Ordbajseri.

Herrejisses så mätt jag är efter den smarriga trattkantarellsoppan vi tillagade till midag idag(egentligen en förrättssoppa). Men man orkar inte mycket innan det tar stopp pga grädden. Det som blev över frös vi in i minimatlådor som vi kommer använda som sås till nå gott kött någon gång.

Gårdagskvällen med Linn var bra. Vi hade det jättetrevligt och satt och surrade tills vi bestämde oss för att fara ut en tväris. Väl ute var det också bra, om jag ska bortse från en grej. Väl hemma sen slocknade man illa kvickt och så vaknade jag såklart upp vid åtta imorse. Magen helt överkänslig(kan bero på att vi mest drack vitt vin) och det fick mig att somna om en stund på soffan några timmar.

Annars så tog jag tag i mig själv och gick ut med alla sopor, fixade lite lunch som jag tryckte i mig innan jag städade och duschade. Efter det så började jag fixa till alla gardinerna och sy upp de som var för långa. Måste bara säga att det ska bli så skönt att kunna städa ordentligt. Och så blev jag jättenöjd med vardagsrummet, så otroligt mysigt det blev och så är det så härligt med den matchande filten också, känns väldigt juligt och varmt.

Har hunnit så mycket trots att jag inte har varit hurtigast idag,
men gladast är jag för att min underbara kommit hem så att jag
får krama och pussa på honom i massor!

Blaha.

Har kommit hem från namngivningsfesten igen och har precis nyätit en nyttig sallad och känner mig irriterad, trött och lite less. Skulle ju vara kul om jag kunde försöka ta mig samman och bege mig ner till Linn för lite vin. Längtar förbenat till imorgon!

Irritationen kommer från två olika grejer, en som jag inte ens vill nämna
och den andra är från det jag skrev om den 22, börjar inse att det om
ungefär en vecka(några dagar till) gått 4 månader sedan allt hände. Det
är så länge, och jag börjar smått inse att det mest troligt aldrig kommer
lösa sig eftersom dessa personer inte kommer svälja sin stolthet i första
taget och be om förlåtelse. Vilket svider i hjärtat.

Näe, ringa och fixa skjuts och bege mig till Limpan nu!


Gardinerna.

Nu när det är en helg då jag känner att jag har mycket tid, för är det något jag har så är det de, så tänkte jag börja sy till alla 3 par gardiner som är för långa vilket jag struntat helt i sedan vi satte upp dom. Av de där 3 par gardinerna så är ett par de nya julgardinerna till vardagsrummet, men upptäckte att de inte var så långa som jag trodde(hade ju tänkt sy en löpare av det som togs bort så det blev rätt färg) så kände att jag var tvungen att prova sätta upp dem.

Vilket jag pysslat med nu. De är typ 1-1½ dm för långa. Kom även på att för att krympa det gigantiska fönstret så kanske man kunde kombinera dem med de svarta panelgardinerna. Provar då det också, ändrar position och allt där i kring. Som de hänger nu skulle jag absolut kunna tänka mig att ha dem, nu ska de bara sys till, strykas(måste köpa strykbräda imorgon) och hängas upp på nytt. Och så ska jag sy upp gardinerna i sovrummet och ändra gardiner i köket. Resten av julpyntet kommer väl inte förns om en månad ändå så jag får nöja mig med gardiner så länge, det gör inte lika mycket.

Snart dags för namngivningsfest!

Har tagit på mig de nya strumpbyxorna och knästrumporna till en gammal klänning jag inte använt på väldigt länge. Med en vit kofta till. Känns som att det här kan funka fast det är svart/vitt och lite grått till en namngivningsfest. Vill inte ta på mig något för "festigt" eller för ljust i någon färg då man är så jäkla blek nu, allt med färg är ju så mörkt att det nästan blir svart ändå, så då funkar det väl?

Ska bli hämtad vid 10 över ett av mamma och pappa(orkar inte köra en bil själv dit ut), måste då hoppas på att inslagningen runt paketet inte går sönder under färden. Känns mest riskabelt då jag ska bära ut det till bilen faktiskt, men man måste ju chansa. Sen ska vi ha lite namngivningsfest för lilla Alve.



Lite ändring.

När idol var slut och klockan var kvart i tio så gick jag över på ica för att kunna få göra bort paket inslagningen, vilket i-landsproblem det är att gå över en extragång då det att gå dit, ta rätt grej, stå i kort kö, betala och gå hem tar 7 minuter. Rätt löjligt egentligen. Men nu är det iallafall bortgjort och det blev ett roligt, stort paket. :)

Annars så har jag fixat en liten förnyelse på designen för att jag var så kräkless på den gamla, tålde den inte och då känner man sig inte ens lite pepp för att blogga. Nu ska man ha överseende med att detta inte är något överdådigt projekt, när jag väl hade funnit några bilder så gick det ganska fort. Men det känns bättre just nu och det köper mig lite tid att fixa nya fina(och kanske vintriga?) bilder eller vad som nu kan tänkas. Varför inte beställa en design av någon som är duktig, vad som helst.

Antar att det nu är dags att göra sig iordning för sängen och sen krypa till kojs för ikväll
och kanske läsa några sidor i boken innan man försöker slockna. Hatar att sova själv rent
ut sagt och jag kommer sakna min varma goa prins.



Gissa vad som är i.

Man kan ju bli tokig för mindre.

Kul att presentpappret räckte.. Not!
Köpte en rulle barnpapper och ett annat papper jag tyckte var fint. Tänkte att en rulle räcker då det alltid känns som att det är mängder på dom. Skönt som tusan känns det när jag trallar hem och ska börja slå in. På tok för lite. Suck! Så alltså måste jag dit igen när idol är slut eller så gör jag det imorgon på förmiddagen. Hade bara varit så skönt att få det bortgjort!


Han är underbar!

Igår hade vi det som en fredag, när jag kom hem möttes jag av en bukett rosor från min fina vilket är så glädjeframkallande att jag sprang ett bra varv i spåret innan det var dags att fixa till sig. Tog på mig min nya klänning jag fick hem igår(från Nelly) och så bjöd han mig på middag på le garage som var väldigt gott.

Sen for vi och hyrde en tecknad film och köpte en massa gotta och hade "fredagsmys" på en torsdag. Var underbart härligt. Varför? För att han är borta i helgen och for tidigare idag. Känner att jag skulle vilja hinna med massor här hemma men vet inte riktigt vars jag ska finna den energin.

Har suttit och fixat namngivningspresenten till imorgon, så nu måste jag
över på ica och lämna igen filmen och för att köpa inslagspapper och lite
presentsnöre.

När jag var på stan tidigare idag så köpte jag en av de där topparna som jag ville ha från gt, något att kunna ha till jeans till fest, nya ribbstickade strumpbyxor(de båda andra pajade i våras) och ett par supersöta knästrumpor. Skulle vilja ha något av de andra också. :) 


Är det söndagkväll snart?

Var ut till Birk efter jobbet, Precis när jag svängt så kommer jag på att jag glömde ridbyxorna hemma så jag måste vända ute i röbäck och sen ta mig hem i trafikstockningen. Kände mig småstressad pga vädret och mörkret.

Hur som haver så var jag där ute en halvtimme senare än vad jag brukar vara. Sen var det bara att få fatt i rätt häst(eftersom han är ranghögst så kan han vilja envisas med de andra ibland) och ignorera regnet. Trots pannlampan uppe på hjälmen så vågade jag inte bege mig ut i skogen, red på vägen och runt sjön(har aldrig varit med om att han varit så pigg och småskvättig någon gång tidigare, men det var kul och spännande) innan jag avslutade på "ridbanan". Blev inte speciellt länge idag, men som sagt regnet och mörkret hindrar en ibland.

Har bara hunnit hem och precis stoppat i mig lite middag och måste in i duschen när som helst. Åtta ska jag vara hos mamma och pappa för att hjälpa syrran som kommer ner då. Låt det gå fort, i need some sleep tonight, och för att få det måste man krypa till kojs i tid.



Break.

Ett break i bloggen idag, återkommer imorgon.

Piggelin.

Idag är jag oförskämt pigg egentligen. Har fått undan allt i köket, tvättat och rensat och lagt iordning i lite lådor samt kastat onödigt skräp. Har till och med flyttat över bilder från skrivbordet i rätt mappar och sådant också. Men nu är det tvättvikardags och upphängning av blöt tvätt, dammsugning och golvskurning samt matlagning som står på schemat. :)

28 augusti.

Natt!

Tunga ögonlock. Men jag klagar inte för det. Vi var duktiga och for hem när de andra for ut, så vi fyra satt och spelade kort och efter det blev det tv-spel. Sjukt härligt och tävlingsnerverna är ju inte fy skam direkt när man lyckas. Har varit sjukt trevligt och tiden har bara sprungit iväg, mycket bättre än krogen!

Hurtigt.

Det är lördag och imorse vaknade vi 07.20 och kunde inte alls somna om fler gånger, är det inte sjukt så säg. Hade det varit vardag hade det inte varit några problem. Men å andra sidan är det ju något bra och en timma senare hade jag svidat om till träningskläder och var på väg ut i elljusspåret, ville testa och se om mina ben pallade det.

Dessvärre var det ganska tungt när det var snö i spåret och det kändes som att man inte tog sig någonstans. Tog bara ett varv för att inte pressa benen så hårt, och det gick faktiskt ganska bra. Det var ju oerhört fint med all snö så efter mitt varv så gick jag en liten bit för att kunna ta några härliga bilder. :)

Annars har det inte skett massvis med grejer idag, däckbyte(vilket skulle ta 3-4timmar) så under tiden så suktade jag ännu mer efter canonkameran jag vill ha, provkörde en bil och sen var vi ute i baggis tills bilen blev klar. Och nu sitter jag här, ganska trött och ska snart ta en powernap.





Snow.

Vilken bra dag! När jag for hem så hade snön börjat komma igen så jag hoppades att det inte skulle bli värre då jag var tvungen att ta mig på andra sidan stan för att införskaffa varor från bolaget.

Tji fick jag, blev ju bara värre. Kändes inte särskilt bra att snön stannade kvar på vägarna och jag hade sommardäck på bilen. Men jag fixade det jag skulle fixa i lugn och ro samt att jag fann ett par supersköna jeans inne på h&m för 99kr, som fått! Köpte även nå smink som behövdes. Men när jag väl skulle hem höll jag på att bli galen. Snön kom ännu fortare nu och det hade hunnit lägga sig ännu mer. Det tog nio, NIO, minuter att ta sig ut från parkeringen pga köer som gick riktigt långsamt pga vädret. Sen tog det en kvart efter vägarna. Men jag tog mig hem utan en enda sladd och med mig själv i behåll så jag ska nog inte klaga allt för mycket, haha.



Här ser man nya hårfärgen mycket tydligare. Börjar trivas riktigt bra i det!


Utstyrsel.


Jeansleggings från vero moda(only) och slappt linne med brottarrygg från Monki.
Enkelt, skönt men ändå inte sunkigt.

Ett stycke.

Skulle kunna sätta mig tillbaka och skriva ett hejdundrandes inlägg just nu eftersom att det fortfarande finns en grej jag känner mig grymt sårad över men som jag mest troligt måste lägga åt sidan helt. Tror helt ärligt att det aldrig kommer att lösa sig så då är inte inlägget så mycket värt över huvud taget. Vad/Vilka det än handlar om så förstår de säkert ändå inte att det är just det, hur mycket det lyckats såra mig och att jag gett upp. Måste lyssna på de som finns runt omkring mig och som gett mig pushning. Nu blev det ett stycke ändå, men mest troligt för sista gången.

.

Har iallafall precis käkat frulle och ska precis borsta gaddarna innan jag börjar rulla iväg mot jobbet(med bilen alltså) i denna vinterkyla på -6,5 grader. Kanske är dags att plocka fram skotertäckbyxorna för första gången den här vintern om jag inte ska frysa ihjäl. Det är redan fredag och det känns gött, så jag har laddat mig själv med mina favvojeansleggings och ett stort härligt linne samt vågor i håret efter de inbakade flätorna. :)


Oj vad det kliar i shoppingnerverna!

Det märks att jag inte varit inne i stan och shoppat på evigheter när jag finner så här mycket jag kan tänka mig på ett och samma ställe. Vill inte ens fundera på hur mycket jag skulle kunna hitta på de andra ställena då. Alltifrån party till vardagskläder behövs. Sukta!



Onsdagssysslor.

Har inte så mycket att berätta mer än att jag haft ont i benen idag också. Har dock lagt sig så att jag kan gå hyfsat ordentligt nu efter att ha tagit nå alvedon. Tvättar och sånt roligt(host host) samt sytt fast nå knappar på en kofta som alltid ska envisas med att lossna ända sedan den köptes. Kanske ska ta och återgå till boken innan jag måste hänga tvätt igen. :)


8 oktober 2011.

Då är nästa tjurrus. Hade fan varit ballt att delta i det, såg precis ett klipp från det på tv4sport och tyckte det såg kul ut. Säkerligen asjobbigt. En mil är ju jobbigt i sig men när det är genom bildäck, gyttjekärr och extremt branta backar så blir det ännu tyngre. Men det hade varit coolt att ha gjort det. Får se om det går bättre med löpningen för mig så kanske man kan delta i detta idiotilopp. ;p




Jalla jalla.

Puh, andas fem minuter.
Har jobbat, hunnit springa den vanliga rundan på 4,4km, lagat mat, duschat, käkat och fixat mig. Och nu ska jag in till stan och fika med Limpan(Linn) och bara ha det trevligt. Känns kul även om jag är en aningen trött och egentligen gillar soffan ganska mycket. Och så hade jag andats färdigt, för nu är det dags att fara!

Håret.

Skitsvårt att fånga på bild igår. Inte riktigt rätt ljus.


Så jävla trist.

Det var så pissigt irriterande när våra söndagsplaner sedan mer än två veckor tillbaka gick i stöpet. Jag blev så sur att jag kröp under täcket igen och kasta nallen i väggen, haha. Hade ju sett fram emot det här så sjukt mycket och nu måste vi hitta ett datum då det passar alla igen och så vänta ut tiden, som blir om typ en månad? Morr. Vi skulle ha farit på turridning och haft det riktigt kul, om man tänker sig att de andra 5 aldrig har ridit förut så såg jag fram emot detta eftersom de var peppade på att prova. Men men.

For istället på intersport och kikade efter en pannlampa som jag kan ha när jag rider, och vilken jäkla djungel. Skitsvårt rent ut sagt. Hur långt behöver de kunna lysa för att jag ska klara mig? Hur centrerat är ljuset eller hur "vidgat"? Hur mycket är man villig att spendera på en pannlampa? Hittade iallafall en rosa för 225kr som skulle kunna lysa 23m, så nu hoppas jag att den duger för mig. En vanlig hederlig sveamössa var jag ute efter också i rött eller svart, men vilken besvikelse när de bara fanns i gult, grönt och ljusblått. Ville ha med bara texten och inte något nytt sveatryck av något slag.

Har cyklat undan cyklarna också så att de är parkerade för vintern och käkat
middag hos svärföräldrarna, blev en ganska lugn dag må jag säga.

Har ju skrivit om dem.

Dessa tjocksockar jag har skrivit om tänkte jag nu visa. Har inte ens tagit tag i att hinna klart första, men det är inte långt kvar på den. Blev väl kanske inte exakt som jag tänkt mig men det är inte fy skam heller med tanke på att det är min första tjocksocke någonsin och har inte fått någon hjälp alls. Sen kommer jag inte ihåg alla grejer man gjorde när man gick i syslöjd på högstadiet så det är svårt att följa beskrivningen. Men det verkar kunna bli hyfsat. Sen ska jag bara kunna göra en likadan som passar ihop med den första också innan jag kan mysa runt med dom här hemma när jag är frusen(när jag inte vill ta på mig mina älsklingstofflor).


Svåra att fånga på bild. Speciellt med mobilkameran då blixten gör allt ganska ljust.


Imorgon tänkte jag visa hur håret blev..
Mycket större skillnad än förra gången.

Mirror mirror on the wall!

Nå hål i väggen senare så sitter äntligen spegeln uppe på väggen, den har iofs bara stått på golvet sedan 9 september vilket inte är så farligt. Vi har ju varit bortresta en av dom veckorna samtidigt som vi inte har velat borra för sent för grannars skull och sådant. Svårt var det och nu blev det iallafall någorlunda rakt. Bara tavellisten som ska upp nu då, men den är nog inte alls lika svår.

Ska antingen sätta mig och sticka en stund eller läsa medans gubben är iväg och kikar på vinterdäck, sen ska vi ut och fixa håret hos hans mamma. Jag ska få några fler mörka slingor(de jag hade har börjat fara ur så mycket och så skulle jag kunna tänka mig att ha liiite mer för en lite mörkare och höstigare ton). Sen tror jag att han bara gör det sådär mörkt igen.

Sen ska jag iväg och hämta mormors gamla strykjärn som har legat på vinden hos mamma och pappa som hon hittat igen idag, äntligen ska jag kunna stryka grejer ordentligt! Parkera undan cykeln för vintern skulle kunna vara något det också.


Yesterday before work. Runt 7 på morgonen.

Totally dead.

Är helt död. Pga löpningen.

Första varvet gick ganska bra och där pressade jag ner tiden ännu en halv minut så att jag nu sprang 2.2km på 11.42.7 minuter vilket känns kul, självklart. Men andra varvet var så in i helvetes tungt och benen höll på att vika sig under mig flera gånger. Vet inte vad det berodde på, kan vara så många faktorer. Som träningsvärken jag redan hade sen ridningen i onsdags, den pressade tiden, kylan ute eller bara för att veckan har varit tung. Men jag klarade det och pressade ner det varvet en sekund mot för i måndags. Så att så illa kan det ju ändå inte ha varit om än jag höll på att falla ihop. Fick lov att sätta mig mot ett träd med armarna uppåt för att få tillbaka lite luft efteråt innan jag gick hem igen, och då jag gick kändes det som att jag gick i en dimma. Fy fanken så skönt det var att lägga sig på golvet då man väl var hemma igen. Stretcha i lugn och ro och återfinna någon slags balans.

Nu ska jag dra en vända med dammsugaren innan jag hoppar in i duschen,
ikväll blir det myskväll. Fredagsmys helt enkelt. Men först måste vi komma
på någon middag också, är sugen på en rejäl köttbit eller en vräkig sallad.

Mör.

Herregud så mör jag känner mig i benen nu, var ute och red i 1timme och 40minuter för att jag skulle prova en ny väg som jag inte visste vars den ledde riktigt. Helt plötsligt var jag framme vid nå hus och insåg att jag kanske borde vända om, så det gjorde jag. När jag kom tillbaka så var det becksvart ute(skäms på mig själv som hade glömt reflexerna. Det var ju soligt och fint när jag begav mig.) och det var -1.5 grader, burr. Men trots kylan så var vi svettiga båda två.

Det är bara så extremt skönt att sitta i soffan nu och känna hur det kryper i benen.
Imorgon blir det en vilodag för att ladda upp inför löpning på fredag efter jobbet då
jag slutar tidigt. Kan behövas.

Måste bara meddela att jag längtar tills på söndag! Ska bli så kul!

God(?) morgon!

Snart är det dags att bege sig för ännu en(oj, oj.. nysattack!!) dag full med jobb. Börjar få den där jobbiga molande värken i magen som jag hoppas ska ge sig eller åtminstone inte bli värre. Och blir den inte värre kanske jag far ut och springer ändå när jag kommer hem fast jag hade sagt att det skulle bli en vilodag idag. Känns bara så kul att vara sugen redan nu, kanske mest för att det går bra. Men tänk den dagen då det går ännu bättre, tjoflöjt vad glad jag kommer vara då!

Raggsocke.

På väg hem från jobbet så svängde jag in på den lilla garnbutiken efter vägen för att köpa ett tjocksocksmönster. Fick med mig ett som tydligen skulle vara enkelt hem samt garn. Och direkt jag kom hem svidade jag om till mina snygga löparkläder och snörde på mig mina sköna löpardojor för att bege mig ut i spåret.

Avverkade två varv idag också, blev imponerad att jag kunde minska tiden för första varvet med 30 sekunder mot för senast. Andra varvet gick tungt, benen kändes som bly men uppenbarligen så tog jag mig framåt ändå då jag gick i "mål" på 5 hundradelar segare än första varvet. Men det var så skönt! 2,2 km på 12,11,2 min och 2,2 km på 12,11,7 min.

Har duschat och påbörjat stickningen samtidigt som mina ben känns trötta och jag börjar bli ganska hungrig. Gubben skulle handla på vägen hem och så ska vi göra köttsoppa. För en gångs skull känns det inte så farligt(är inget jättefan av det), kan bero på att det är så kyligt ute.

(Sitter och funderar på systemkamera hela tiden, har hittat ett ställe här i stan där den är mycket billigare än på onoff som jag hade tänkt mig innan och kan inte bestämma mig för när det är rätt dag. Vill verkligen ha NU!)

Yesterday.

Igår så införskaffades nya löpargrejer, skor och dress(Tack älskling!). Så det var riktigt kul att bege sig ut i elljusspåret efteråt utan att känna sig som en luffare, haha. Och skorna var så sköna! Kanske att jag kommer bli ännu mer taggad nu då, hoppas. Sprang 2 varv, vilket är 4,4 km. På 25min och 17sek. Tycker inte att det var så illa pinkat.



Sen var vi ut och åt med Jonas och Linn på plaza igår också. Åt en rådjurswallenbergare vilket var riktigt gott. Alltid kul att prova ställen man inte varit på förr också. Hipp som happ blev det förfest och vi lyckades åka med samma taxichaufför 2 av 3 gånger. Till slut landade vi på cover precis som förra helgen. Har legat ganska bakis nu på morgonen, får se om jag tar mig ut något snart.

Update.

Har varit vaken ett tag nu och hunnit med både käk och att läsa igenom alla bloggar i lugn och ro(känns som jag inte kunnat det på hela veckan), ska på en stund ta tag i städningen här hemma då gubben är iväg och fiskar, och faktiskt så känns det ganska skönt att få röja undan lite. Sen ska jag ut och springa och svettas.

Igårkväll hade vi jättetrevligt, vi var ute hos syrran och hennes familj. Gottade oss med gurka, morötter, dipp, chips och popcorn medans vi såg idol(okej, gubbarna gjorde något annat just då). Det läskiga var att allt utom dipparna tog slut. Vid halv två höll jag(som var spiknykter) på att somna så då var det bara att börja bege sig hemåt. Somnade på två röda när vi stängde av tvn och jag la mig tillrätta på huvudkudden. Men en otroligt härlig fredagskväll var det. :)

Härliga fredag!

Okej, nu är det äntligen fredag och snart är det dags att bege sig till jobbet. Börjar om 40 minuter. Det har varit grymt härligt med sovmorgon, hann sova ut ordentligt och kliva upp en halvtimme före väckarn så jag har haft gott om tid på mig nu på morgonen och det sitter inte fel.


Sista heldagen på Kreta.

Jag har insett att jag inte skrivit och visat bilder från sista heldagen på Kreta ännu, so here we go!

Vi låg bara på stranden och varvade med poolbad och havsbad, njöt av varenda happy hour extra mycket då vi inte skulle hinna med det sista dagen(på fredagen) innan vi skulle fara hem. Den här dagen var så härlig och vi kände inte alls för att åka hem nästkommande dag. Vi klev upp och satt ute och gottade oss innan vi gick iväg till en av de resturangerna vi hade varit till tidigare under veckan för det var ett av de godaste ställena(utav två) vi ätit på under veckan. Och det var lika gott denna gång. Efteråt promenerade vi en sväng ner längs gatan och satte oss på en bar och beställde in varsin drink innan vi skulle bege oss "hemåt" och krypa isäng.








I know.

Det är så pissigt tråkigt att uppdatera när man inte har några bilder, speciellt flera gånger efter varandra. Men jag skyller på det urdåliga skitvädret och att jag knappt haft någon tid att bara ligga i soffan sedan i måndags. Var ju ute till Birk igår efter jobbet och red(tog faktiskt på mig reflexväst fast att det inte hade börjat skymma, man vet ju knappt när det blir mörkt nu). Det blåste så in i norden och han var som ett piggt litet yrväder första kvarten innan han blev som vanligt. När jag väl kom tillbaka efter ridturen så kom mörkret på riktigt och jag var så fruktansvärt frusen att det inte ens gick att tina upp med en skållhet dusch, låg alltså bara under tjockfilten och läste för att få upp värmen.

Och så upp tidigt idag igen till ännu sämre och mer pissigt väder.
Vars håller vädergudarna hus? Ge oss lite solsken, tack.

Tog på mig mina luffiga löparkläder när jag kom hem och begav mig för första gången ut ensam i elljusspåret(ville inte springa med J och hans kompis, då triggar de varann och jag hänger inte med). Sprang först ett varv och fick någon sjuk smärta i högra sidan och runt höger nyckelben precis innan mål, men efter att ha andats lite luft så tänkte jag iallafall gå ett varv till. Men efter tio stolpar(ca 200 meter) så började jag jogga igen och klarade ända in i mål. Så alltså sprang jag idag 4,2 km och känner mig så jävla nöjd. Nästa gång gör jag det ännu bättre! Och så måste jag införskaffa nya löparskor, gärna en sån där snygg dress också.


Lördagen blev en riktig heldag.

Gårdagen var väldigt lyckad. Paradisbadet var kul, dock inte riktigt lika kul som när man var liten. Men vi höll full gas i två timmar innan vi gav upp, nöjda. Sen for vi och vräkte i oss maxmat innan vi begav oss hemåt. Var hemma redan vid fyra. Vid sex skulle vi möta upp de andra igen så det var bara till att ta en powernap och göra sig klar.

Vi landade hemma hos Robin med Great Eastern mat allihopa och så drack vi gott medans vi tittade på olika gamla musikvideos och dylikt. Hux flux var klockan elva och det var dags för att ta sig ner på stan, sagt och gjort. Det blev cover club där vi träffade en del blandat folk(bland annat de vi träffade på Kreta, kul) och hade det trevligt tills vi gav upp en halvtimma före stängning. Fötterna gjorde så förbannat ont vid det här laget.

Väl hemma och när skorna väl var av kunde jag knappt gå, fick gå på sidorna av fötterna och såg helt klart väldigt mysko ut när jag hasade mig framåt, haha. Var så äckligt skönt att lägga sig i sängen och krypa ner under täcket.

Imorse var vi pigga och alerta så efter att vi hade dragit oss en stund så for vi ut i elljusspåret och sprang. Och så gick jag nästan 2 varv efter det. Snacka om att man blev klar i huvudet och kände sig pigg! Det värsta var bara att efter duschen och lunchen så kom träningsvärken(byggde på den som kom igår efter trappspringandet, simningen och det där på paradisbadet). Det får inte bli värre tills imorgon, då kan jobb bli lite jobbigt.

Vi hann även inhandla skruv och plugg för att kunna få upp spegeln på väggen någon dag framöver, samt handla inför middagen och tvätta lite. Det är skönt när man inte dricker på tok för mycket så att man slipper vara bakis dagen efter. :)


Paradis.

Det var nästan precis fem år sedan sist, då vi gick andra året på gymnasiet och begav oss på paradisbadet med bussar. En riktigt kul dag. Nu får vi se hur det blir idag, men dit ska vi iallafall och det blir nog vad vi gör det till. Ser fram emot att åka Magic eye som var stängd då för fem år sedan. Vi blir hämtade om en timme, woho. :)