Lite vardag.

Dagarna rullar på, och idag har vi en riktig slappardag jag och lillgrodan. Att amma tar tid, och ork. Så vi behöver sånna här dagar, utan måsten. Då vi bara kan sova, amma och sitta i soffan tillsammans. Imorgon är det återigen bvc som gäller för att väga, nu borde vi ligga grymt nära 3kg med tanke på hur det såg ut i fredags. 
 
Tänk att det var igår som han egentligen var beräknad att komma ut till oss. Men imorgon är han redan en hel månad gammal. Att läkare nu skulle säga att han är 1 dag, för att de innan har räknat hans ålder i graviditetsveckor. Att när han kom så var han 35+5 och när han var en vecka gammal så var han 36+5. Vi som räknar tiden utanför och de som fortfarande räknat hans veckor som om han låg kvar i magen. Tiden har gått fort, samtidigt som den i början kändes väldigt långsam med tanke på hur dagarna såg ut då. Tänk att vi imorgon har varit föräldrar åt denna fantastiska lilla människa i en hel månad, mamma & pappa åt vår lillgroda.
 
Annars händer inte jättemycket. Vi försöker att leva på som vanligt, som innan lillen kom. Att träffa nära & kära och gå promenader bland annat istället för att stänga in oss helt. Kan kanske delvis bero på vädret, att våren faktiskt är här. Kan inte komma ihåg att vi någon gång skulle ha haft vår så pass tidigt som den kom i år(i mars) och att det nu är snöfritt. Det är klart att solen påverkar humöret och orken åt det positiva hållet. Ser fram emot sommaren och lite mera värme, en första sommar tillsammans med vår lille S. ♥ 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback