Tapetbryderier.

Insåg idag när jag var ut till huset och började fundera på vad nästkommande moment är och så att det kanske börjar vara dags att välja tapeter där det ska vara tapet så att det inte ska bli ett stressmoment där beslut fattas i sista minuten. För som det känns just nu kommer de arbeta på med övervåningen så mycket som möjligt då det är så lång torktid av plattan på nedre plan innan man kan lägga golvet. Och tapeter är ju så jäääkla svårt. Vill ha ljust, vitt, fräscht och lantligt i en bra kombination men jag tror att vi är så otroligt fega. Hur fel kan det bli? Gah!
 
Tror iallafall att vi kommit fram till tapeten i lillemans rum för en stund sedan, en som kommer vara i det "lilla rummet" som kommer vara bebisrum. En tapet som ska funka även senare om det skulle komma ett syskon av det andra könet då S kommer att få byta till större rum när detta hypotetiska syskonet får fytta ut i eget rum. Man vill ju ha den minsta som kanske sover mest oroligt närmast. Och senare, om kanske säg 5 år så får kontoret flytta in dit så att barnrum är i andra änden av husets övervåning, och då vill man ju inte att det ska vara panik att byta tapet för att kunna känna att det känns bra. Skitsvårt ju, men det verkar som att det blir en Borås-tapet. Lite dyrare än tänkt men helt klart värt det ifall det känns rätt.
 
Men sovrummet, allrum uppe och några väggar i kök & vardagsrum ska vi också hitta någon passande till. Är inne på att ha någon blommig i sovrummet, romantiskt vill jag ha det, ljust och behagligt. Men ska man ha det på en vägg eller ska man ha det på alla? Veligt värre.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback