Inredningstankar.

Jag är borttappad i mina egna inredningstankar just nu. Bara för att hjärtat igår frågade sin mamma hur de gjorde med möbler till hela huset då de precis hade flyttat in. Bra, han har alltså också ägnat det en tanke. Men det satte ny spinn på mina tankar igen. Prio kommer ju vara en till soffgrupp samt ett nytt köksbord. Fine. Men(!) jag vill hitta ett ultimata gamla fina skrivbordet jag kan fixa till, hitta en romantisk lampa, bygga två egna bokhyllor och måla vita, hitta en gammal fin fotölj att klä om, hitta den perfekta gungstolen, hitta den perfekta kistan att ha som bord, hitta ett lantligt vitrinskåp och handla nya fina gardiner. Helst redan nu. Suck. Lite rörigt i tankarna då jag inte vet exakt hur allt det där perfekta är riktigt än, förutom vitrinskåpet. Och även om jag skulle hitta det nu så skulle det inte gå att köpa riktigt än. Herregud, måste skärpa mig och kolla på inspirationsbilder så länge.

Vad blev det här?

Vi skulle gå en promenad. Nu sitter jag och väntar på hjärtat som visst fastnade i jobb när vi gick förbi. Har suttit och läst huspapper och produktionskostnadskalkylen, har till och med provat på att skriva på miniräknaren som på gamla tider(men fyrorna skrivs ju fel va fan). Helt seriöst vet jag inte när vi kommer kunna promenera hemåt igen och jag kommer inte vara jättepeppad nu när man suttit still en del. Hope he will be done soon! / less tjej, haha.

Förra söndagen!

Då kom vi ju hem, från fjälls. Fortfarande förkylda. Var trött i flera dagar efteråt i kombination med några långa arbetsdagar och husmötesgrejer. Så jag hade inte ork att ens kika in här. Men i helgen så vilade vi upp oss och bara njöt av lugnet, så nu är man fit for fight igen, haha. 
 
Hade det iallafall kanonbra, förutom att jag nog aldrig sovit i en sämre säng förut, kändes som att jag låg utan madrass nästan. Var inte tipp topp guldväder, men inte heller var det skitväder. Vi pimplade, åt gott, kikade på de som åkte kungsledenrännet, såg flera hundspann(och blev sjukt sugen på att prova!) och åt ännu mer gott.
 
Åkte sedan igenom Gargnäs på hemvägen, och det var en nostalgitripp utav dess like. Var åtminstone 10 år sedan jag var där sist vad jag kan minnas. Finns så mycket fina minnen där ifrån, och myggiga! Haha. En liten härlig by i inlandet fullt med barndomsminnen.
 

 

God morgon från Ammarnäs!

Vi tog oss iväg igår. Och jag körde hela vägen, första gången jag körde mer än ca 4 mil i sträck. Tur att det är rätt kul att köra bil! Nu är det uppstigning innan det är dags att bege sig ut.Förberedelser.Jag håller på att packa för fjälls. Går sådär. Egentligen borde det räcka med ett par mjukisbyxor, några få tröjor och underkläder utöver skoterkläderna. Men så är man ju som man är och vill ha "alternativ", jag hör ju själv hur löjlig jag låter. Ändå tänker jag packa med mig det, och hårtork. För att vistas ute hela dagarna och sitta inne i en stuga hela kvällarna, haha. Men jisses vad jag längtar bort. Måtte febern släppa J helt nu!

God morgon!

En solig, men småkylig onsdagsmorgon. Sitter och hoppas att vi verkligen tar oss iväg till fjälls imorgon då hjärtat legat i feber i 2 dygn. Igårkväll blev det bakning, vad gör man inte när man har lite att göra efter att man dammsugit, tvättat, duschat och stökat undan i köket? Tänkte ta med lite imorgon, om vi kommer oss iväg. Ha en härlig dag!
DET ÄR VI SOM ÄR BJÖRKLÖVEN!!

Jag har inte varit här på länge och har ett tag funderat på vad nästa inlägg ska få mig på banan igen.

Det är nu, efter att ruset från i fredags börjat lägga sig och sjunka in. VI ÄR TILLBAKA !! Jag menar såklart den sista matchen i kvalserien till allsvenskan i en fullsatt arena med 6002 personer. SÅ otroligt magiskt det var! Det går inte riktigt att beskriva. Stämningen, skrikandet/hejandet, när slutsignalen närmade sig och tillsist ljöd. 3-0 och vinst! Och otroligt kul när laget kom ut på isen ännu en gång och bjöd ner de som var kvar i publiken på isen för kramkalas och man fick se deras enorma glädje på nära håll. Sen såg vi matchen igår igen som faktiskt blev inspelad, som vi mös, log och mådde otroligt jävla gott! Så jävla braaaa Björklöveeen!