Mätt mage.

Premiärgrillning och gotta. Fan vad jag är mätt. Och ändå orkade jag inte all mat och skippade tårtan(tog en liten kladdkakebit med grädde bara). Jag vet inte om jag blev glad av att se att jag var 4 kilo lättare än vad jag trodde tidigare idag(ja, jag ställde mig på vågen för första gången på 1½? år) och känner mig ännu mer peppad att träna och allt det där.

Jag fick det även klargjort för mig att min utväxt är lite väl tydlig nu då J´s mamma(som är frisör) påpekade det. Annars brukar jag hinna vara snabbast och be henne om hjälp innan hon lägger märke till att det blivit en bit. Och jag som tycker att vi nyss fixade den egentligen. Det är ett ont måste helt enkelt. Nästa gång jag gör det ska jag slänga i en redig dos 10v skumtoning också för att få det ännu ljusare.

Nu är sportspegeln alldeles strax slut och jag antar att vi ska ner i byrålådan för att leta reda på en film vi kan se ikväll då utbudet på tvn är jävligt lite. Till er som inte har sett Johan Falk filmerna kan jag tipsa er om att se just Johan Falk - Leo Gaut på 4an. Nu.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback