Valborgsbilder.

Kunde bara inte finna orken igår. Kan bero på att jag hade huvudvärk till ungefär klockan 18. Förstår inte ens hur jag klarade av att dammsuga där vid 12. Speciellt med tanke på surret från dammsugaren. Men det behövdes, var sjukt grusigt från partajet, fast å andra sidan inte värre än förra året.

Valborg var sjukt kul och vi blev ungefär en sådär 30pers. Tack och lov att vi hade ett hus att hålla till i istället för en lägenhet. Det roligaste var nog att ungefär alla verkade bli ganska klappkanon. Vilket det alltid verkar lyckas bli där och allt dör av vid halvtvå-två. Ganska lämpligt iofs.

Vi for dit vid halvfemsnåret och grillade med Robert och Lisa innan resterande folk började dyka upp. Sen när de flesta hade kommit så gick vi ut och försökte få fart på brasan, det tog ett tag eftersom det var lite surt ute. Men det gick. Så man hann se elden en stund(hann fota också, men tydligen så var minneskortet totalt krupp då och bilderna hamnade på själva kameran just från det tillfället, hur man nu kan få över dom till datorn har jag inte en susning om). Men som tur var så gick det att ordna så att man kunde ta kort tillslut. Sen var det snack i köket och dans i vardagsrummet som gällde resten av kvällen. :)


Efter middagen. Braständning.

Old friend and me.

Kökshäng.

Tjejflum i vardagsrummet.

Mer tjejflum.

Kökshäng.

Allsång.

Dans.

Dans.

Me and darl. Glada pojkar.

Sen finns det några till just innan folk beger sig och vissa
ser totalt knäckta ut, men det lämnar vi utanför bloggen.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback