Yesterday - today.

Igår var en toppendag. Idag är det inte så bra.
Så jag lägger detta åt sidan idag.

Hästar.

Åh!! Idag ska jag äntligen få sitta på hästryggen igen. Så sjukt härligt det ska bli. Vi ska på turridning med två vänner, otroligt vad kul det ska bli att det äntligen blir av, även om några inte kunde. Hoppas bara att regnet håller sig på samma nivå som nu, dvs uppehåll. Jag saknar att vara och rida Birk en gång i veckan, men det fungerade inte med avstånd, bil och väder i slutändan. Men idag ska jag äntligen få känna den där härliga känslan igen!
 
 

Nya träningsskor.

ÄNTLIGEN(!!) säger jag bara. Herregud vilket rappel alltså. I 2½ vecka har jag försökt lyckas köpa ett par skor eftersom att jag fick presentkort för det när jag fyllde år. De skorna som jag tyckte satt bäst som jag provade var ändå lite missanpassade eftersom de var en halv storlek för stora. Men då sa han att de skulle vara på väg och mest troligt komma in dagen efter. Fast i en annan färg. Dessutom på erbjudande. Så för att gardera mig for jag dit två dagar senare. De hade fortfarande inte kommit in och jag tyckte nästan att det kändes lite pinsamt att jag skulle behöva komma in ännu en gång.
 
Så jag for dit på söndagen den veckan (alltså för tredje gången) och tänkte att vafan, nu måste de ju finnas. Han har ju som i princip lovat det. Fanns dom? Nej. Sen blev jag dunderförkyld och har inte haft varken tid eller ork till att fara förbi på hela förra veckan, och jag skulle ju ändå inte kunna använda de på en gång så det kändes inte så farligt. Så då for jag dit i tisdags(för fjärde gången) och hade inget annat i tankarna än att nu ska jag banne mig köpa ett par skor och inte bli besviken om de inte finns(trodde ju självklart att de skulle finnas). Fanns de i butik nu då? Nej. Eller de fanns på lagret men fanns inte i butik. Jag fick se hur de såg ut i färgen men fick alltså inte prova eller köpa dom då. Vid det här laget kändes allt som ett stort skämt, det var fan inte meningen att jag skulle köpa ett par skor. Men jag fick veta att de skulle ut i butik på torsdagen, alltså idag.
 
Jag for dit idag (för femte gången). Skorna stod framme! "Försäljaren" stod på sin plats och kände igen mig rätt fort vid det här laget och kom nästan ihåg vilken storlek det skulle vara. Herregud, jag kände mig som en besatt för sjutton. Men, å andra sidan kunde ju inte han veta att jag hade presentkort på just den butiken. Och jag ville ju inte köpa ett par skor som inte kändes helt hundra förns jag testat dessa i rätt storlek. Så nu har jag äntligen fått köpa ett par nya träningsskor. Så här i efterhand så hade jag utan tvekan gått till en annan butik om det inte vore för att jag hade just de där presentkorten just precis där. Men jag ska då banne mig inviga dom på ett indoor walking pass idag!
 
 
 

I´m back. Och jag ska skärpa till mig.

Det är så tråkigt att jag inte haft tid för det här. Lördagen blev en heldag då det var möhippa för min storebrors blivande fru. Det var både brunch och pole fit innan det blev middag och lite annat. Sen var jag rätt knäckt i söndags och så kom ju J hem så att jag ville vara med honom när jag piggnade på mig. Och så var ju helgen helt plötsligt över. Så har jag jobbat och levt med en otroligt jobbig huvudvärk som bara inte velat försvinna hur mycket jag än försökt, men jag har åtminstone lyckats hålla den i schack så att den inte eskalerade ut i migrän. Så här sitter jag nu och har tankar på annat, försöker skriva här och ska precis börja se Bonde söker fru.

Ork.

Så var det återigen helg. Lite krasslig fortfarande men med betydligt mycket mer ork. Gräsänkling tills på söndag. Ikväll ska jag gå över och handla lite gotta på ica och sen lägga mig och bara läsa ett bra tag och sen kanske se en riktigt tjejig film som man så sällan ser. Sen får vi se vad helgen bjuder på helt enkelt, men den kommer nog att bli bra. Trevlig helg allihop!

Sjuk.

Jag är inte på banan. Inte kry. Att den här rackarns förkylningen skulle lyckas hitta av mig också, så otroligt jobbigt. Var hemma från jobbet idag. Provade på att göra en kraftansträngning genom att gå och handla lite till middagen. Jag fick knappt hem påsen, fasen vad jobbigt det var. När jag kom upp för trappen här hemma var pulsen i topp, som efter ett indoor pass. Usch. Ska vara hemma och kurera imorgon också.
 
Annars har jag suttit och satt in gamla foton i fotoalbum som jag skjutit på i ca 3½ år. Helt sjukt egentligen. Men nu är det gjort, det ska bara skrivas till alla bilder och sen ska jag skicka efter ett nytt lass från de gångna åren. Det tar som aldrig slut det där, och jag vill inget hellre än att hamna i fas. Älskar att bläddra i riktiga fotoalbum!

Pandabebis.

 


Jag har inte varit så aktiv här de senaste dagarna, har gjort annat istället. Har inte köpt träningsskor ännu som jag skrev om sist. Var in både i torsdags efter jobbet och idag. Så jäkla segt. Iofs spelar det väl ingen jätteroll just nu då jag gått och blivit förkyld på köpet efter säsongens första bodypump pass. Det hade bara varit så skönt att få det avklarat, frågan är om det blir fjärde gången gillt? Köpte mig en ny fleecetröja istället och åkte sen vidare till h&m och de runt i kring. Egentligen för att köpa nya sockar och fler fotoalbum. Istället blev det en grön(!) och väldigt mjuk tröja och 5 par sockar. Fotoalbum hittade jag inga utav. Inne på kappahl kikade jag en liten snabbis och såg newbie´s nya miljökollektion precis i ingången, hur sjukt söta får bebiskläder vara i samband med att de är neutrala och vackra på samma gång? Jag dog litegrann över den stickade dressen utan fötter. Annars har jag börjat läsa en ny bok idag när jag annars mest bara ligger i soffan och är hur seg som helst. Juste, igår fotade jag av lite bilder hemma hos mamma och pappa från deras fotoalbum från när man var liten, här bjuder jag på en.
Hoppas att ni haft en fin helg!

Träningssko.

Imorgon blir det tårtkalas igen, då hjärtats familj kommer på besök. Så jag har förberett för att göra smörgåstårta igen så att det mest bara är att smacka ihop allting imorgon när jag kommer hem från jobbet. Annars så har jag varit för att hitta nya träningsskor idag men det gick väl sådär. De jag var mest intresserad av fanns inte i riktigt rätt storlek och det är ju svårt att känna exakt hur de sitter på foten så jag ville inte bara köpa ett par andra innan jag provat heller, men det var på väg in. Ska bli kul när det väl är gjort, lite ny träningspepp helt enkelt. Ska passa på att köpa något nytt plagg då också. :)
 
Finns det någon som har tips på träningssko som gärna får passa väldigt många saker, så som indoor walking, step, bodypump och sådant? Någon som man borde prova?
 
Nu, HEJA SVERIGE!!

smörgåstårta och indoor walking.



Två bilder från igår då jag fyllde år. Smörgåstårtan, som faktiskt blev riktigt lyckad för att vara första gången den gjordes, och blommorna jag fick. Varför jag nu bjussar på detta? Jo för annars skulle ni bara få göra att jag jobbat och tränat(fast att jag var sjukt oinspirerad så tog jag mig i kragen), jag har inte hunnit något annat idag. Men jag är grymt nöjd över mig själv, att jag faktiskt tog mig iväg och tränade och det är ju aldrig fel. :)

Tjugofyra och nästan halvvägs till femtio.



Idag är alltså dagen då jag fyller 24. Ett år kvar tills man är halvvägs till 50. Herregud, tycker nyss att jag var 19, haha. Klev upp halvnio och har handlat och fixat och förberett för att vara redo då främmen skulle komma vid tolv. Kvart i tre så hade alla 18 farit. Att vi kunde vara 20st(med oss två) i lägenheten utan problem(tack vare våra pallar, och vår balkong) var ju kanonskönt. Nu har jag suttit och kollat igenom Nelly´s skorea och beställde tre par till mig själv i present. Och med presentkort på 75kr så behöver jag endast betala 277kr för dem inklusive frakt. Mycket bra. Hoppas att alla sitter kanon! Nu ska jag läga mig och se klart ensam hemma 2 och bara njuta. :)

FödelsedagsSeptember.



 
 
Lite random bilder från instagram. Har inte mycket annat att bjuda på just nu. Rätt trött ikväll och kan inte riktigt fokusera på filmen som ses, den här inte.lyckats fånga mig. Men bara att ligga i soffan är skönt. Har jobbat och så har jag varit ut till min storasyster på kalas, hon och min lillebror fyller år idag. Får se vad lördagen bjuder på för på söndag är det kalas här, då är det jag som fyller år. Ha en fin kväll. :)

Cred till sig själv, det får man väl ge?

Idag känner jag mig duktig. Trots att jag haft ont i huvudet i stort sett hela dagen så har jag lyckats ta mig iväg på passet jag hade bokat, och det gick så bra idag! När jag kom hem så bar jag ut sopsorteringen och så har jag dammsugit när jag liks var igång. Dessutom har jag lyckats boka turridning i slutet av september med min kära och tre vänner, efter en hel del bök med att hitta något som skulle fungera. Det kommer vara så skönt att lägga sig i sängen sen och ha fredag imorgon, då det vankas jobb och kalas. :)
 
Från när vi var till fjälls i somras, jag längtar tillbaka.
 

Kapat.

Igårkväll for jag och fixade håret. Kvitt utväxten och så kapades håret 4cm. Egentligen ganska liten förändring, förutom att det var lite jobbigt att kapa 4cm när jag äntligen fått ut en trivsam längd. Men jag tror aldrig att det är så många personer som lagt märke till att något gjorts med håret dagen efter när det inte är något jättedrastisk grej som gjorts. Det är inte som alla gånger jag gått från blond till till mörk till exempel.
 
Läget annars då? Tja jag är som trött och slö i veckan när jag väl är hemkommen, så jag hoppas bara på att det inte är något virus av något slag. Jag varken vill,  eller har tid med det.

Är det inte typiskt så säg.

Hejhej! :)
Jag känner mig hängig och vill inte alls bli förkyld men som jag antar bara ligger i kroppen i väntan på att bryta ut. Men det är så typiskt såhär när det nyss varit terminstart och att man har kommit igång med träningen. Måste bara säga; peppar, peppar(ta i trä)! Och på tal om träningen är jag så lycklig, mitt knä håller och har inte krånglat en endaste gång. På den fronten har jag varit lite orolig faktiskt, hoppas att det aldrig kommer tillbaka. Nu ska jag krypa ner i soffan utmed min fina karl.

Fiskelördag i Umgransele. Bildbomb.

Vilken kanonhärlig dag vi hade igår. Det jobbiga var bara att vakna klockan 6 en lördagsmorgon. Men vid kvart över sju-halv åtta så var vi på väg mot Umgransele utanför Lycksele för att fiska. Vi for från ett regnigt och grått Umeå och kom till ett jättesoligt Umgransele. Och det kokade av fisk i älven(odlingskassar hade blivit sönderskurna 4 dagar tidigare ungefär). Man fick ta upp tio matfiskar och vi var 4st. Och vad häftigt det var att få en regnbåge för första gången, den var som en stor muskel. Den första jag fick upp vägde 810gram och den andra 890gram. Jag fick upp mina tio varav en var en öring på 490gram, plus att jag fick upp två-tre små samt att det var några som slant ur greppet precis när man fick lös kroken. Fisken kom och gick, i stim. Rätt otroligt att man kan stå 15 pers på rad och alla får fisk i princip samtidigt efter att det varit lugnare ett tag. 
 
Vid kvart i tre gav vi oss och grabbarna rensade andra halvan fisk(de som kom upp efter lunch) och vi lyckades få exakt 40fiskar utan att vi räknade. Även fast jag själv nu inte äter fisk så tyckte jag det var otroligt kul, och det är ju kul att dra upp fisk åt andra också. Jag hoppas att John får äta lite av det hemma hos sina föräldrar. Var sjukt slut på vägen hem och det var så skönt med filmkväll i soffan efter en heldag ute plus 30mil bil i kroppen.