Chockerande klipp.


Klockan slog precis 00.00 och jag är trött, riktigt trött. Kan nog ha att göra med att vi somnade tidigt igårkväll eftersom J skulle upp imorse för jobb. Kanske delvis att jag legat och läst ut boken, sett 4 grey´s avsnitt och så innan vi hade fått i oss middag. Blir sängen direkt det här är klart.

Senare ikväll så lånade vi ett tennisracket av Robin, närmast dit(mitt emot) för att vi skulle iväg och prova på lite, mest för att jag inte kan minnas sist jag ens höll i ett racket och J ville se. Vi tog med oss fosterbarnen här hemma också, och de var faktiskt mycket duktigare än jag hade räknat med. Lite häpen över att jag också kunde hitta av bollen så pass mycket ändå. Men det blev en kul grej och på väg hem hade vi glada ungar i baksätet som satt och sjöng med i musik som de inte kunde egentligen.









"Dagens outfit" blev de nyinköpta
kläderna från H&M som jag köpte
igår. Dvs den vita tunna tröjan
samt leggings och kjol.

.

Var inne och läste lite i Stina-Lee´s blogg och såg ngt grymt skärrande. Kikade på ett klipp, och man blev berörd. 25 år gammal och 32 kilo, helt sinnes. Ni kan kolla själv på klippet via den här länken. http://www.youtube.com/watch?v=VS2mfWDryPE



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback