Bokbeställning.

Fast jag var så trött att jag planerade att vila(okejdå, sova) en stund på soffan idag så lyckades jag bara halvslumra. Såklart positivt egentligen men det är ju alltid skönare att sova ordentligt den stunden när man liks hade tänkt sig det.

Har precis beställt hem en hel drös med böcker och tänker mig själv att jag laddar upp inför sommaren. Och jag hoppas verkligen att jag har några kvar då för många verkar onekligen spännande. Extra glad är jag att jag hittade en bok(istället för dig) som hör ihop med föregående samt en till bok i hammarbyserien som jag tokgillar. Annars är det bland annat två Kepler, 3096 dagar, hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, mm. Sen fick jag även beställa Galen i choklad för 13kronor. 10 böcker sammanlagt. Vilket kan låta som sjukt mycket, men är det bra böcker så kommer jag sluka dom fort, en efter en. Jag känner mig lycklig att jag hittade så många på en och samma gång!



Kanske att någon annan är ute efter böcker, prova hammarbyserien. Eller Sofie Sarenbrant´s böcker. De jag läst innan kan jag verkligen tipsa om, hoppas att dessa är det också. Om inte annat så är det kanske någon som åtminstone gillar memoarer och kanske också blir sugen på att läsa 3096 dagar.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback