mig frukost och jag hade tänkt försöka gå en sväng på stan sen eftersom gubben ändå ska fixa med bmwn och jag inte känner för att ligga hemma i soffan helt själv denna lördag. Sen får jag väl bege mig hem om det känns alltför jobbigt.

Tänker kolla på dom där conversen sen också. Dom är ju så jäkla sköna. Sen finns det nå jeans jag ska kolla på på gina också. Kanske en sväng om några andra affärer och kika också. Vi får se hur det blir. Jag kommer ju ut hemifrån en liten stund med något förhoppningsvis lagomt ansträngande.

Sick.

Jag somnade vid 18 igår. Vaknade iofs när diskmaskinen var klar och pep till och bytte sedan till den större soffan för att sedan somna om igen. Vid nio gjorde jag mig klar och gick och la mig i sängen istället. Bestämde vid det här laget att jag skulle bli hemma imorgon. Så förutom då jag ringde och sjukanmälde mig imorse så vaknade jag nio för dagen. Så jag sov alltså 15 timmar. Med tanke på det så är det ganska uppenbart att jag är sjuk.

Är helt seg i huvudet idag, snoret rinner, slemhostan är inte direkt min vän och mot halsontet har jag halstabletter. Känns mindre kul om man kanske måste ligga såhär hela helgen, men vilar jag ordentligt idag så kanske jag är lite piggare imorgon. Det är iallafall vad jag vill, men sen får vi se hur det blir.

Föresten fick jag min deklaration igår och jag befarade det värsta eftersom jag inte fick tillbaka så mycket förra året. Men kors i taket vad jag blev glad då jag öppnade pappren i år. Några tusen som klirrar skönt i kassan vill jag lova. Så det kom iallafall ut något positivt mitt i allt det jobbiga(sjukan alltså).


Svartis.

Dyngförkyld är bara förnamnet för mig. Höll på att svettas sönder imorse. Härlig info va? Men hur som haver lyckades jag somna om en timme och mådde bättre när jag vaknade så jag tog en alvedon mot huvudvärken och tänker faktiskt bege mig om ett tag för att jobba. Sen får jag se hur sliten jag är efter det eftersom jag slutar fem idag.

Sen till en annan grej. Är det bara jag som känner mig sjukt jäkla äckligt svartsjuk på de som bor söderut just nu? Att de faktiskt har riktig vår och kan sitta på uteserveringar med mera och njuta av ett härligt vårväder med små vårblommor uppploppandes lite här och var medans det känns som att vi sitter med snö upp till näsan här. Eller varför inte nämna alla som åker utomlands just precis nu? En som jag har jobbat för förra veckan kommer hem idag(?) från thailand medans en annan jag ska jobba för nästa vecka åker till thailand i två veckor. Det är hemskt vad mycker jag vill ha sol, varm vår, sommar, värme, ja allt det där som är så himla härligt. Det måste vara fler här uppe som känner exakt likadant. Eller?

Sjuknäste.

Har varit sjuk sedan vi kom hem. Har haft magknip fram tills idag, huvudet har sprängt och förkylningen ligger på som ett ihärdigt plåster som vägrar låta mig vara(jobbade dock igår vilket var en ren pest i mitt mående). Och gubben är hemma och har rehabdag efter sin magsjuka som han åkte på.

Vad vi har gjort? Sett på film och städat upp detta sjuknäste så att det faktiskt ser bra ut och luktar gott igen. Bara det att bära ut sopor var så ansträngande att jag blev yr när jag väl var uppe i lägenheten igen. Tvättmaskinerna i källaren med sängkläder + överkast snurrar för fullt samt tvättmaskinen här hemma med kläder. Nu ska vi bara däcka i sofforna och se sherlock holmes är tanken, men först måste vi över i källaren och hänga tvätten på tork.

På fredag går mitt träningskort ut och jag kommer inte att kunna använda det innan dess heller. Och jag vet inte hur jag ska göra heller. Men det ser ut som att jag kanske byter ställe. Men jag tänker inte bestämma mig förns jag är frisk och sätter igång igen.

Påskbilder.

Påskafton.

J, Farmor(&Bea) och Pappa. Ut över sittplatserna(groparna) och lillbacken för bob och dyl.

Upp mot en del av skidbacken. Ser mörkare ut ute än det faktiskt var. Solen sprack till sist igenom.

Och då njöt jag vid garageväggen lite när vi kom hem och kikade på när systerdotra grävde lite.

Påskdagen.

En del av oss alla njuter för fulla drag i vår sittgrop för dagen. Så förbannat härligt att känna solen bränna på i ansiktet. Var ju en evighet sedan sist, nu vill jag att våren helst ska vara här på riktigt imorgon.

Lilleman. Utportionering av trocadero.

Ner mot resturangstugan.

Upp mot skidbacken.

Robban och Rille. Vyssning och in action för att bege sig upp för kulle med skranan han precis hämtar.


Påskhelgen har varit toppen. Men det hade ju inte skadat med strålande sol på fredagen och sol hela dagen på lördagen. Det hade gjort det hela bättre. Det är kul att komma iväg på en liten minisemester men det är förbannat skönt att faktiskt vara hemma igen även om alla måsten väntar. Imorgon sätter ju jobbet igång igen och då är de 5 lediga dagarna passerade och tiden gick visst på tok för fort. Som alltid antar jag.

Hemresan.

Vi var upp till skidbacken igår igen. Den här gången hade vi en ordentlig sittgrop och en eld med strålande väder. Det var helt underbart trots att man var lite småbakis. Men det gjorde inte så mycket. Hann få en del härliga bilder och vid halvtvå begav vi oss tillbaka för att börja bege oss. Tjugo i tre började vi åka hemåt, men vi hann bara två mil innan bilen paja, lagomt kul. Så vi fick knuffa bak bilen till en p-ficka på andra sidan gatan och invänta syrrans kille som skulle komma och bogsera oss tillbaka.

Där så kikade dom lite under huven och insåg att den fick nog bli kvar och lämnas in på tisdag därborta så vi packade över våra grejer i Stefans bil och åkte hem med honom. Men istället för att vara hemma vid tjugo i sex så var vi istället hemma vid nio. Blev lämnade ute i Baggis så att vi kunde få med oss bmwn hem, men den skulle självklart jävlas med oss innan vi fick ta oss hem, packa ur bil och handla det viktigaste.

Somnade tio över tio framför tvn och sov till halvnio imorse. Förutom det jag var vaken då gubben var uppe och bevisligen hade åkt på magsjuka. Men har sovit en timme i soffan mitt på dagen idag också. Undrar om det var sömn jag verkligen behövde ta igen? Lär vara så. Nu ska det bara tvättas färdigt, packas upp och sen ska jag kasta ihop en sallad som middag för mig idag.

Godmorgon.

Bakisdag kan man väl säga. Hade ingen direkt aptit till frullen men tvinga i mig ändå eftersom vi ska me ut idag också innan vi ska hem. Och vet ni vad? Det är UNDERBART fint väder med strålande sol. Men innan vi beger oss till dom andra måste vi ha städat ur våra grejer ur hotellrummet. Så det är ungefär det vi håller på med nu i seg takt. Men snart klara.


tidig söndagsmorgon.

Påsk är bra, nästan bäst. Tills man ser de människor som påminner om det förflutna som man inte ens vill se, eller ens veta av att det fanns. Just nu hade jag behövt en god tjejvän här. Så är det bara. Det är inte superkul men jag känner mig nöjd över att inte bli igenkänd av den värsta av dom. Så jag antar att jag ska vara ganska glad trots allt.

Annars har jag haft en fördjävla bra kväll med påskmiddag, massa dricka, hänga gubbe och så innan vi begav oss hit till hotellet. Sa jag att idol-Camilla spelade/sjöng ikväll? Och ärligt talat lät det fördjävligt när hon sjöng. Desto bättre var det när hon spelade och "körade" lite bakom en av grabbarna som sjöng helt okej(no hablas). Sen att man får höra av en tjej som har sillisar att man är söt för att man fortfarande är så pass ung känns jävligt konstigt. Konstigare är det att det är söndag imorgon och att vi måste bege oss hemåt någon gång under dagen.

Ska uppdatera mer sedan(och jag glömde kameran ikväll... igen).

Snabb uppdate.

Är tillbaka på hotellrummet en snabbis för att duscha och fräscha till mig
inför middagen och kvällen och har öppnat min första flarra för dagen.
Kall och extremt god.


Vi var uppe på Vittjåkk ett tag idag och jag höll på att svettas sönder de tre gångerna vi skulle upp för lillkullen för att åka bobben ner, vilket faktiskt var riktigt kul. Och trots ett grått täcke över himlen så lyckades solen till sist ta sig igenom och nu för tillfället strålar den himla fint. Man önskar egentligen att klockan bara var 12 just nu.

Har hunnit förbereda kidsens påskägg och varit på dollar en snabb sväng där jag inhandlade 6 blockljus i två olika färger, glasunderlägg(16st), o´boyburk, en ljusrosa och somrig skål, såsslev, plastblomma, presentpapper, två ringar, hårsnoddar, ett nagellack, ett läppstift(vet inte om jag någonsin kommer använda det, men jaja), små plastburkar(för matlådemat) samt en liten påse nostalgipåse godis som jag ska tvinga ungarna att smaka för att se om de gillar. Haha.

Näe, duschen var det ja. Sen till syrran för påskmiddag och sådär innan vi mest troligt beger oss till hotellet för lite rajraj. Tanken har då varit den och jag antar att den fortfarande är det, och då skiter jag i om jag har lite lätt rosa kinder. Så nu ska jag rappa på lite. :)


Långfredagen uppe i skoterstugan.

Vi var uppe just innan åtta imorse för att strax efter gå ner och käka frukost med farmora min. Och jag kan säga att det var säkert i femman-sexan senast jag åt en nutellamacka förns idag. Och det är lika gott som jag minns det. Det är en synd, i know. Men så galet gott med chokladsmak på mackan. Sen begav vi oss iväg till syrran för att ganska snart därefter bege oss ut och upp till skorterstugan.

Där man busa runt med kidsen innan det blev dags för grillning. Lyckades känna mig lite lätt illamående och insåg ganska kvickt vad det var för vecka jag har framför mig. Åkte iväg med skotern en tväris innan vi begav oss tillbaka och alla tänkte bege sig hemåt för att farmor ville se skidbacken och de då tänkte ta bilvägen upp(vi var ju alldeles breve). Satt bak på kälken med morsan och Alice som somnade ganska kvickt i mitt knä i detta guppande och det eviga motorljudet. Sen åkte jag baki syrran upp igen för att ta en "fika" på vittjåkk.

Väl hemma igen var det bara till att åka till hotellet för att duscha och göra sig klar inför middagen, tacobuffé, som skulle bli här på hotellet. Vi råkade vara sist dit, och vi bor här. Dock bara 5 minuter. Till och med brorsan visade sig idag genom att delta på middagen, som förövrigt farmor var rar och bjöd alla 15(!) på. Tog någon öl och sådär innan vi gick hem till syrran för att se lite talang och solsidan. Så nu ligg vi på rumme igen och gotta oss. Fan så skönt det ska bli att sova och ladda upp inför en ny, fartfylld dag.


Innan avfärd. Framme vid skoterstugan och en glad liten jänta som är nöjd över skoterfärden.

Jag själv. Gubben och lilla A.

Pappa och systerdotra. Efter middagen, el del av alla.

Innan middagen. Utstyrseln: Jeans, Gina. Linne, Ellos. Skjorta, rut m.fl. och så klackar på det.

Arvidsjaur.

Vi kom oss iväg vid tre och var framme vid sex. Och så har vi hunnit spola av bilen från all skit, checka in på hotellet, käka lite och så varit till syrran där alla 15pers, 3hundar och kisse var. Så ja, det blir en lite smått kaotisk helg, men så är det väl alltid när det gäller min familj? Blir nog förbenat mys. Till och med farmor på 81 bast körde upp hit i år också och ska vara med.

Nu sitter vi på hotellrummet som för övrigt är väldigt nice och ganska festvänligt. Stor hörnsoffa, fotölj, minikök och liten balkong är en del av det hela. Och om vi vill kan vi ta ett kvällsdopp, såvida det sker innan klockan tio på kvällen. Det blir nog riktigt bra det här och imorgonbitti ska vi äta frukost med farmora(som också bor på hotellet i andra änden av den här långa korridoren) innan vi beger oss till de andra för utflykt.

Nu ska jag knäcka en kall och njuta!
Glad Påsk!

Packning.

Jag var uppe med tuppen imorse, eller fan, tidigare till och med. Strax efter sex nämnligen. På min "lediga" dag(måste ju packa etc). Allt för att jag skulle hinna infinna mig på bilprovningen på ersboda där det är drive in. Helsefyr att så många vill besikta bilen på samma dag, förstår ni att det var kö? Säkert över 50 pers och jag hamnade någonstans i mitten.

Tänkte skippa det om vi fick en tid senare än halvett. Och det såg inte bra ut där ett tag. Men jag fick gå före karln som stod framför mig eftersom han gärna ville ha en senare tid och därmed fick jag tid tio i ett. Så jag tog den. Sen for jag hem till familjen(för att hämta snowboardskorna att ha som skoterskor i helgen så jag slipper få in en massa snö, och så är dom varma) och det slutade med att jag tog tag i att trimma voffsan vilket verkligen var på tiden. Skönt att kunna slappna av angående det nu trots att det tog tid och humör. Nu har jag småhår som sticker längs hela kroppen, men var tvungen att stoppa i mig nå frukost innan jag hoppar in i duschen.

Nu måste jag planera tiden flitigt. Duscha, göra mig klar, packa, besikta bil, in på bolaget för uppladdning, hem och fylla bilen, ut till baggis och flytta över till rödingen och sedan är vi klara att sikta in oss på Arvidsjaur. Men allt det borde väl hinnas innan klockan är halvtre, eller?

Höll på att få panik igårkväll föresten när jag skulle sätta kamerabatteriet på laddning och jag inte hittade laddaren. Började leta överallt och gick till och med och börja rota i förrådet utan att hitta den. Kunde bara inte sluta tänka på det. Och när jag vaknade imorse så var det de första jag tänkte på. Kollade då i sänglådorna igen och där, bakom en ask så låg den, pjuh! Men jag som tyckte jag hade lyft på exakt allt!? Kan vara så att jag blev alldeles för uppstressad över det.