Lat och olat.

Godmorgon.
Igår la jag mig på soffan efter jobbet och kollade på tv, och ögonen föll igen på en gång. Det var så skönt! Det är det ju iofs allt som oftast att sova på soffan, speciellt när det bara var/är jag som hunnit hem. Men som tur var så blev det lite mer aktivt sedan då jag tog med mig hjärtat på medlemskvällen på iksu spa och vi provade på Bodyvive(hade aldrig testat det förut), och det var ordentligt jobbigt och kul. Samt lite styrka i armar innan vi gav oss och åkte hem. Kanonkväll.

Så nu är det snart dags att bege sig till jobbet för en ny arbetsdag..


Projekt: Luciafoto!

Har i princip precis kommit innanför dörren här hemma efter en dag på jobbet samt att jag direkt efteråt for ut till storasyster för att fota ungarna inför lucia. Vilket projekt! Fick försöka släppa loss genom att ta några hoppbilder i soffan, men det var inte lätt att få med tre stycken(en fyra och ett halvtåring samt två två och ett halvtåringar) på en och samma bild där alla kollar mot mig och inte gör någon grimas, räcker ut tungan, gör någon gymnastisk övning med benen eller precis blinkar på kortet. Det var en hel del gånger de flippade ur totalt och till slut hamnade i en hög på varandra, haha. Så ja, jag har ju en hel del sköna bilder men som kanske inte är material att skicka in för bilden till luciabilagan. Ska försöka sitta och rensa igenom dessa 140 bilder..

Första advent.

Har haft en supermysig söndag med pannkaksbrunch, tvättat bilen och lite sådant.
Annars så har ju självklart det första ljuset tänts i adventsljusstaken och så har vi
sett Nu är det jul igen 3 för att få lite extra julkänsla i kroppen. Snart ska vi se
Bilar 2(filmerna ses via film2home, supersmidigt!) och så ska jag öppna en
burk julmust. Hoppas alla har en härlig första advent.

Galen film.

Har shoppat en del idag. Allt ifrån grejer till adventsljusstaken till en ny varm vinterjacka. Tänker visa eftersom. Men just nu sitter jag och hjärtat och ser en helt sjuk film som man inte riktigt begriper sig på, för den är inte lik någon annan film jag någonsin sett. In bruges heter den. Helt sjuk och man kan inte annat än garva vissa stunder. Har på mig min nya sköna pyjamas jag köpte idag också, hur underbart som helst. Myslördag!


inhandlade fatet, mossan samt de röda "bären" idag för att kunna färdigställa för att kunna tända första ljuset imorgon.

Tiffany dress.

Har varit och kört ett hårt body pump pass som vanligt på lördagsmornarna sedan jag skaffade mitt träningskort, så nu är jag alldeles skakis i både armar och ben(det är ju så kul när man känner att man utvecklas både styrke och teknikmässigt så att man faktiskt klarar av att pressa kroppen).

Är så besviken på att jag velade på klänningen nedan och när jag väl hade bestämt mig och klickade på "kassa" så hade någon annan redan hunnit köpa den. Hade ju så gärna velat ha den till jul. Och inte vågar jag beställa en storlek jag egentligen skulle kunna ha om det inte vore för att det är stängning med dragkedja. Så typiskt. Beställde iallafall hem skorna nedan alldeles nyss efter att ha hoppats på att det mirakulöst skulle finnas en klänning idag, haha. OptimistTina.

Näe, duscha och göra sig klar för lite shopping och överlämna lite gåvor till
mamma och pappa som de ska få för att jag ändrat mig efter beställning då
jag fick syn på att det hade kommit in annat som föll mig bättre i smaken
samt en duk som anlände i tvåpack, jag behöver inte två juldukar som ser
exakt likadana ut.


nelly.com

När tröttheten slår till.

Haha, jag tycker ändå att jag var pigg på jobbet idag. Men direkt efter middagen
då vi båda la ikull oss på soffan så slocknade vi, extremt härligt men ganska komiskt ändå.

Jag har så mycket funderingar i mitt huvud så att jag inte riktigt vet hur jag ska göra. Det är väldigt mycket antingen eller och såklart en fråga om en massa annat också. Blir det bättre, eller blir det inte alls det? Skitsvårt ärligt talat och jag har inte riktigt någon aning om vad som faktiskt skulle vara det bästa i det läget. Steg ett vet jag såklart vad det är jag måste göra, men vad som ska ske sen det är ju det som är den stora frågan.

Ska försöka släppa det och njuta hemma i soffan gluttandes på idol
och förhoppningsvis både träna och shoppa lite imorgon. Hade ju inte
varit mig emot iallafall.

The voice.

Igår slopade jag träningen(men tränade ju hårt i onsdags), låg bara framför tvn och latade tills jag faktiskt gick och la mig vid kvart i nio. Men tro inte att jag kunde somna tidigt för det, somnade väl strax efter tolv istället. Så sent brukar jag aldrig somna dagen innan jobb och jisses vad det märktes när man skulle dra sig ur sängen imorse.

Rätt skönt att man fick lön idag, nu blir det att påbörja julklappsinköpen ordentligt och hoppas att den där vinterjackan jag kollat ut finns kvar. Skulle bara hoppas att det kommer lite snö i helgen så att julkänslan verkligen infinner sig.

Haha, ursäkte men jag kan inte låta bli att skratta.
Tvn (vakna med the voice) är på i bakgrunden och när
Daniel Paris pratar, det är så himla kul, haha.

Bättre sent än aldrig.

tidsinställt inlägg.

Här är föresten lite bilder jag tog under vår Sundsvallstrip. Hade som sagt med mig kameran och hade tänkt fota samtidigt som vi gick inne i stan(det är ju så grymt många fina hus med mera, men eftersom det var stängt så blev det tyvärr inga sådana bilder) är ju så sugen på lite sånt med tanke på fotokursen. Men några andra blev det. Dock inte många eftersom jag ville njuta av två kanondagar med mitt hjärta. Sista bilden är för övrigt utsikten från fönstret i rummet vi hade på hotellet.


Pepparkakshusprojekt.

Projekt prova bygga pepparkakshus är nu avklarat. Inte det lättaste. Speciellt inte när ena hussidan var trasig i paketet och fick lagas med det smälta sockret som man sätter ihop huset med. Och att sätta ihop det var inte a cup of cake direkt. Men tillslut satt allt ihop och garneringen kunde börja, och jag är glad att jag redan hade köpt färdig kristyr. Helheten är jag hyfsat nöjd med för att vara första gången. :)

Det var iallafall en mysig stund där jag satt för mig själv i köket med
mitt härliga förkläde på och med julmusiken spelandes ur telefonen.
Nu får man bara se när huset äts upp..



Ge mig in på.


Jag vet nog inte riktigt vad jag tänkt ge mig in på. Har inte gjort pepparkakshus förut, förutom ett år när jag var liten och vi endast pyntade huset. Men å andra sidan så kunde jag ju inte låta bli att köpa det när jag såg det på affärn förut, så det är ju värt att testa.

Annars så har jag fått jordens gulligaste sms från min karl idag, lycka. ♥

Och så var jag och reparerade nageln så gott det gick, ont gjorde det och har vi tur så håller det i två veckor tills jag har min nya tid. Den var inte riktigt på vår sida och ville vika sig hela tiden. Åker den så åker den, det är ju smärtan som är det värsta bara.


Tror ni det gör ont eller?


Som faan säger jag bara. Klämde fingret rätt över nageln i en dörr idag så att hela gelenageln sprack och min vanliga nagel lossade en del från fingret högst upp pga trycket(det var ju ändå en bit ner på nageln, så det blödde en del). Det gjorde så ont att jag blev illamående ett tag. Nu kan jag inte använda fingret, för minsta lilla tryck mot tippen av nageln gör svinont! Har desperat försökt plåstra på det för att det ska underlätta lite, men det hjälper inte mycket. Ringde och förklarade vad som hänt och fick en "akut"tid imorgon efter jobbet för att fixa det, för inte en chans att jag kan gå såhär tills jag ska dit och fylla på nästa gång. Det känns länge nog att vänta tills imorgon. Ska käka en piggelin nu och försöka spjäla tippen med pinnen för att det inte ska smärta så fort jag råkar nudda något. KlantTina.

Full helg.

Vilken helg! I fredags så bjöd vi goda vänner på trerättersmiddag, såg idol och hade det trevligt. Och igår så var jag och tränade varpå jag var på spat efteråt(sammanlagt var jag där i fyra timmar) innan jag for hem och duscha för att åka in till stan och ta en stor kopp latte och prata med Johanna en stund.

Efter det så hann jag hem och göra ingenting i en timme innan jag skulle hämta hjärtat från hockeyn och vi skulle ut och käka innan bion(tintin, riktigt härlig). En helt fantastisk lördag.

Och imorse klev jag upp åtta för att ca 20 minuter senare skulle syster med systerson dyka upp. Vi har varit barnvakt idag och hunnit med massor av tv-spelande, äta på Max och se J20´s hockeymatch mot leksand. Bytt gardiner och så snart är det dags att påbörja middagen. Det blir tacos och då kommer syster hit och äter med oss innan de beger sig hemåt. Men en jättekul dag med en oerhört duktigt gosse.

Har dessvärre inte sovit så mycket som jag kanske hade
behövt bara, men jag kan ju alltid lägga mig tidigt ikväll.

bra lördagsförmiddag.

Har varit och kört ett hårt bodypump pass och nu så spaar jag lite. Superhärligt.

Udda.

Det är ju såklart när man håller på att fixa som man finner grejer som är lite komiska mitt i det hela. I det här fallet skulle jag byta ut lite blockljus som brunnit ut och fylla på med lite nya som jag hade i min påfyllda låda(blandat från ikea och ica) och behöll några gamla som jag fick bryta lös från varandra. Och det ena ser ju helt sjukt ut. På ett fränt sätt, kolla bara hur det blivit ju mer det brunnit.



Okej nu ska jag återgå till att fixa med tvätten..

Aqua.

Var och körde ett vattengympapass idag efter jobbet och blev lite besviken att det inte var samma instruktör som förra gången jag var. Men nu sitter jag iallafall och är måttligt mör samtidigt som jag ska duscha, handla(mycket, inför middag med goda vänner imorgon), vika tvätt, förbereda lite inför middagen imorgon samt välja ut exakt vad det är för tre olika föredrag jag ska gå på imorgon på jobbet. Men att jag ska upp tidigt imorgon gör att jag känner lite småpanik över detta och det är ju såklart ännu dummare att jag skjuter på allting. Måste dra upp mig själv ur soffan nu!

Zumba.

Haha, alltså jag vet inte vars jag ska börja. Med att jag var sinnessjukt dålig eller att jag skrattade åt mig själv högt när jag var totalt värdelös. Det är ju som slående också att alla som aldrig varit på passet förut stod på en rad längst bak, gjorde fel och skrattade. Skitkul till en början såklart, men ju längre tiden gick desto mer avancerade grejer blev det ju och desto sämre blev man. Och det blev ganska frustrerande till slut. Men de gånger man klarade grejerna var det en skön känsla. Samba, salsa, tango, skaka rumpa, skaka axlar, ja allt gjorde mig alldeles snurrig. Men det känns som att huvudsaken var att jag kunde skratta åt mig själv när det gick på tok och jag exempelvis gick till vänster när det var höger och vice versa eller jag och en annan gick bakåt istället för framåt eftersom vi hade snurrat runt och inte hade någon framför oss. Eller när jag faktiskt höll på att krocka med hon som stod till vänster, precis som jag hade befarat skulle kunna ske. Hahaha. Måste nog prova igen för att ens ha en chans att avgöra om det är ett pass för mig eller inte i slutändan.


Z.

