Mycket surr såhär en lördagskväll...

Hahah! Fan vad härligt det är att skratta. Så jävla skönt när man får ont i magen av att man vill dubbelvika sig av garv. Så lämpligt att dricka måttligt och ha kul samtidigt som man skrattar åt de som är fullast(det blir ju så), trots att det är lite hemskt också.

Det är så klockrent att jag gömde gubbens subwaymacka också för att han valde ciggen först, vågade dock inte kasta den första gången jag provade utan körde lite "fågel, fisk eller mittemellan". Kanske att jag vågar vara fullt seriös nästa gång även om detta var dökul.

Dock så jävla orättvist att Sverige förlorade matchen mot Danskarna, att få två bortdömda mål och att danmark får ett jädra turmål är orättvist, som fan. Vars var Zlatan med sin flinka fot eller skalle som han ofta visade i Inter och numera visar i Barca? Sen for vi iaf på en förfest på Umedalen trots lite problem med att finna rätt ställe, vi hade supertrevligt och jag träffade på en person jag inte sett på 4 år, en kompis kompis. Helt sinnessjukt att vi ens kände igen varandra båda två, det var kul. Sen var det en gammal forslundaperson(kände igen henne förns hon sa att hon kände igen mig, då kläckte jag vars det var ifrån) där också, hur liten är världen egentligen?

Att dricka måttligt borde alla göra, helt seriöst. Man har kul ändå och det är WAY much billigare. Helt underbar kväll trots att jag var så fruktansvärt skeptisk till en början. Trodde aldrig att det någonsin skulle kunna utvecklas på det här viset med hans kompisar plus flickvänner och hela kittet. Så är det fan aldrig med tjejkompisar och deras killar, vet inte om det är för att dom inte ids eller för att det är för att killarna inte klarar av att träffa nya människor. Även om det är 2-3 eller 4 personer det handlar om. Helt sjukt vad man hade önskat att det hade fungerat, hade varit SÅ KUL!

Nej, man kanske ska ta och tvätta bort makeupen, borsta gaddarna
och krypa ner i sängen. Helt underbart skönt det ska bli.


» Ninni

blev lite spontant. jag frågade om jag kunde äta middag där för simon for bort så blev lite oplanerat men ändå skönt att bara slappa en stund :) lät som att ni haft en kul kväll med :)



du har iaf tur som har tandkräm, simon han tog med våran till rödå den jäkeln så nu när jag sku borsta tänderna fanns de ingen... suck säger jag bara:P blev å floura bara :) nu hopp i säng å se film å förhoppningsvis somna :)



krams

2009-10-11 // 03:25:35

Svar: TACK snälla sööötaaa!

2009-10-11 // 11:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback