Snöstorm.

Det är heeeelt galet ute!
Bara på vägen hem har jag kört fast två gånger. Tack och lov var den första på strömpilens parkering(den var inte plogad) och andra gången när jag kom in på infarten här. Jag hade sneakers och strumpbyxor på mig men det fick jag så lov att skita i och börja skuffa undan snön.

Är mest bara tacksam att jag inte fastnade någon annanstans eller körde av vägen. Det är läskigt med den bilen nog som det är, och sen när man knappt ser vars vägen går och vars diket börjar så blir det en ren chansning. Jag vågade inte köra fortare än 50 förutom en bit på 500 meter där vägen faktiskt var okej. Att det blir en vall mellan däcken samt på varje sida, utan att man ser dom är grymt obehagligt.

Snöstorm var ordet. Det har blåst ända sedan inatt och där kring elva så börja snön komma också. Vi har inte kunnat vara ute på hela dagen, sovvilan i vagnar ute har inte fungerat och när jag var på strömpilen trodde jag att bildörren skulle blåsa loss och vinden piskade så pass mycket att det kändes som att man fick nålar kastade i ansiktet.

Det är sånna här dagar man kan känna sig allmänt less på vinter och bara vill
ha sommar längst en vecka bort. De som bor i stockholm och söderut antar jag
kan skatta sig lyckliga vissa gånger.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback