Spontanitet.

Helt tom i huvudet efter alla skrikande småpojkar på jobbet och hurves efter allt regn och rusk. Fast jag är ändå glad att jag får jobba, så man ska inte klaga allt för mycket. Har heldag imorgon och några få timmar onsdag och torsdag. Fick även ett samtal från dagis idag också, första samtalet efter sommaren, där det erbjöds jobb tis-tors. Jag kan ju inte annat göra än att fortsätta hoppas på att jobb trillar in eftersom.

Lördag så blev allting spontant. Vi for hem till J´s kompis i hans nya lägenhet där dom var några som drack lite och sådär och sen for vi på någon avslagen födelsedagsfest(de flesta hade dragit ut på krogen), men det var ändå väldigt trevligt. Men det tycker man väl allt jämt när det är spontant? Och gårdagen så sov vi mest hela tiden förutom när J for och spelade tennis och jag gjorde inhandlingen till middagen(pizzamacka). Och igårkväll blev det bara film, gottande och jättemycket slöhet.

Fick lov att följa med imorse eftersom jag skulle jobba och inte annars kunde ta mig hem, väl hemma fick jag lov att vänta på att Elias skulle vakna eftersom morsan hade lagt honom i mitt rum. Inte direkt lönt att somna om ifall man direkt ska bli väckt av att han har vaknat. Så kvar står resesängen och upptar största delen av mitt rum.
 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback