En sommar full av projekt.

Hur går det med huset och trädgården då? Jo, vi jobbar på det som går nu när vardagen satt igång. Markförberedelserna för att så gräs är i princip klara, så vi kommer att så vilken dag som helst. 

När vi blickar tillbaka så inser vi att det hunnits med mycket på 3,5 månader. Till att börja med så flyttade vi in. Sedan har huset och garaget målats 3 varv(1 grund och 2 täck), en gammal betongplatta har kapats och flyttats, altanen har byggts, fem ganska stora björkar har tagits ner och stubbarna tagits upp. Vi har gjort en uppfart, grävt för och planterat en 37 meter lång häck, tomten har jämnats till och matjord har kommit ut, samt att otroligt mycket massa forslats bort. Både björkris och sand. Och gräs sår vi ju snart. Förutom det så har vi tänkt hinna bygga två farstubroar, en utanför huvudingången och en utanför tvättstugan. Det är årets måsten. Sedan kommer vi börja kapa upp veden från de fem björkarna.

Och tänker man på att vi tagit paus i två veckor under semestern när vi var på en tripp i Sverige. Och att vi gjort allt detta med ett barn som under den här tiden var mellan 1-1,5 år. Tänker man på det så är vi väldigt nöjda med vad vi lyckats med. Och allt detta jobb med rätt stora projekt kanske gör att vi får njuta mer nästa år. Visst kommer det finnas grejer att göra då också, men kanske inte riktigt lika stora projekt. Vi hoppas det iallafall! 
















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback