Fem random saker.

1. Hjärtat och Anthon har varit ute på premiärtur med båten i älven ikväll, och helt ärligt är jag lite småbitter för att jag inte fick följa. För vad gjorde jag istället? Jo, halvsov i soffan i en timme. Men det kommer rinna av så fort jag duschat och sett Desperate

2. Det finns så mycket jag vill i framtiden att när jag tänker på det kan jag nästan få ont i kroppen, det konstiga är att det inte är jobbmässigt.

3. På vintern när jag är blek så kan jag ibland känna det som att jag har grisögon när jag ser mig osminkad i spegeln efter att just ha tvättat bort mascaran. Haha, det är egentligen helt sjukt, för jag gillar mina ögon.

4. Jag önskar att jag hade min farmors gröna fingrar, för jag vill så gärna kunna ha fina blommor och sådant. Men i ärlighetens namn så dör allt grönt som inte går under skötseln "väldigt lättskött". Det värsta är att jag nu tar in fler och fler plastblommor i hemmet(3 i dagsläget och ska minsann köpa 2 till vilken dag som helst). Kanske att jag kan klara av en gurkplanta eller något i sommar? Hallonplantan dog en rask och hård död förra sommaren.

5. Vi har en granne som väldigt, väldigt ofta står ute på balkongen och röker, med dörren öppen och ibland till och med så att hon fortfarande står inomhus(hur värt är det då att ens gå ut dit? jag vet hur det luktar när dörren trycks igen, och det är inte gott). Hur som, det känns som att hon ALLTID stirrar hit in(rätt bra insyn, ja) och jag kan inte låta bli att råstirra tillbaka de gånger som jag är ensam hemma.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback