En onsdag.

Den här dagen är dagen innan en dag fullspäckad med jobb(många timmar imorgon). Så idag har jag legat i sängen länge med huvudvärken som förkylningen ger mig, har suttit och bläddrat igenom alla bildmappar för att rensa fram vilka som ska framkallas inför mitt framtida pyssel, och jag är klar med dom. Nu är det bara några som finns utbrända på skivor som ska gås igenom också innan det är helt klart.

Sen har jag gjort det vanliga, det vill säga läst igenom alla de bloggar man följer så att det är bortgjort för idag. Har skänkt en slant till rädda barnens hjälpinsamling till offren på Haiti. ALLA som har råd att sitta vid en dator har råd att skänka minst en tia(smsa "10katastrof" till 72950). Och så har jag fått in två veckors heltidsjobb från och med femtonde februari samt två dagar i april. Jag behöver nog inte ens nämna att det känns bra.

Ska nog skynda mig att dra på mig ytterkläder och se om det finns något fint att fota ute, och det måste ske illa kvickt innan mörkret är här helt och hållet. Och jag vet att jag lovade sneakpeak bilder i det här inlägget. Men det blir för mycket då, så nästa!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback