Men seriöööööst?

FANS JÄVLA SKIT!
Jag är så arg att jag bara vill sätta min ner och storlipa. Kan fan inte vara mer irriterande!

Här startar man bilen helt rätt i förväg, går sedan ut och skrapar halva framrutan(nedre halvan) som tar 20 fucking jävla minuter så att man håller på att förfrysa händerna. Man sätter sig i bilen huttrandes, backar och rullar sakta ut mot vägen. Vad sker? JO, tempjäveln på bilen är på max vilket innebär att den börjar koka om jag inte stannar. Så där sitter jag och blir förbannad över att alla mina planer för dagen går i stöpet.

Det är inte meningen att jag ska få utnyttja de dagar som är kvar till sånt som måste göras, jag ska måsta sitta här och göra vadå? INGENTING! Utan att ha några rena trosor eller sockar eller för den delen ens ett linne. Så jävla kul är det. Jag ska inte få köpa alla julklappar färdigt några dagar i förväg och sedan få känna lugnet, jag ska inte få ha några sockar på mig i denna enorma jävla kyla och så måste jag såklart gå troslös också.

Edit: Tydligen ska jag försöka få in bilen i garaget(som under dagen står tomt) och brassa på med värmefläkten och hoppas på att allting beror på en ispropp i systemet för att det är så smällkallt ute. Men kul att man måste vänta två timmar och tiden bara rinner ifrån en. BLÄÄÄÄ!!!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback