Dessa idioter på vägarna!

Jag är så dålig på det här när jag nu är så pass mycket här. Jag trivs inte med att sitta vid en dator där jag inte kan ha mina egna bilder med mera. Nog för att jag hämtade min dator idag, men då funkade inte internet särskilt länge och jag började med att läsa ikapp mig på några bloggar som jag missat i 5 dagar, ändå med några kvar.

Magsjukan tog slut hemma igår och dom trodde alla var friska vid det här laget, jag dimper ner hemma efter jobbet för att hämta lite kläder(hade inte tänkt komma hem för tidigt och riskera det ändå) och så får jag reda på att nästa satt igång. Suck. Men jag ska vara glad så länge jag slipper det själv. Fick ju åtminstone se att de möblerat om och lite sådant iallafall och det såg bättre ut än innan tack och lov(kunde det ens ha blivit värre?).

Imorgon har jag sovmorgon(igen!) och då hoppas jag att jag får slippa blixthalkan och vettlösa chaufförer. Det kunde ha smällt idag på grund av en totalidiot som blinkar höger vid trafikljuset, har i princip svängt innan han plötsligt väjer ut tillbaka framför mig, idiot. Hade e12an inte varit saltad eller att jag hade varit ouppmärksam så hade jag smällt in i denne vansinniga idiot. Ångrar man sig fulländar man ändå svängen och vänder på någon gata längre in och kör rätt sen!! Men det är väl klart som fan att det alltid kommer finnas de som är rena trafikfaran för oss andra.

Nej nu ska gaddarna få sig en omgång efter att vi sett en gammal Johan Falk film(Noll tolerans) som visades på SF kanalen från då han bodde i Göteborg innan han flyttade ner till Haag. De nyare är ju från då han kommit tillbaka därifrån. Och så ska vi vara glada för att Löven vann över Oskarshamn på straffar ikväll också. Godnatt.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback