Badrum.

Jag tycker att det är skitsvårt med badrumsinredning. Har haft en vision, men jag har inte ens vetat om det skulle funka. Och att då göra två toaletter/badrum är inte superenkelt. Vi måste ju liksom se till pris också. I helgen har vi försökt finna vilka kommoder vi ska ha. Vi har bestämt för att ha det lite billigare uppe och lite dyrare nere. Så till slut kom vi fram till att vi beställer från skånska byggvaror till övervåningen, och så är vi väl rätt överens om vilken det blir till nedervåningen. Vi har pratat om att den ska vara 80cm bred, men jag hade gärna velat ha en 100. Måste helt enkelt fara och mäta igen och fara och kolla på kommoden igen. 

Det är skönt att fler och fler invändiga val börjar hamna på sin plats. Nu är det ju egentligen "bara" tapeter, tvättstugeinredning, 2 toalettstolar, duschväggar samt blandare, ett badkar, kommod & spegel nere, blandare till köket och utebelysning. Räknar med att nästa måndag så har vi hunnit beta av tapeter, kommod och spegel iallafall. :) 

Svårt att begripa att vi ska flytta om ca 3,5 månader!! Till ett hus, vårt hus. 3,5 månader är ju ingenting om man jämför med de 26 månader vi redan hållit på. 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback