Update.

Jag slutade tidigt idag och sitter just nu med middagen i ugnen för att den ska hinna dra ihop sig innan det är dags att äta den(lasagne, yummie så gott!). Är ju faktiskt ganska skönt att få bort alla köksredskap och dylikt innan man faktiskt ska äta maten. Lite lyxkänsla sådär.

Har druckit naturdietshake till lunch två dagar i rad nu och det går bra. De är faktiskt riktigt goda, speciellt choklad eftersom jag är ett riktigt o´boyfreak(smakar jäkligt likt), så jag tror att jag ska fortsätta köra på det till lunch härdanefter. Då slipper jag den ibland jäkligt dåliga maten samt att jag slipper betala för det ibland nästan oätliga. Har dessutom mer tid till att hjälpa barnen då också vilket är bra.

Har blivit ändrat angående jobb torsdag fredag nu också. Skulle ha varit på ett annat ställe än där jag varit nu i 1½ vecka men då vulkanaskan är så osäker(man vet ju aldrig om det går att flyga) så visste hon jag skulle jobba för inte om hon skulle ta sig iväg. Och jag var tvungen till att veta det idag för att annars kunna få annat jobb imorgon, och så blev det. Så nu blir jag där jag varit. Sen får vi se hur det blir på fredag.


Kom igen nu bruden, jag vill ha många deltagare till min tävling och du kan vinna 3 valfria mineralögonskuggor!! KRAM

2010-04-21 // 22:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback