Någon som kan det där med designer och vill bju på lite hjälp?

Jag försökte ju fixa med designen för ett tag sedan och blev hyfsat nöjd men hade några detaljer att fixa med. Sen kraschade datorn och när jag senare tittade efter hur det såg ut var det endast ett enda kaos. Så jag har blundat och inte alls orkat med det här. Eftersom det uppenbarligen inte går att lösa bara sådär. Ser det ut som ett kaos för er eller är det bara för att vår dator är knäpp som det ser konstigt ut? Vill bara leja bort eller köpa någon snygg design för att vilja detta igen. Vi får se helt enkelt. Här kommer iallafall en bild från den 20e då vi var på min brors bröllop. :)
 

herregud.

Här är det tydligen en enda röra och jag tror att jag bryter ihop lite lätt. Bläää. Jag orkar inte!

oj.

Jisses vad trött jag varit ikväll. En rackarns tur att syrran ringde precis när jag höll på somna tidigare ikväll. Undra om tröttheten kan bero på rubbningen inatt då tidningsutdelaren delade ut reklam till oss fyra inatt så att det small utav bara den i brevinkastet så att vi båda vaknade med ett ryck. Sen tog det ett bra tag innan man kunde somna om igen.
Och vad har jag tagit på mig. Fota bröllopsbilder på min bror, hans blivande fru och barnen innan själva vigseln. Snälla vädergudarna låt det vara fint väder på lördag så att vi kan fota utomhus. Men känner att jag vill köpa en extern blixt utifall att vi måste vara inne. Sen ska jag även fota alla gästerna efter vigseln också. Spännande och kul såklart men lite nervös för resultatet.

Åh, vad jag gillar höstens färger!

Har sovit ut ordentligt idag, grymt skönt. Sen kanske jag druckit lite för mycket kaffe, men det är en annan femma. Vi har varit och hälsat på ett par vänner som snart kommer att ha en liten krabat ute i världen. Så härligt att få se dom. Och jag längtar faktiskt tills det är min tur!
 
 
 
 
 

Try.

Har försökt fixa och trixa eftersom jag ville ha bloggen bredare. Inte lätt och inte helt löst. Eller det som inte är löst är att jag inte får headern att passa. Men jag ska försöka göra en egen header så det kommer väl. I hope. Nu ska jag köra och hämta min karl.

Önskar ny design.

Bara för att bli ännu mer peppad med detta så hade jag önskat mig en ny design. Får se om det är något som jag ids knåpa något med(inte för att jag är speciellt bra på det).

Long time no see.

Men nu hoppas jag att jag är tillbaka på riktigt. Tappade helt stinget då jag fick huvudvärken from hell förra söndagen och har tänkt och funderat på annat efter det. Här har det pekat rakt neråt men jag kan inte meddela att jag gjort annat än att jobba, träna och ligga hemma heller. Förutom på lördagen förra helgen då vi var iväg på födelsedagskalas och hade en trevlig kväll innan jag sedan körde hem oss igen.
 
I helgen blir det mycket egentid för mig. J är ute med jobbet ikväll och ska på en annan baluns imorgon. Kanske är det därför jag ska lyckas hitta tillbaka till det här förutom att jag ska unna mig gottat jag köpte idag. Har suttit och sett X-factor och hejat på Awa och Malcolm B. 
 


 
 
 
 

Grönt är skönt.

Medans hjärtat varit och kört något slags folkrace aktigt tjosan med några från jobbet som han trodde att jag inte ville delta i (hallå? klart jag ville!) så har jag varit och hälsar på hos Anna i huset. Pratat, druckit kaffe, fikat, skrattat och pratat lite till. Det behövde jag. Nu sitter jag här i soffan upppiffad med min nya gröna klänning medans jag väntar på J och jag är ordentligt hungrig. Sen ska vi iväg på lite kalas utanför stan. Härliga lördag!

Grey´s.

Synd att det inte gick något passande träningspass idag efter att jag slutat jobba och hunnit hem och allt. Speciellt med tanke på att jag inte hinner med att gå på något imorgon. Men jag får ta igen det på fredag och köra hårt. Sitter istället i soffan relativt nyduschad med tända ljus och väntar på att bode söker fru ska börja och sedan följa upp med säsongsstarten av Grey´s(äntligen! är det något som är positivt med hösten så är det ju alla seriestarter).

Ute på tur.

Nu kanske det vill fungera...
Vi gör ett försök iallafall.
 
 
 
Igår låg jag på soffan hela dagen, jag behövde det. Och jag tillät mig själv till att göra det efter att ha haft en sådan kanonbra lördag. Som började med att vi for på turridning och red islandshästar i 1½ timme. Jag fick rida en pigg och härlig en som hette Isperla. Trots att vi inte hade ett superbra höstväder så var det ändå hur kul som helst. Sen måste jag säga att jag är imponerad av de andra tre, så otroligt duktiga de var för att aldrig ha ridit förut. Sen avslutade vi kvällen med tacos, prat och kortspel. :)
 
.
Just precis nu så har jag klivit ur duschen efter ett mördarpass. Helsicke vad jag tog i idag, fast än jag trodde att det skulle gå skit från början. Så jag är grymt nöjd över mig själv. Men det säger väldigt mycket om hur viktigt det är med en bra instruktör, tycker att hon är grymt bra. Hoppas att ni haft en fin kväll! :)

Varför ska blogg.se hänga sig?

Skrev ett inlägg, datorn/blogg.se hängde sig, trodde att det lyckats gå bra och försökte publicera, och allt försvann. Nu beger jag mig och tränar så får vi se om det fungerar senare då det just nu bara kråglar.