Bara en massa babbel.


Det blev en snabb tur inne i stan, byxorna byttes till en storlek mindre, perfekt. De är den modellen och färgen som är på bilden här till höger. Sen så försökte jag hitta en halsduk och en mössa att kunna bära i höst men fann ingen som jag ville ha. Så det får väl vänta ett tag till, men jag måste hitta det sen. Kan inte leva med den fula jag använder när jag jobbar(som egentligen inte ens är min utan ena fosterbarnets). Har ju en mössa som mormor gjort också, som jag och min syster fann 2 likadana i en av hennes garderober när vi städade ur hennes lägenhet, men den är lite för stor och tjock. Den passar mer till det smällkalla längre norrut och om man ska vara ute flera timmar i sträck.

Snart är det dags att börja tänka på att man ska göra sig iordning för ikväll och vad man ska ha på sig etc etc. Ett tillfälle där man verkligen kan klä upp sig på en vardag. Men det ser ut att bli något av det nya. Mira, ska vi cykla så vi kan ta vin eller dylikt till maten? Bara ett glas sådär skulle vara trevligt att kunna ta. Sen ser jag fram emot att äntligen få se Mamma Mia också, så länge som jag velat se den. Tror att det kan bli en riktig toppenkväll med brudarna, vilket det alltid brukar bli när vi drar ihop något.

Lite nyfiken på vem jag kommer få jobba med imorgon och på torsdag också, efterrsom det skulle vara en till vikarie förutom jag. På något sätt hoppas jag att det är någon som jag jobbat med förut eller att det är någon som åtminstone känner till det mesta där. Minns den gången när jag skulle jobba med en kvinna som aldrig hade varit där förut och inte visste hur något av det gick till. Det resulterade i att man fick hålla koll på allt själv. Absolut bäst är det med dom man känner till och trivs att jobba med. Så jag håller väl på sätt och vis tummarna.

Slutsurrat, inser att jag måste börja röja undan lite från mitt rum, det ser ut som rena rama slagfältet. IGEN. Mest pga alla kläder som jag lyckas slänga här och var, och påsar. Jag har lärt mig hata påsar.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback