Bortbjuden.

Nu är det en del som skett sen sist. Jag har hunnit vara hemma, vilket var så nice efter att ha tillbringat 6 dagar i skogen. Umgåtts med folk, sett SATC med Mira. Den var sjukaste bra.


I fredags var jag bortbjuden på middag hos J´s föräldrar, vilket var riktigt trevligt. Därefter karusellåkande på vännäsdagarna. Lördag så var det Sandras stuga som gällde, där en fladdermus gav oss tjejer panikskrik. Grillning, badtunnebadande, rottisdräggel, sjuk humor och annat kul stod också på listan. Superbra helg.

Rille fyllde 10 igår, så här fikades det. Och J var här och joinade. Efteråt for vi och plockade upp Sandra, for ut till stöcksjö och hoppade i vattnet. Härligare än vi trodde. Sen blev det pizzatime hemma hos mig med hela min familj(förutom 3, vi var ändå 12st allt som allt). Annars satt vi ute och snackade skit med morsan på altanen i 2½ timme tills vi höll på frysa sönder. Kastade oss i sängen och såg Journeyman och 2 avsnitt av SATC tills Sandra ville hem.

Idag har jag fipplat på med mitt hår, imorgonbitti ska jag infinna mig i den omtalade frisörstolen, vilket ger dom en massa pengar. Jag hoppas på ett bra resultat. Men först ska jag unna mig att se Big Shots och So you think you can dance ikväll, kanske på kroken.

Isto.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback