Två dagar.

Igår var vi i lägenheten och dolade på, och så hade vi lite picknick på golvet för att bättra på energin. Det gick bra och det kommer bli så himla snyggt! Gubben var där idag och fixade igen och nu är golvet i köket och mer än halva hallen klart. Jag har inte målat klart de två sista garderoberna pga total lathet och måste göra det i helgen samtidigt som de då börjar sätta upp köket..

Annars då, hann inte skriva igår. Var till Anna och hälsade på hon och Benne och snackade ett tag, var så länge sedan sist. Var jättetrevligt. Och när jag väl komme hem hade jag ingen ork att sitta här och uggla. Då blev det film och sen råkade vi se två perioder av J-vm sverige-ryssland trots att vi skulle lägga oss tidigt.

Idag har jag dragit en vända på stan och köpt 3 ringar, 1 halsband, 2 tvättpåsar(en svart och en vit), läppglans(med plump effekt, märker ingen skillnad men jaja), 4 nagellack, baslack, topplack, remover och en födelsedags till farmor som fyller hela 81 år idag och imorgon ska vi dit för att äta smörgåstårta och fira henne på dagen innan rajrajet drar igång.

Sen hade jag även uppgiften att fara på bolaget, helsickes vilken kö(!). Fick köa från en rondell 200 meter innan infarten till parkeringen och väl där skulle man ju hitta en lucka att parkera bilen i också. Jag lyckades hitta ett litet fack längst bort och hamnade lika snett som bilen breve(det där är en ond cirkel, man har ju som inte så stort val och sen kan man inte backa ut och ändra på det heller när det är fullsmockat). Tillslut så gick jag runt med min överfyllda korg med allt smått och gott vi skulle ha tills imorgon.

Hur som haver for jag iallafall och tränade sen och gjorde 6km på crosstrainern(båda löpbanden var paj, hur nu det lyckas) i min nya träningst-shirt och kände mig måttligt duktig såhär en vecka sedan förra gången jag tränade. Grymt skönt. Måste starta upp ordentligt nu efter nyår. MÅSTE!


» emma

saknar ett inlägg jag skulle gå in och läsa. eller två..

2009-12-31 // 01:54:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback