Ett år sedan. Före, under och efter.

Det är inte bara tre år sedan jag tog körkortet, det är även exakt ett år sedan(detta datum) som vi flyttade in i lägenheten och sov första natten efter att ha varit på ikea över helgen. Efter att ha renoverat i tre månader, efter att ha bott hos J´s föräldrar i 4 månader. Ett helt år har gått, helt ofattbart vad tiden går. Och vi trivs SÅ bra här.

Det komiska i det hela är att jag äntligen lyckades med adressändringen idag, ett år senare. Efter att äntligen ha tagit tag i det själv och kämpat för att försöka fixa det och svurit mig svart om tungan för att det inte velat funka på en gång. Två försök att aktivera via uttag och två samtal till banken senare så ville det fungera. Lite småsjukt sådär att det skulle bli precis på årsdagen. Men att det gått så fort är helt oförstående, känns som det bara var någon månad sedan vi jobbade och slet så fort vi var lediga och hade tid och ork. Det är ett starkt minne som alltid kommer finnas, hur jobbigt det var just då samtidigt som det var så kul att få det som vi ville. Det svåraste för mig var nog att sova "borta" i 4 månader och bo i ica-påsar. Hur som haver sitter vi här nu och är glada, och vi trivs kanon. På rätt sida stan!

Välkommen in i det gamla köket!


Välkommen in på gamla toaletten!

Gamla sovrummet och gamla hallen!Arbetet igång!

Trodde att det var fel i produktionen när köket var blått. Turligt nog var det bara skyddsfilm.

Taksänkning för spottar och värmegolv läggs.


Det evinnerliga målandes som gjorde mig kräkless. 8 garderober x 2 varv.

Det nya köket stod ett tag i vardagsrummet och tog stor plats. Sneakpeack under kakling av badrum.


Köket snart klart.


Och så resultatet!
Däremot har det tillkommit nya detaljer och dylikt. Bland annat min stora spegel i hallen, en tvbänk i sovrummet, sittpall i vardagsrum, nya gardiner, soffkuddar och snart taklampa över bordet i köket.


» frida

Gud vilken skillnad! Så otroligt snyggt ni har det hemma! Det är ett hemskt göra, att renovera, men när man är klar kan man nog inte bli nöjdare!

Kram

2011-03-01 // 05:07:29
» Erika

Riktigt snyggt! :)

2011-03-01 // 21:43:06

Ooooh vad fint ni fått de!!

Kul o få se före o efter.

2011-03-03 // 01:53:31

snyggt

2011-03-04 // 02:01:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback