Draming.

Efter att inte ens ha rört datorn igår så har jag nu catchat upp och läst ikapp alla bloggar som jag missat, och det är fan jobbigt med de som hunnit uppdatera minst en sådär 10 gånger. Vilken tid det tar. I-landsproblem. Barnsliga sådana också. Haha..

Hade iallafall en extremt härlig sovmorgon imorse. Det gjorde hela min dag. Vaknade ändå åtta, bara för att få sega på i min egen takt. Det är väl det som gör det skönt antar jag. Imorgon blir också en skön dag, en dag jag unnar mig själv. Sen har jag jobb veckan ut. Hela månaden ut till och med. Varpå jag börjar 6.15 på torsdag och 07 på fredag.

Ifall att det mesta i lägenheten(badrummet och att tapetseringsgrejerna plockas bort) börjar på att vara klart så har jag tänkt försöka vara där och städa torsdag eftermiddag och fredag om det behövs. Slutar ändå tidigt så varför inte försöka göra någon nytta då? Gubben är och grejar med badrumsinredningen nu samtidigt som T fixar med elen. Det går framåt, sakta men säkert.

Ska förövrigt berätta att jag läste ut "Om jag kunde drömma" i förrgår kväll, så galet bra bok! Och påbörjade tvåan "När jag hör din röst" igårkväll. Den gör mig för tillfället sur, och jag hoppas innerligt att allting bara löser sig, och det snart! Nu behöver jag inte säga mer, det är självklart att jag ska lägga mig och läsa vidare..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback