Nickedocka.

Imorse var det tungt, såg ut som ett troll som hade påsar under ögonen och knappt fick upp ögonlocken, var så galet trött. Förstår inte hur när jag ändå la mig direkt efter idol för att jag skulle upp 6 imorse(somnade iofs inte förns kanske 2 timmar senare, men ändå!).

Ännu roligare att det var -5 grader här, burr. Bilen hann inte bli varm på väg till jobbet och händerna var kopiöst frusna. Något ni kan skratta åt? Bilen gick inte att låsa sen, precis som en gång för två veckor sedan(kan det bero på kylan tro?) så jag fick prova låsa via bakdörren(förra gången hade den tillslut låst upp sig själv) och vad kommer jag på efteråt? JO, mina inneskor, överdragsbyxor, vantar och sådant låg kvar innuti bilen som inte gick att låsa upp igen. Suck, vilken härlig start på dagen.

Så jag fick gå utan skor när vi var inne, förutom i matsalen då jag tog mina uggs(varmt? ja!). Att ett barn kan ramla och slå huvudet är sådant som kan hända, att ett barn somnar på läsvilan kan hända, men att dom sen inte går att väcka trots att man använder ALLA metoder är ytterst ovanligt. Först och främst somnade hon på golvet, bar henne sedan till soffan såklart men när hon skulle bli väckt var hon som en nickedocka. Huvudet bara hängde, hon stod och sov, kunde försöka få henne att vakna med hjälp av kallt vatten, plingade precis breve örat, ja allt man kan tänka sig. Hon sov. Efter ca en kvart så lyckades hon slå upp ögonen tvärt och jag skyndade mig att få henne på benen innan hon blundade igen. Ifall man inte hade vetat om sånt här innan(känner till det från dagistiden, och hade frågat idag om det någonsin hade hänt ännu, vilket det inte hade. Och så händer det) så tror man att det är något fel, hade jag inte vetat det skulle jag få panik. Helt otroligt hur djupt man kan sova.

Efter allt det där med bilkrångel och så, då har det varit en skön och bra dag.
Orkar seriöst inte ta på mig skorna och gå ut för att fota heller, vilket jag egentligen
är sugen på.


» Leia

Vad jobbigt det måste vara att vara just morgontrött :S

2009-10-01 // 15:55:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback