H E L G !

Äntligen helg! Även om jag nu bara är hemma varje dag så är det speciellt med helg. Familjetid! Det är så underbart med mycket tid tillsammans, hela lilla familjen. 

Idag började vi helgen med att äta ute, S har inte varit med och gjort det sedan i somras. Vi träffade upp några kompisar(en annan barnfamilj) och gick till ett ställe vi tänkt skulle kännas relativt barnvänligt. Vi hade inte varit där på 2 år(samma kväll som vattnet gick med S). Det hela gick ju finfint! Och eftersom det inte var proppfullt pga tiden så tordes vi till slut släppa ner lilleman en sväng från stolen. Precis samtidigt startade sällskapet i bordet bakom babblarna till deras bebis. S satte då igång att dansa, med de rätta dansstegen till och med och fick några bord att skratta. Han är då inte blyg vår älskade lille kille! 

Han var så otroligt nöjd när vi gick därifrån 1,5 timme senare att hela ansiktet lös. Det var inte första, men heller inte sista gången vi åt ute. Behöver kanske inte ta ett halvår mellan tillfällena varje gång. Och eftersom vi var inne i stan så fick han ju se flertalet bussar, som är en stor hit just nu, vilket bara förstärkte hans upplevelse ännu mer. Det första han hämtade när vi kom hem var just leksaksbussen. ☺️Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback