Knakar.

Under morgonen har jag och Eje gjort ett besök till BVC. En månad sedan sist. Och vi har ju sett att han vuxit, fått gå upp en storlek på kläder som dessutom snart är urväxt. Känt hur tungt babyskyddet blivit. 
 
Dagens besök blev bara ett kvitto på hur rätt vi hade. Nog för att vi visste att han 6 dagar efter förra besöket hade gått upp 300g så gissade J på att han skulle ha gått upp ca 1 kilo på den här månaden. För det måste ju stagnera lite snart och han stabiliserar sig på en kurva. Han hade gått upp exakt 200g mer än J´s gissning. Han har gått upp 2,26kg sedan födseln, plus det lilla han gick ner i början. Men det är inte den enda kurvan som pekar uppåt. Han har även vuxit 10,2 cm på längden. Han väger snart hälften av storebrors vikt och är 26cm kortare. Vi tror att han kommer växa om, frågan är bara när det sker. Så det känns helt klart som att bebistiden går ännu fortare den här gången, och det är inte bara för att han är andra barnet. Han växer ju typ dubbelt så snabbt som storebrorsan gjorde. 
 
Vi har även börjat planera för dopet. Förra veckan bokades datum och tid in. Igår beställde jag äntligen inbjudningskorten och har börjat klura på vilken dekoration vi skall ha och vilket färgtema. S hade ju grön. Frågan är om vi ska välja samma nu eller om vi ska ta något annat. 
 
Den här balanserande(som han älskar att göra!) killen går snart på Sommarlov, 5 dagar har han kvar på förskolan efter idag innan han har sommarlov i 8,5 veckor. Då börjar han på en annan avdelning, och går inte längre på minstigarnas avdelning. Steg 2 av 4 liksom, vår stora kille! 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback