Barnen berättar vad mittbenan är..

Fan vad gött det var att sluta tidigt, det första jag gjorde var att fara på apoteket och köpa solskyddsfaktor. Måste nog helt enkelt ha det när jag jobbar i den här hettan. Sen for jag hem och halsade i mig en halvliter isvatten innan jag smorde in mig, tog med mig en ny bok och gick ut för att se om det fanns något bra ställe att sola på.(Jag är en soldyrkare så är det bara).

Fann att på den mindre kullen skulle man inte bli lika mycket sedd från fönster etc jämfört med den stora så jag la ner handduken och mig själv ovanpå. Sen fick jag "kela" med småkrypen. Hatar småkryp! Så jag stod inte ut mycket mer än en halvtimme. Men det där stället blir perfekt bara småkrypen vill lugna sig.

Nämnde jag något äckligt som skedde på jobbet igår? Är det någon som har sett en stor nattfjäril någon gång? Det gjorde jag första gången igår, och det gick rysningar genom hela kroppen. Det  var en storpojke som fann denna varelse, som visade sig vara två. Var säkert ca 6cm lång och alldeles luden. Den ena var liiite mindre. Helhäftigt tyckte barnen. Tills de tappade ut ena ovanför rutchkanan så att alla bara stampade(inte på den, dom var väldigt mån om att den skulle leva) och verkligen gallskrek. Räddaren A kom och hjälpte dom. Senare stod jag vid gungorna med några barn just bakom mig, med den andra. Helt plötsligt börjar det där skriket igen, och vad gör jag? Flyger upp på staketet runt gungorna i ren panik.(De var alldeles för sega för att flyga, väldigt tröga på att ens gå fram om du inte gav en lätt puff i baken på dom och ändå blev jag skiträdd). USCH!


Fast betydligt äckligare på riktigt!

I måndags.
M: Om ni ska följa och lämna matvagnen så måste ni svara på en fråga!
Två flickor: Okej!!
M: Vad är mittbenan för något?
Ena flickan pekar sig mellan benen(på snippan): Här! (Alltså springan typ).
(Vi skrattar åt det hela)
M: Nej, det här är mittbenan och pekar sig i håret.
Flickorna skrattar också nu! De fick såklart följa ändå.

Alltså ungar, så jävla underbara!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback