Mot Skellet.

Laddar upp för dagen med bullens pilsnerkorv, jokk blåbärsdryg och Ke$ha-Your love is my drug(blir så jädra glad av den låten alltså!!). Kläder och smink är på och mackorna är färdiga och inpacketerade. På en kvart ungefär ska vi vara på väg och hämta upp de andra som ska med. Får inte glömma paraplyn och kamera, ska komma ihåg att fota rallycrosset. :)

Mirror mirror on the wall, not on my wall..

Som jag sa tidigare i veckan, bor man nära affären är man dit för ofta. Nu har jag precis varit dit för andra gången idag, inom 4½ timme. Det är så det blir. Man tycker att man handlar allt man behöver när man är där första gången men så ändras det ändå när man är hemma och kommer på att man kanske vill ha något gott ikväll och någonting att ha med imorgon då vi ska på bilrace i skellefteå och se när C, J´s kompis, kör.

Annars har jag beslutat mig för att köra på den storleken jag fick på skorna, de som var en storlek större var på tok förstora. Var in på expo och utsåg vilken spegel jag vill köpa till hallen(ska berätta mer om det en annan gång), köpte två soffkuddar med överdrag(äntligen!) och 4 drinkglas innan jag for hem till mamma och pappa och tog ut voffsan på en långpromenad.

Nu ska vi se filmen som går på 5an innan det är dags att
sova, vi ska upp tidigt imorgonbitti så att vi hinner dit. :)

Wildflowerheels!

ÅH! Jag har världens underbaraste pojkvän!
Förra veckan så var vi runt på olika butiker och kikade, där ibland skohuset för att jag hade tänkt köpa ett par bruna gladiatorsandaler som jag kikat på förut. Vilket fanns som minst i storlek 40. Inget för mig med andra ord. Men så såg jag Kenza´s wildflower skor och blev helt såld på ena paret som funkar alla årstider, fabulous heter dom. Och så kommer hjärtat hem idag på lunch med bolagetgrejer och ber mig stoppa in "min" påse i kylen. Så skymtar jag en annan påse där i, en från just skohuset. Där i låg skorna!! Tack Älskling

Har dock ett beslutsproblem då jag har en vänsterfot som är en halv storlek större än den högra(eller om den bara är lite bredare?) så att de klämmer en aning på vänsterfoten medans de sitter perfekt på högerfoten. Ska man byta till en storlek större då eller går skorna ut sig om jag har tur?


Massa fix.

Har nyss dammsugit mig alldeles svettig. Det är varmt idag trots
att det inte är stekande sol(det är inte alls lika grått längre).


Men det är inte lönt att duscha förrän efter tennisen. Känns bara så skönt att änligen ha tvättat allt som låg i sorterade högar, fått bort mitt klädberg breve sängen, sytt om de där fyra plaggen, ställt bort symaskinen i förrådet, tagit bort festmattan som legat i hallen för att skydda golvet, dammsuigt och vattnat alla 6 blommorna.

Känns faktiskt skönt att slippa stå vid spisen idag för att kirra middag då vi ska äta rester från gårdagens kyckling(i ugn) och ris. Ibland är det underbart att göra mycket mat på en gång, ibland inte. Inte alltid supergott dagen efter, men det finns mycket som funkar och ibland till och med är godare dagen efter.


Innan allt fix, opepp! Och när jag snart är helt klar, skööönt!


Sleep.

Det finns inget så jobbigt som att sova dåligt ibland. Har sovit fruktansvärt dåligt inatt, av ren sympati känns det som. J har sovit dåligt sen han börja jobba igen och jag kan bara sova ordentligt när han sover. Men inatt så vaknar han och går upp på klon, varpå jag vaknar och tror att han aldrig har lyckats somna. Sen när han somnar om så somnar jag också, men vaknar varje gång han bara rör sig jättelite och tror att han är vaken. Sådär lagomt kul.

Annars ska jag sätta mig och sy i de kläder jag ska sy in/upp som jag förberedde för en vecka sedan, dra en svängom med dammsugaren och så ska jag iväg och möta gubben i tennis i hopp om att mina skavsår inte är allt för störande och onda.

Är less det gråa vädret nu(det regnar ju ändå bara på nätterna i princip), solen kan gärna få komma tillbaka!

Shopping och höstkollektionen.

Håller på tvätta vidare idag och nu är såklart tvättmedlet slut, lagomt roligt. Men ska strax ner och handla lite grejer som vi behöver, samt sås till middagen. Alltid en massa måsten och att gå på affären är ingen hit, speciellt inte när man bor nära för det slutar alltid med att någon av oss hamnar där minst en gång per dag.

Har iallafall gått runt en sväng på H&M idag, mest för att köpa present åt Robban som fyllde år igår. Men fann en hel del snyggt, dock fick det bara följa med ett snyggt oversizelinne, trepack hipstertrosor och torrshampo mig ut ur butiken, samt presenten då. Och på tal om H&M så finns det så äckligt mycke grejer som jag vill ha från höstkollektionen, speciellt bland allt småpjöller.


Linnet som fick följa med mig hem. Me today: shoes-skopunkten, jeans-gt,
egenpimpad väska(pimpningen syns ej)-monki, linne-ellos, cardigan-nelly.com.



.

Grejer som jag vill ha(VILL HA!) i höst. :)



Vilken runda!

Cyklade in till stan och mötte upp J utanför gymmet för att cykla en runda. Och vilken runda! Ut på böleäng, mot baksidan av travet där världens drygaste backe höll på ta livet av mig. Trodde vi var uppe när jag hade kört slut på mig själv i J´s tempo, men det var vi inte och jag trampade hela vägen upp utan att knappt få i mig luft, mjölksyra som fan i benen och tårar i ögonen. Var tvungen att kliva av cykeln efteråt då det höll på svartna helt för ögonen. Men efter en stund var jag på benen igen och vi kunde fortsätta trippen mot klabböle, upp mot baggböle och sedan hem. Rätt mör i ben och rumpa nu och lär få en hejdundrandes träningsvärk. Men det känns ganska skönt så här i efterhand.



Ska försöka hålla mig vaken tills syrran ringer också vid tolv eller
senare då jag ska skjutsa hem henne. I värsta fall får hon väl ringa
och väcka mig. Den chansen är rätt stor.


Tisdagsbryderier.

Sunkväder, snacka om att man blir trött och seg i kroppen utav det. Så vad gör man? Jo, man ligger på soffan i stort sett hela dagen. Kan inte ut och gå, har ett stort skavsår på vardera häl efter promenaden igår som svider och jävlas med mig. Men det är jag, får alltid skavsår när jag inte haft skorna på ett tag.

Vet inte riktigt vad jag ska ta itu med idag då jag gjorde bort det mesta igår, sortera tvätt och börja tvätta(nu är det bara att stoppa i högarna eftersom), rensade två av mina lådor, fann passet, handlade det nödvändigaste. Att städa är ju inte lönt förns man har fått bort tvätthögarna som ligger och väntar på maskinen.

Glutta friidrotts EM och läsa är vad jag kan
roa mig med fram till middagslagning i think.


Jag och J´s kompis Johan krossade i kubb. Vi vann egentligen alla 5 omgångar, bara det att vi råkade
missa kungen två av dom och bjöd in de andra i matchen.

På allstar.

Mitt hjärta och jag.

Invänta datumet.

Har segat mig ända sedan jag vaknade, för fyra timmar sedan. Måste nog ta tag i att påbörja tvättandet(så skönt med tvättmaskin i lägenheten) och sen ta mig ut på den där promenaden som ska vara på minst 10.000 steg, jobbigt bara att det regnar. Sen kanske man är pigg och alert trots det dystra vädret.

Men till något roligare, idag har vi betalt in hela summan för resan.
Kanske vore en ide att leta fram passet idag också så att jag kan
lägga det någonstans och komma ihåg stället. :)


Kärlek.

Idag är det hela två år sedan jag klockan åtta på morgonen for och hämtade J hemma hos honom innan vi styrde iväg mot Lycksele där motorveckan var i full gång. Vi skulle festa och ha kul varpå vi skulle sova i husvagnen med mina föräldrar till dagen därpå.

Vi sprang in på dollar och bara en stund senare så promenerade vi hem till Anna och träffade henne(hon är en väldigt saknad vän). Sen när vi var tillbaka på campingen så var det dags för bad innan vi skulle fixa oss själva. Vi satt utanför husvagnen tillsammans med mamma, pappa, faster, hennes man och min tremening från skogen som bara råkade gå förbi och snapsade innan vi blev upplockade av Anna som tog med oss på förfest.

Efter att vi varit där och tankat upp lite så gick vi ner på torget där vi även mötte upp Ninni. Det var en ruskigt härlig kväll. Den kvällen var den kvällen jag och J blev tillsammans efter att ha känt varandra och umgåtts en hel del några månader.

Det är två år sedan, tiden bara springer iväg och jag älskar honom
så mycket att det gör ont i magen. Världens finaste!
Lovelovelove. ♥


i fredags.

Hangover.

Har haft så hiskeligt ont i håret fram tills nu, klev ur sängen strax efter fyra..


Right now.

Sitter med en piggelindrink i handen(dom blir bäst på piggelinglassen)
och musiken pumpar ur högtalarna. Vi får se vars det bär av ikväll, men
ut ska vi iallafall. Känns bra. :)

Utväxten som en motorväg.

Got a new dress on for tonight. :)

Har hållt på greja med utväxten ett tag nu, den var som en motorväg innan.
Annars brukar ju J´s mamma hjälpa mig med det men är för feg för att våga
be om det en gång i månaden, varannan räcker. Tar bara mer tid att göra själv
annars är det ingen större skillnad.


Innan. Under tiden.

Klart. Ny dress(nelly.com), nya brillor(barabrillor.se).

Samvete?

Som alla säkerligen vet vid det här laget så finns det helt klart människor i vår omgivning som inte lider av dåligt samvete när dom borde. Hur många är det som gör det egentligen? Två av tio? Och de resterande åtta är duktiga på att få andra människor att må dåligt i olika omfattningar och grader. Hör du till de där två? Mår du dåligt när du är taskig mot någon annan? Säger du förlåt och ber om ursäkt när du borde? Ja? Då hör du till de där två. Om inte så borde du försöka lära dig.

Jag personligen är jävligt känslig och mår riktigt dåligt ifall jag gör någon annan något ont och ber om ursäkt och säger förlåt. Desto värre är det om någon gör något mot mig och jag mår dåligt, den personen hör till de där åtta utan samvete och erkänner aldrig sina egna fel vilket alltid slutar med att jag tar på mig allt i slutändan. Vilket inte tjänar något till i slutändan, för att det kommer alltid att hända igen när en person inte kan erkänna sina brister och sin taskiga attityd.

Tänk vad mycket trevligare allt skulle vara utan folk som hackade på varandra med olika taskigheter, ifall folk tänkte på konsekvenserna som kan uppstå vid ett bråk nära vänner emellan, kärleksrelationer, vid krig och alla möjliga olika situationer.

Har du en vän som är taskig om och om igen och som aldrig inser hur ont det kan göra, det lär förmodligen alltid vara så. Är din pojkvän otrogen, mest troligt händer det igen. Snackar någon riktigt mycket skit bakom din rygg(sånt har jag också gjort, när jag var yngre. men jag har lärt mig en hel massa de senaste åren), det händer nog jämt.

Jag är glad att jag har lärt mig när det är dags att sluta kämpa för vissa saker, vem vill må dåligt? Hur tungt det än kan vara att släppa saker och ting så måste man ändå tänka på "hur skulle det bli nästa gång?" och där har man oftast det givna svaret.

Krypäckel.

Idag i regnet så sov vi ut innan vi begav oss ut och gjorde ärenden i lugn takt. Är besviken på att alla bikinis är slut överallt(vill ha en ny till vi far iväg). Men vi köpte äntligen hem ett kubb efter att ha pratat om det en hel massa sedan i våras.

Och så var vi på skohuset för att kolla på skorean, de där gladiatorsandalerna jag velat ha länge nu fanns bara i storlek 40. Vad fan gör man? Måste kolla om jag hittar dom någon annanstans. Köpt en ny ljudkabel(längre och helare) och en till hdmi så att vi slipper koppla om hela tiden.

Sen for vi och köpte en grej som jag ska visa i nästa inlägg. Måste bara ut i förrådet
och ta kort på den. Det är så jädra skönt när man äntligen drar tummen ur och slår
slag i saken.

Dagens äckligaste: När jag låg i soffan hemma hos J´s föräldrar och tittade på fotboll så ser jag hur en liten fästing kryper över mitt bröst och mot armhålan. Får panik och tvingar J att ta bort den varpå han sprätter den på golvet och sedan mosar den. Turligt nog innehöll den inget blod, det hade gjort allt ännu äckligare. Men fästingar är verkligen sinnessjukt äckliga bara i sig.

Skoskav men en härlig dag.

Tidigare idag så kom syrran och lämnade tvillingarna hos mig när hon och storebror(tvillingarnas) skulle på affärn, så jag gick en promenad med dom på 1½ timme vilket resulterat i 7000 steg. På vägen hann vi se alltifrån älven, gummibåtar flytandes på den, hästar, fåglar, tvärån och lite sådär. Kan säga att det blev ganska svettigt för min del i denna värmen. Och så lekte vi en halvtimme i en lekpark innan vi gick och köpte glass. Hoppade lite studsmatta tills syrran kom och hämtade upp dem igen. Norpade lillbilen och körde hem med mina feta skavsår(varför tar jag alltid dom skorna jag vet att jag inte kan gå långt i?). Men det är ändå en skön känsla i kroppen just nu. :) Ska strax in i duschen och göra mig iordning, ska ut och fika ikväll.










Högra halvan är relativt död.

My godness, är helt slut i kroppen. Har precis duschat och landat i soffan, skönt som attans är det. Kan ju nämna att jag var lite stel i ryggen sedan tennisen mot syrran och hennes gubbe i lördags vilket speddes på igår när jag bar golfbagen en del medans vi gick nio hål(jag spelade såklart inte nu heller) och höll på att förfrysa mina fötter efter det våta gräset(vi fick fly en sprinklers och spela genom en annan).

Vad som skett idag? Vi började med att lägga oss ute i kassjö och härdade ut i en timme i blåsten innan vi gav upp och begav oss till brorsan eftersom V fyllde tre idag. Direkt efter det så begav vi oss och spelade tennis jag och gubben innan vi landade hos hans föräldrar för lite middag och titt på alpenbilder och sådär fram till halvtio. Vi hann bara landa hemma i soffan så ringer R, han och hans tjej ville möta oss i en dubbel. Så vi bytte träningskläder och begav oss för ännu en omgång. (Vilket jag och J förövrigt krossade i ;p ). Så nu ömmar ryggen än mer och så har jag fått en liten blåsa på insidan tummen, ska bli himelskt skönt att få krypa ner i sängen på en stund. :)

Godnatt!

Nellyshoe.



Var tvungen att göra en egen skodesign på Nelly. Finns mängder med olika designer.


Bilder.

Har duschat och lagt på ögonmakeupen som är det enda som krävs så här i sommartider(det är så himla härligt att det är så) samt varit över på ica och handlat inför middagen. Vi ska vara några stycken och grilla, dricka lite och ha det allmänt trevligt. Det jag har problem med är håret, kanske plattar det där borta eller något.



Igår var vi på Bettnes tre timmar, hur skönt som helst även om vattnet var en aningen kallare än då jag och Ninni var där, men det gick iallafall att doppa sig(man får inte vara för kinkig). Sen på kvällen for vi iväg för att spela golf, eller jag hängde bara på eftersom jag är den i särklass sämsta golfspelaren och skulle behöva runt 20slag per bana. De provslog några gånger innan vi började gå. 9 hål var vad vi gick ut för och betade av på 3 timmar, kan bero på att man fick leta bollarna en del när det var skymningsmörkt ute. Kvart över två inatt var vi klara och herrejisses så sugen man var på nattmat då! Bara att fara hem och käka innan man kröp under täcket och slocknade.


Bettnes.

Provslå.

Provslå.

Ute på banan. Det blev lite kyligt efter ett tag så jag fick låna J´s regnjacka som han hade i golfbagen, stor som ett tält och gjorde faktiskt att jag blev varmare tack vare att stänga ute blåsten.

Kvällsdopp.

I förrgår(onsdags) kväll var fruktansvärt härligt. Följde med grabbarna när de spelade tennis men jag gick en liten kort sväng och sedan så läste jag tills de var klara. Bar direkt av ut till kassjö för kvällsbad. Vid åtta på kvällen var det 23 grader så det var inte illa. Såklart värre när man kommer upp på land. Jag gick upp före dom och hämtade kameran och fotade lite vilket var riktigt kul(det är sånna gånger jag önskar att jag hade en systemkamera).

Bakanför det här...

...Finns det här! Dessvärre ser man inte på bilden att vattnet är alldeles turkost.


Kassjöbad.






En sak till.





Behöver jag säga att jag längtar? Precis. Längtar som fan. Men först låter vi det
vara sommar färdigt här hemma i Sverige där solen gör oss grymt tillfredställda
för tillfället.


Efter insikt kan man blicka framåt.

Under de här dagarna som jag inte har bloggat så har jag tänkt och tänkt och tänkt. På hur jag ska göra, hur mycket jag ska tolerera. Folk runt om mig säger att jag borde skita i allt och bara gå framåt, skita i alla åren. Men hur jävla lätt är det? Och så frågar/kommenterar de att det inte är första gången, vad talar för att det inte alltid kommer vara så? Dessvärre så sant som det är sagt. Har försökt suga åt mig av detta och tror att jag kommit till en ny insikt. Vilket också leder till att jag inte kan hålla mig ifrån bloggandet längre.

Måste bara få tala om att jag har världens underbaraste pojkvän som jag mår
så jävla gott tillsammans med. Det är så det ska vara, bästa vän och pojkvän.
J, jag älskar dig!

Har en hel drös med bilder som kommer att komma in eftersom,
från de här obloggande dagarna(fann ju laddaren till kamerabatteriet
som jag trodde jag hade glömt i Arvidsjaur på hotellrummet).

Måste bara tipsa om en sak!

Till alla som följt och sett Svenska Hollywoodfruar, och som självklart inte kan låta bli att tycka om Maria Montazami. Hennes dotter, Sara, bloggar på veckorevyn. Helt underbart att läsa svengelskan som verkligen får en att dra på smilbanden utan att vara fördomsfull, men hon är grymt positiv och påminner en hel del om sin mamma. En blogg jag la till illa kvickt i min lista med bloggar som följs.

http://blogg.veckorevyn.com/saramontazami/


Och en annan sak, fan vad jag ser fram emot dagen
efter min födelsedag nu alltså. Behöver något sådant
mitt i allt elände. Men sen har jag ju voffan(Meja) här
hos mig och bara det förgyller också.

Paus.

Det blir en liten bloggpaus från och med idag, vi får se när jag återupptar
det igen men jag måste känna mig motiverad. Vilket jag inte gör just nu.
Finns få grejer som verkligen kan få mig ur balans och nu måste jag hitta
balansen igen. Nu ska vi iväg för sol och bad iallafall.

Yesterday.

Igår var en härlig dag. Först var vi runt och gluttade på lite båtar, sen nyöppnade Biltema innan vi begav oss till nydala för lite äventyrsgolf. Vilket jag självklart förlorade i, jag har inte tålamodet att satsa på samma sätt som grabbarna och jag kunde ha kommit näst sist om det inte hade jävlats med mig på de 4 sista banorna. Men jag var enda tjejen och jag var den enda som fick en hole in one. :)

Sen var det bara hem och göra sig klar inför middagen och kvällen och sen mötte vi upp de andra tre och cyklade tillsammans ut till Baggböle där vi började fixa iordning middagen som bestod av surströmming. Dessvärre gick det inte att sitta ute under själva middagen. Ni skulle ha sett flugsvärmen som samlades runt strömmingsburkarna, heeeelt skadat! Och så lekte vi lite lekar och hade det riktigt roligt med pilkastning och stövelkastning bland annat. :) Lite senare for vi vidare till en lokal i kulla innan vi begav oss hemåt.









Har varit en aningen bakis idag och jag tror jag skyller på de 4 snapsarna skåne. Tvingade mig att försöka klara mig uppe där vid ett. Truga i mig lite käk och sådär. Men fan vad jobbigt. Är inte helt hundra än men huvudvärken har släppt, maten ligger kvar i magen och jag ska snart in i duschen för att göra mig klar för ikväll då vi ska fara ut till Röbäck på middag med 5st andra. Blir nog riktigt trevligt och jag ser fram emot det även om jag inte är särskilt pepp på cykelturen just nu. Duschen och marinera kött, det är vad jag ska göra nu. :)

Eclipse.

Det var inte riktigt lika varmt idag som det varit tidigare i veckan. Men vi solade och badade ändå och hade det hiskeligt trevligt. Sen var det bara att börja med middagen direkt vi kom hem eftersom det skulle bli lite utav ett projekt då vi aldrig tidigare tillagat biffar någon av oss. Men det blev bra, kunde iofs ha kryddat liiiite mer.

Har ganska nyligen kommit hem från staden, vi cyklade dit och såg Eclipse. Var riktigt bra och jag vill se sista och avslutande filmen NU. Personligen tycker jag att fjärde boken i princip var den bästa och tror därmed att den filmen kommer vara det också. Dessvärre var det jobbigare för J att sitta och se den som inte är lika såld på historien, han hatar dubbelspelet. Vilket jag också gör, men så har jag ju alltid hejat på Edward och stört mig på Jacob också.



Imorgon då? Inte en susning om vad som händer på dagen riktigt med det
blir då surströmmingsmiddag med några andra. Ser fram emot en klämma
utan strömming på, haha.

Sjön.

Har packat väskan, tagit på bikinin och är redo för bad. Nu beger vi oss till Kassjö. När jag var på affären så köpte jag något gott, mörkt bröd och färska jordgubbar. Så det är vad som är med i väskan. Brödet med allt möjligt pålägg(ost,skinka,gurka och tomat) på kan ju inte slå fel när man känner att magen börjar kurra.

Ut och njut av vädret alla ni som kan, OHOJ!

Morning.

Nyuppstigen och en aningen hungrig. Skulle behöva gå på affärn och köpa lite nödvändigheter men är inte alls särskilt sugen på det. Men å andra sidan, när J har vaknat så kommer han ringa och kolla om de andra är vakna och så ska vi dra iväg till Kassjö för bad. Det är ännu en sån där het dag vi har framför oss. Men jag är så glad att det blir bad och sol istället för något annat. :)


tolfte juni och artonde juni.

Bilder från wheelskvällen i lördags.







Nytt.


Ny t-shirt från Nellyrean och jag älskar den. Härligt oversize och med vid hals.
Och så jeansshortsen jag köpte på rea förra året. Det är vad jag dragit över bikinin idag. :)

Solsken över stan och jag känner mig som en varm svennebanan.

Har provat ligga ute i solen och jag håller seriöst på att svettas ihjäl. Det går inte att ligga ute i den här värmen utan att kunna svalka sig. Det är 28 grader i skuggan.  Jag älskar värmen men klarar bara inte av solen just nu. Perfekt badväder och jag sitter här. Suck. Funderar typ på att gå in och ta en powernap..

...tänk om jag hade haft en pool, en sjö, ett hav eller vad som helst som jag kunde svalka mig i ordentligt. Och ligga kvar där i någon timma. Åh så härligt det hade varit!



Bara Onsdag.

En ny dag som visade sig bli fin trots att den var grå för bara en timme sen, och jag har inte stillat mitt behov av att ligga vid vatten så att jag faktiskt kan bada också. Men tro inte på fan att grabbarna ska iväg och fiska som vanligt? När gubben faktiskt har semester vill jag ju spendera någon fin dag utomhus med honom.

Vad jag ska göra istället? Typ fara hem till mamma och pappa och lägga mig på solsängen där och jag vet inte vad riktigt. Kanske kommer på att man kan klippa gräset eller något annat förutom att läsa i ännu en bok. Så länge vi båda andas(sista i twilightserien) var sinnessjukt bra, just love love love it.

Och så blir det ju fotboll ikväll också, sista semin, tyskland - spanien. Helt ärligt så håller jag på tyskland, så mycket roligare fotboll än spanjorerna. Sen kan jag inte låta bli att tycka att det skulle bli en grymt rolig final om Holland ställdes mot Tyskland. Det är de två lagen som jag faktiskt tycker förtjänar att spela finalen mot varandra. SÅ, Heja Tyskland!

På stranden.

Gah, är helt slut i kroppen av att ha varit på stranden i lite mer än tre timmar. Vi var på Bettnes och njöt av havet. Och vad som härligast var, de var nog att kunna svalka sig när det blev outhärdligt varmt. Vi va i vattnet två gånger och var ute ett tag varje gång. Och så syndade vi och köpte golunch(pommes på stranden är inte fel alltså). Det är något visst med att ligga på sandstranden och det hör som till att få sand överallt.






På vägen hem så svängde vi in till röbäck bakvägen och hälsade på
Anna och Benne. Han har blivit så stor den pojken så det är inte sant.
Och det är alltid lika kul att fara dit. :)

Skjutsade hem Ninni(tack för en härlig dag tjejen!) och for hem och åt innan jag tvärslockna några minuter på soffan(fan så skönt det var, hade gärna fått vara en stund till) innan jag klev in i duschen. Så nu sitter vi, jag och gubben, och gluttar på fotbollen rena och fräscha.




Sol och bad dag.

Åh, vilken toppenväder! Hoppas nu bara att det håller i sig heeela dagen. :)
Ska faktiskt iväg till någon strand med Ninni, var evigheter sedan sist vi sågs
och vi har inte bestämt om blir någon sjö(kassjö? nydala?) eller havet(bettnes?
norrmjöle?). Hur som haver blir det nog riktigt kul. :)

Och kanske att det blir årets första dopp idag, ska försöka iallafall. Är ju mer och mer skämmigt ju längre man skjuter på det enligt min mening. Brukar alltid kunna ta mig i till slut så jag hoppas att jag grejar det i år också, för då är sommaren räddad och man törs så många fler gånger efteråt.

Ballen.

Var en aningen bakis igår efter en trevlig lördagskväll. Wheels kändes dock inte som vanligt av någon konstig anledning? Så vi sov länge innan vi for ut till J´s föräldrar och åt grillat till middag och det var en rikitig sensation för smaklökarna vill jag lova. Såg på två av stolarna som stod där ute och sa till honom "sånna där skulle vi ju kunna ha haft på balkongen, behöver ju som inte vara värre". Varpå han säger att det är hans. VA? Och han hade inte ens nämnt att han hade två stycken.

Så idag (efter en jobbig natt då jag låg vaken mellan 4 och 5 pga åskan och ösregnet) så åt vi frukost i lugn och ro tillsammans innan vi packade ut skräpet från balkongen i bilen och körde på återvinningen. Äntligen, känns superskönt! Sen for vi på Rusta och Jysk och spanade efter en bänk och ett bord(jag är inne på att ha en bänk längs med ena kortsidan) men vi bestämde oss för att börja med bordet. Ett cafébord för 200:- på jysk. Så hem for vi och började städa lägenheten och balkongen, skruva ihop bordet och placera ut det på balkongen. Är ju inte jättemysigt än men det är på god väg, nu känner man ju att man vill fixa ännu mer. :)


Wheels 2010.



Den här gillade jag som fan!!

Bilen där bakom, det var den syrran och hennes man åkte på bröllopet för 2 veckor sedan.






Var där ett bra tag och det fanns många fina bilar(Vad annars? Läste att det var runt 1300 på VK). Och varmt var det, tack och lov för blåsten. Annars kunde vi ha svimmat av eller något åt det hållet. Var grymt nära på att få mig en rockabilly klänning, halterneck och med prickar. Men jag var mer inne på barnstorlekarna som var lite kortare än de andra. Hade den med röda prickar funnits en storlek större hade jag inte tvekat. De med vita passade och jag tvekade. Får komma på något annat ha på mig ikväll. Kanske shortsdressen bara som den är eller någon klänning. Sen kappcyklade vi hem så att nu har jag ont i rumpan tack vare uppförsbackarna då jag krämade på allt vad jag kunde, haha.

Äh, en uppfriskande dusch och lite käk skulle inte vara fel nu. :)

Utstyrsel och ny hårlängd.


Shortsdress - H&M, Jeansshorts - GinaTricot.
Ville få lite "oldshool känsla" över det eftersom vi ska gå och kika på raggarbilar hela dagen. Wheels.

Mitt hår blev en aningen kortare ja. Känns extremt kort.



.

Vad blir det ikväll för alla?
Vi ska väl fara in till stan en stund på crusingen och sen far vi nog
eventuellt ut till Gumboda för att kika på något band som några var
sugna på att se. :) Ska du till något av ställena, hör av dig!

Haircut.

Ps. Ikväll ska vi bjuda J´s mamma på mat och hon ska klippa mitt hår.
Vill göra något nytt med det fast samtidigt inte. Är alldeles för feg för en
lång page i think. Ds.

Två underliga drömmar.

Jag är en sjujäkla sömntuta. Får inte jag min sömn så kan allt bli fel. Hur som haver trodde jag inte att jag skulle lyckas somna om där vid åttasnåret och när jag äntligen började bli trött, vad händer? Jo, inne hos grannen så borrar dom och har sig med toaletten som renoveras. Men det lät bara några gånger och om jag inte minns fel så somna jag mitt i ljudet(var inte alls det där höga som det var i tisdags när det lät som att de borrade innuti mitt huvud).

Drömde någon äcklig dröm då vi skulle åka slalom(var slalomtävlingar också fast i andra backar) och det slutade med att jag hamnade inne i någon byggnad gåendes med skidorna på och stöter på ett gäng som tydligen är ute efter att döda mig. Med eld(finns inget jag är mer rädd för än bränder). Flyr ut ur byggnaden och dom hittar mig överallt och innan smällen så vaknar jag till.

Sen när jag somnar så är jag vikarie, i samma byggnad med någon annan och vi har väl en tio ungar i vårt bord. Vi äter korvstroganoff(det är det vi har ätit i veckan och tog slut nu till lunch idag) och rätt som det är sitter en flicka med byxorna neddragna och kissar på bordet. Förstå vad äckligt!! Sen sa hon att hon kunde torka upp det, med en morgonrock som hängde på väggen!? Som tur var så vaknade jag nu av att det ryckte i dörren och gubben kom hem. Men så jävla sjukt!

Förstå innan någon av dom där drömmarna skulle bli verklighet. Berättade jag föresten att den andra vikarien tog mat i ett rum så att det blev för mycket att det rann över och tröjan blev helt rödorange och skrek, "aj aj aj det bränns, vatten!"? Men det sprutades bort, helt, med en vattenslang med tryck och kallt vatten. Det var efter det som kissincidenten kom.

Ja, det var min morgon det. Hade tänkt gå ut i solen nu men så kommer
det ett sånt där "fulmoln" som jag inte ens vill kunna se på himlen då de
utlovat strålande sol. Svensk sommar.

Lillknodd.

Kom hem från brorsans och hans familj för en stund sedan, han var så söt "lillebroren" en exakt kopia av storebror när han var liten. En nöjd storebror var det också, var så oerhört fint att se. Har även hunnit med bloggläsandet och fått reda på att vi måste skjuta på morgondagens planer tills på söndag. Blir väl att ligga ute i solen hela dagen då som de lovat att det ska bli? Får se, är du ledig får du gärna höra av dig. :)


I bilen på vägen hem. Och jag vet att jag måste klippa mig nu..

Utstyrsel.

Tog tag i att raka benen idag, det är sånt där som man så gärna skjuter upp lite väl länge. Mest gjorde jag det för att jag skulle ta en dusch, då slipper man ju göra det senare. Lite för att jag skulle få prova de nya kläderna också, är ju inte sugen på att ta på mig det på en halvskitig kropp.


Lite oversize på den stickade tröjan samt ett par snäppet ljusare jeanshorts än de jag redan hade. Blev en somrig kombo and i love it. Tänk om man kunde gå såhär jämt? Ashärligt ju.


Öser.

Himlen öppnade sig. I den första snutten så sitter jag inomhus, hör man hur
det vräker ner? I den andra snutten står jag ute på balkongen och det hörs
betydligt mer.



Stängt igen?

Har varit och fixat naglarna, tog väl en ca 2 timmar precis som förra gången. Hann precis dit innan ösregnet kom och var klar precis när det slutade regna. Snacka timing? Cyklade in till stan och fann både det ena och det andra men höll händerna i styr.

Köpte en liten present åt "lillebroren" och fann ett par jeansshorts och en randig stickad tröja(sommaroutfit) på gina för 298:- sammanlagt. Och då hade jag struntat i ett par skor, en väska och en hood. Tänkte på nellypaketet jag väntar hem. Sen blev jag helt plötsligt döhungrig och ville genast ha en macka från catharinas så jag promenerade dit. Och vad? Stängt? De hade slagit igen i december. Fan vad besviken jag blev, godaste mackorna i stan och nu finns de inte. Ska man måsta nöja sig med subway då? Nu står iallafall två bullens på spisen som jag ska trycka i mig för att stilla hungern.

Torsdagsbryderier.

Pissväder. Känns ju lagomt kul att vara uppe tidigt och allt det där när det är ruggigt ute. Tog på mig en klänning först, när jag inte hade sett vädret utan bara hört fågelkvittret utanför sovrumsfönstret. Fick självklart byta om till jeans och en tröja. Fick iallafall en mysmorgon då jag kände gubben krypa närmre och bara höll om mig och säger, idag drar jag mig litegrann(med all rätt, egentligen så var det här hans första semestervecka men han har inte varit ledig från jobbet en enda dag).

På en halvtimme ska jag gå ut till cykeln och sedan bege mig mot Topp10 och fixa mina naglar. Var exakt en månad sedan sist och utväxten är förfärlig. Kan hända att det här blir sista gången, får se. Ska höra med henne lite om borttagningen av dom hade jag tänkt.

Sen måste jag ner på stan och införskaffa en liten present till min lilla brorsson som idag blir en vecka gammal och förhoppningsvis ska vi dit och hälsa på idag. Har hört att han ska vara en kopia av lille V(numera store V) då han var bebis.