Nu börjar jag bli en aningen nervös. Ska gå på core som vanligt, men indoor walking är inställt idag som jag vanligtvis brukar gå på, så det blir att testa på zumba för första gången. Jag kommer se ut som en vilsen höna, är helt säker på det. Samtidigt som det ändå ska bli spännande att testa då det är så omtalat. Håller tummarna för att jag inte blir så pass vilsen att jag krockar med någon bara.

Nytt i duschen.


Det är alltid kul med nya produkter, för man hoppas ju alltid att de är makalöst bra.
Just nu har jag faktiskt inte en aning, men jag hämtade ut paketet med dessa grejer idag och har
precis provat shampo, inpackning och balsam från Tigi. Jag bara hoppas att det ska göra underverk för mitt
hår. En grej jag kan säga nu är att det var väldigt krämiga produkter och shampot löddrade
ordentligt bra så jag kan nog använda ännu mindre nästa gång. Och så är det svårt att placera
lukten och jag skulle vilja säga nektarin men vet faktiskt inte om det kan stämma. Sen är det
en saltvattenspray från REF.303 och en hårspray(osis, kan det vara fel eller? deras puder är
ju kanon). Allt detta är beställt från Lyko.se för under tusenlappen inklusive frakt.

kursen.

Har precis kommit hem från fotokursen och tänker väl snart krypa till kojs. Passa på när man kan.
ganska förvirrande bara att fotokursens tre sista träffar nu kommer att fortsätta på torsdagar tre veckor
framåt pga en massa inställda tillfällen som ska tas igen. Men jag gruvar mig samtidigt för när kursen
kommer vara slut, kommer sakna att sitta där med ett blandat gäng med gemensamt intresse. Men
huvudsaken är ju att jag lärt mig något, och det har jag.

Just precis nu är jag sugen på onsdag så att jag får träna!


Soffkväll.

Karln körde iväg vid halvnio imorse så jag har haft en härlig dag för mig själv. Har precis varit över på ica och handlat gotta till ikväll(har laddat upp med chips, ben & jerry´s, julmust och mörk choklad) i pausen av en romantisk, härlig film. Inser att det är precis vad jag ska göra ikväll. Se film efter film. Romantiska ska dom vara också, sånna som jag nästan aldrig ser nu för tiden men älskar att se. Så soffan är min plats hela kvällen. :)

fredagen den 11-11-11

Huvudet börjar lätta och jag funderar på en dusch och att handla. Ska bara hänga lite tvätt först.
Imorgon sticker hjärtat iväg och kommer väl inte hem förns på söndagskväll, så jag får se vad som
sker. Ska eventuellt vara barnvakt. Vi får la se. Ser först och främst fram emot lite idol ikväll och bara
massa fredagsmys hemma i soffan.

Nya produkter.

Nu har jag äntligen tagit tummen ur och beställt hem nytt shampo, balsam, treatment, hårspray samt saltvattensspray. Det var på tiden kändes det som, ska bli kul att testa något nytt också som jag inte testat innan. Eller jag har ju testat tigi innan, men då en annan variant. Och nu beställde jag dessutom med ett treatment från tigi också. :)

                             ,       

Happy.

Har varit och tränat samma pass som förra veckan, och jäsiken så jag tog i. Är riktigt nöjd nu när man sitter nyduschad i soffan och precis ska börja se greys anatomy. :)

Hjärteglad.

En lång dag är till ända, men åh så varm jag är i hjärtat. Så otroligt glädjande det är.
Idag när jag skulle slå död på några timmar så var jag och hälsade på på gamla stället
och möttes av varma, glada hälsningar. Blev så glad, det gick rakt in i hjärtat! Sen fick
jag träffa en hel massa gamla kollegor, allt på en dag liksom. Skit samma om dagen
varit lång, för den har varit underbar.

Nu sitter jag nyduschad och inväntar desperate housewifes, inte helt fel.

Toppar.

Åh, jag är lite besviken. Ställde in de inbokade passen jag hade tänkt träna idag pga att min rygg smärtat en del idag och jag vågar inte ta någon risk. Vill ju inte att den ska krackelera helt så som den gjorde ofta förut. Får köra hårt på onsdag istället.

Sitter och kikar på fotbollsgalan samtidigt som jag känner på mitt hår, haha, det är en härlig känsla med fräscha toppar. Mest glädjande är det ju att det faktiskt fortfarande är längd kvar, så det här evinnerliga sparandet börjar ge något. :)

home.

Vi kom hem till stan för snart två timmar sedan, som ni ser sitter jag med färg i håret för att bli kvitt utväxten och väntar på att äta en smarrig gryta till middag. :) sen ska vi landa hemma i lägenheten.

ikea

på 1 timme och 40 minuter gjorde vi Ikea. Och då fick vi dessutom springa tillbaka två gånger för att vi glömt grejer. Sen fanns inte alla grejer heller som man hade räknat med, men jag är nöjd för det allra viktigaste fanns och fick följa med. :) Nu är vi på väg hemöver igen. :)

cosmopol

Efter allstar igår gick vi vidare för god middag på stekhuset och sen gick förbi på hotellrummet innan vi gick vidare till casinot för introduktion av hur allt går till och så spela bort lite pengar innan vi gick tillbaka till hotellrummet. Nu ska vi in på Ikea och shoppa!

sundsvall

Vi har hunnit med 27mil i bilen, gå igenom birsta city, en extremt härlig powernap, duscha och göra sig klar inför middag och så. Men först gick vi på Allstar och tog en avkopplande öl. Resten får jag ta sen , Internet går inte snabbast via telefonen för uppladdning av bilder här på hotellet.

s....

. Nu är vi snart i hörnefors, alltså på väg lite söderut. Känns så bra!

Underbara Moa L.

Har varit hemma hos mamma och pappa och ätit middag samt pratat en massa och så har jag nu legat och sett idol. Och jag häpnas så över mig själv. Från allra första början så har jag alltid tyckt bäst om Moa sen hon kom in med egenskrivna låten ´when i held ya´ och bara totaltälskade henne. Men sen har Amanda F och Molly varit väldigt överlägsna i tävlingen(men Molly höll tyvärr inte riktigt ikväll :/ ) fast att jag alltid har hoppats att den där underbara Moa ska komma fram och de två tidigare veckorna har det bara gått framåt.

Men så idag, bäst ikväll och jag bara älskar det. Förstår verkligen varför jag alltid hoppats och trott på henne. Idag bara rös och lipade jag genom framträdandet. Låten är verkligen en hit och den berör mig, och med hennes röst, gitarrspelande och uttryck när hon framför sin underbara låt gör det mig väldigt glad och blödig.

Så härligt.

Är helt matt. For direkt till iksu-spa efter jobbet och hann med att ligga i "sol"rummet i 26gradig värme(väääldigt skönt måste jag säga) och läste en halvtimme samt sitta i den varma källan och bara njuta en halvtimme innan jag körde hårt på vattengympapasset(aqua) vilket fick mig att stå med ett leende, vilken underbar instruktör. Och jobbigt var det, därav en matt kropp. Sen blir det ju lite extra eftersom man har varit i vatten och så satt jag i bastun tio minuter innan jag drog på mig mjukiskläderna och for hem. Helt underbart härligt har det varit, soffan är ju inte direkt fy skam nu heller.

Extra härligt är det ju att det är fredag imorgon, vi ska på middag hos älskade mamma och pappa och sen far vi från stan på lördagsmorgon för att återkomma någon gång på söndag eftermiddag/kväll. Längtar efter att få komma bort lite.

dubbel.

Har precis varit och kört dubbelpass, först core control och sen indoor walking 55min. Sitter på parkeringen och återhämtar mig, mycket svalt och skönt. Nu till Ica och handla!

lika?

Jag trodde verkligen att jag tog på mig matchande sockar imorse eftersom jag satt ihop dom med varandra tidigare. Och inte märkte jag något förän jag kom hem efter jobbet heller. Hehe. Har suttit och spanat på ikeaköp också.