Hemresan.

Vi var upp till skidbacken igår igen. Den här gången hade vi en ordentlig sittgrop och en eld med strålande väder. Det var helt underbart trots att man var lite småbakis. Men det gjorde inte så mycket. Hann få en del härliga bilder och vid halvtvå begav vi oss tillbaka för att börja bege oss. Tjugo i tre började vi åka hemåt, men vi hann bara två mil innan bilen paja, lagomt kul. Så vi fick knuffa bak bilen till en p-ficka på andra sidan gatan och invänta syrrans kille som skulle komma och bogsera oss tillbaka.

Där så kikade dom lite under huven och insåg att den fick nog bli kvar och lämnas in på tisdag därborta så vi packade över våra grejer i Stefans bil och åkte hem med honom. Men istället för att vara hemma vid tjugo i sex så var vi istället hemma vid nio. Blev lämnade ute i Baggis så att vi kunde få med oss bmwn hem, men den skulle självklart jävlas med oss innan vi fick ta oss hem, packa ur bil och handla det viktigaste.

Somnade tio över tio framför tvn och sov till halvnio imorse. Förutom det jag var vaken då gubben var uppe och bevisligen hade åkt på magsjuka. Men har sovit en timme i soffan mitt på dagen idag också. Undrar om det var sömn jag verkligen behövde ta igen? Lär vara så. Nu ska det bara tvättas färdigt, packas upp och sen ska jag kasta ihop en sallad som middag för mig idag.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback