Tigi Catwalk.

Det är inte direkt lockande att kliva ut i kylan igen efter att ha suttit inne i värmen och hunnit bli lat. Men hur som haver tog jag mig faktiskt ut och över, gården, parkeringen, vägen, parkeringen och in på ica för att ställa mig i kön som gick fort. Dessvärre hade dom svårare att hitta mitt paket och det tog väl minst 5 minuter.

Jag var nöjd medans jag gick hem och ännu nöjdare blev jag när jag stod i duschen och kände lukten på shampot och balsamet. Hade jag haft trosor på mig hade jag nog blivit helt till mig i dom, haha. Luktar sinnessjukt gott. Personligen så fick jag flashbacks från den tiden man tuggade jenka(tuggmit som kostade 50öre styck) medans det i själva verket säkert inte ens är superlikt.

Beställde alltså Tigi Catwalk shampo och balsam(paket) outmeal & honey, 750ml i vardera flaska. För 399:- ist för ordinariepriset 838:-
Shampo: Hjälper till att reparera kemiskt behandlat hår med essensiella oljor och A, B och E vitaminer. Ger otroligt mycket fukt till ditt hår.
Conditioner: Tröst för håret! Hjälper till att reparera kemiskt behandlat eller skadat hår med soja- och veteprotein samtidigt som den ger fukt och glans. Den lugnande aromen stimulerar såväl sinne som kropp och själ.

 Egenskaper:
  • Utseende - stimulerat och friskt
  • Känsla - silkesmjukt och smidigt
  • Hårtyper - skadat eller kemiskt behandlat hår
  • Doft - uppiggande havre och honung
  • Beskrivning - tillför fukt och glans.
  •  

    Så ja, nu hoppas jag att detta ska vara bra för mitt hår. :)
    (som jag btw hoppas på att få klippa snart).







    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback