Trodde banne mig jag skulle kissa ner mig.

Älskade, efterlängtade fredag. Finns det något så skönt som att komma hem efter jobbet en fredag och ha dessa fredagskänslor i kroppen egentligen? Det är så avkopplande på något vis och man vill unna sig en god fredagsmiddag.

Denna fredag blev dock lite tokig efter jobbet då jag glömde gå på toa innan jag for från jobbet samtidigt som jag skulle förbi på h&m och bolaget. Inbillade mig själv att jag skulle panikspringa på de offentliga, äckliga toaletterna för att lätta på trycket. Men så fort jag parkerade så tänkte jag att "äh, vad tusan det här ska inte ta lång tid så jag kutar in på h&m först". Men helpyttes. Sinnessjukt nödig var jag. Så kissnödig att jag blev tårögd när jag provade någon slags kavaj med en lätt panikkänsla i kroppen att "vad gör jag om jag skulle kissa ner mig? Kan jag då gå runt och låtsas som ingenting tills jag köpt det jag ska?"(det är ju inte klokt vad man hinner tänka ibland). Men jag satte mig på en pall i provhytten och drog några djupa andetag och återfann självbehärskningen igen. Letade förgäves efter kavajen jag egentligen ville ha och bara fanns i storlek 40 så att jag till slut köpte den betydligt tunnare som känns mer som en kofta, men ser ut som en kavaj och inbillar mig att jag kommar använda frenetiskt i sommar. Öppen. För stängd är den inte snygg någonstans. Och precis då ser jag en underbar klänning i korallfärg som jag rycker åt mig för att jag igår fick lite smärre ångest när jag insåg att jag hade förlite färgglada klänningar när syrran skulle låna någon och mina shoppingfingrar fick extremt mycket kli efteråt. Där hängde den, lagomt billig och med lite bränna hoppas jag på att se ut som en karamell i den. Tusan om det inte stämmer.

Tänkte vid det här laget springa på toa men tyckte väl att ett besök på bolaget skulle gå så pass snabbt att jag borde hinna köra hem också för att slippa äckeltoaletterna, så jag springer dit och letar snabbt rätt på ett australienskt shiraz vin, ca 40 kronor dyrare än vi brukar inhandla, med motörhead på etiketten(hoppas verkligen att det är gott nu) och fyllde korgen till bredden bara för att fylla på hemma. Det gick ju fort och smidigt. Men tro inte på sjutton att jag inser att jag inte ens kollade storleken på klänningen när jag köpte den(för jag har inte ens provat den, än) och att den då är för stor. Så jag måste gå och byta 5 minuter efter att jag köpt den. Skitlätt med två fulla pappkassar och extremt kissnödig. Det gick. Så kommer jag ut i regnet och inser att jag måste ställa ner kassarna på den regnblöta marken för att kunna låsa upp bilen. På med full värme i bilen för att kunna slippa känna att jag är superduper kissnödig samtidigt som jag hoppas att påsarna kommer att hålla när jag väl ska springa in från parkeringen till lägenheten när jag väl är hemma. Där hade jag åtminstone tur, och helpyttes vad skönt det var att sätta sig på toaletten, hemma!

Annars har vi varit iväg på gómiddag hos svärföräldrarna som bjöd på oxfilé,
rödvinssås och ugnspotatis med sallad och så. Och så vin till. Fredagslyx. Så
nu sitter vi hemma och gottar oss i soffan samtidigt som Sverige ska spöa
skiten ur Frankrike i hockeyn!

Tyvärr fanns ingen bild på kläderna på h&m´s hemsida, så att jag kan inte ens visa det.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback