Sysslodag.

Det känns bra att jag hunnit med mycket av det som var tänkt idag. Resten hinner jag ta en annan dag såvida jag bara gör det. Men så är det väl alltid med allting, eller hur? Blir skönt att bara ligga och läsa eller glo tv och veta att man har gjort bort lite måsten.

Bland annat så tog jag en lång härlig morgon, läste tidningen och allt sådant utan stress. Tolv var jag iallafall iväg efter att ha hunnit tvätta upp löshåret efter nyårsafton. Hem begav jag mig för att slänga in en tvättmaskin innan jag begav mig vidare. Första anhalten var intersport, hade beslutat mig för att göra slag i saken och köpa den där adidas"jacka"n nu efter att ha väntat med presentkortet i 4 månader. Provade olika modeller, storlekar och färger och tillslut stod valet mellan en svart och en blå. Var grymt sugen på den blå men i slutändan blev jag för feg när det ändå handlade om 700kronor, jag fegade ur och valde den svarta, ett säkrare kort.



Inne i stan sen så skulle jag köpa den där topp/tunikan jag funderat på ett bra tag(köpte en helsvart åt syrran i julklapp) och en väska jag känt för att köpa ett tag. Den förstnämnda fanns och jag köpte den, väskan däremot fanns ej så att jag sitter och tänker beställa den nu via hemsidan istället där den faktiskt finns. Ribbstickade strumpbyxor och knästrumpor(varma sånna att ha hemma) fanns inte som jag ville ha det så det blir väl en annan gång.



Sen begav jag mig hem och tvättade två maskiner till och under tiden hann jag då spela lite wii med Robban, vika tvätt samt städa upp mitt rum som hade hunnit bli ett kaos under jul pga paketinslagning. Så lite flitig var jag allt. Eftersom jag inte riktigt hann med att träna så ska jag fara och göra det imorgon!


» LYDIA

Är du möjligtvis ute efter en ny, vårinspirerad bloggdesign? Lucky you, för jag lottar ut en sådan hos mej! Bara att kommentera inlägget (som jag länkar) enligt beskrivningarna :) Åsså hoppas på turen såklart ;)



http://lydiajosefine.blogg.se/2010/january/tavling.html



/Lydia

2010-01-04 // 22:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback