Kabeln hittad.

Efter lite undanröjande utan att finna kabeln i mitt rum så fann jag
den i brors rum precis
innanför dörren. Åh vad jag tycker att han ska
ge fan i mina grejer. Jaja, hur som haver..


I lördags när vi kom hem från Lycksele så blev det snabba puckar för mig, snabbdusch och sen kasta sig i bilen och bege sig ut till syrran i sävar. Grillning på g med systrarna, lillebror + respektive + barn. Och ibland hatar jag bara alla utfrågningar. Men det var riktigt trevligt. Senare på kvällen brassade jag iväg i lillbilen med musiken högt spelandes ända tills jag var framme hos Mira där det var inflyttningsfest och jättemycket folk. Trots att jag var nykter så funkade det att vara där hyfsat länge, och jag blev där längre än vad jag hade tänkt. Hade tänkt lägga mig tidigt, men vid 01 rullade jag in på gården här hemma. Medveten om att jag skulle få sova ut den natten.



Igår blev jag dock väckt ändå, fast klockan var mycket så det gjorde absolut ingenting. Tog mig iallafall iväg och badade i Kassjö med J och hans grabbar. Tyckte personligen att det var kallaste badet hittills. Skönare att ligga uppe i solen. När vi kom var det mycket folk och när vi for var det tomt. Hem och svida om, middag ute hos J´s föräldrar. Åt grillat och vann i kubb. Senare på kvällen blev det inte riktigt som det var tänkt men slutade med en film på kroken.



Idag var vi och spelade minigolf, och ja, jag spelade sämst av alla. Vilket innebar att jag som enda tjej dessutom förlorade. Kanske var lika bra, är ju ändå inte så dålig förlorare som andra kanske hade varit. Trots mina 3 spikar så gick det inte väl. Hemma var det bara att kasta i sig lite middag och börja göra tårtorna till Robban som fyllde 12 igår, jag hade lovat det men hade inte riktigt tid med vad jag hade tänkt. Men tårta blev det, och gott dessutom.



Journeyman nu, bäst att kila.
080725.


» mira

haha mördarblicken på mig!

det var kul att du kom förbi i lördags!

2008-07-29 // 14:31:46
» Tina.

haha, du var bara inne i värsta konversationen ju ;P

det var bara roligt att komma förbi, och roligt att ses igen ju.:)

2008-07-29 // 19:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback