Han ramlade ur bilen i farten.

Jag har numera min obetalda semester som varar minst juli ut, men det känns äckligt skönt ändå. Precis vad jag behöver just nu när det är så mycket annat som inte alltid går som på räls.

. Norrlands Guld.Bror.wheels 28/6 2008Wheels 28/6 2008

I helgen var det wheels här hemma, självklart var det massor av raggarsvin ute och svirade men även oss "normala" som bara ville ha en kul kväll med shysst folk. Grillningen med 3 av de äldre syskonen, respektive och syskonbarn. De betyder väldigt mycket för mig. Vi städade kvinnor begav oss in till stan och lämnade karlarna hemma med barnen. Gamlingar, medelålders, ungdomar och småttingar överallt, likaså bilar av alla olika slag och fylla -överallt. Tre av oss 5 var väl inte mycket bättre själv, men det hör inte dit(inbillar vi oss).

Jag blev kvar inne i stan när de andra for, åkte den fullproppade storbilen och tycker fortfarande lite småsynd om han som ramlade ut genom dörren och smällde i vägen, men å andra sidan får han skylla sig själv. Han hade ändå ork nog att resa sig och springa ikapp bilen på en gång.

Det roligaste med detta wheels varje år är nog att träffa på alla människor som man inte träffat på ca ett år tillbaka, i princip på förra wheels och ändå prata som om vi setts regelbundet.
.

Nu till den lugna fredagen. Vi skulle ut på promenad jag och J, om man nu kan räkna att vi gick ner till baggböle-forsen som promenad(?!). Det är riktigt fint där, synd bara att kylan trängde sig på allt för mycket. Därpå drog syrran med oss till M & H där det bjöds på vin och så, jag kollade vackert på och tog på mig att vara chaufför.


.
Snart blir jag skogsmulle veckan ut. Hundvakteri på listan, åt de nio kineserna. Naken som puff. Lär ha 9 sovkompisar i sängen. Kommer nog överleva denna vecka, även den veckan då jag ska ta tag i layouten. Kanske bäst om jag packar kläder, tänker inte gå naken veckan ut, hade vart kul att gå till affären då.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback