Pojkkläder.

Som mamma till en son så måste jag bara få säga en sak gällande kläder. Så trist det är ibland alltså! Det känns som att det aldrig kommer något nytt riktigt, speciellt inte på kläderna upp till 92(efter kan jag inte uttala mig om). Det är farfarströjor/bodys med ränder i olika utföranden oftast. Utbudet är så jäkla dåligt. Det är så tråkigt när man måste byta storlek och så måste man välja på samma saker som till föregående storlek. Ibland blir det saker som man redan har haft helt enkelt.
 
Som i helgen när jag gick på cubus till exempel, så fanns det jättemycket tjejkläder på den avdelningen, men väldigt lite för killar. Som en supersöt vårjacka till tjej, men ingen i pojkvariant? Egentligen skulle man väl kunna köpa mer på tjejavdelningen om det inte vore så att det mesta är i babyrosa och/eller med spets och puffärm. Varför inte göra några tuffa leo-byxor som är unisex? Röda bodys utan vare sig tryck(vilket det oftast är på pojkavdelningen), spets eller puffärm? Eller enfärgade bodys över huvud taget, utan att passform försämras. Snygga helfärgade mössor i alla olika knalliga färger? En knallrosa t-shirt?
 
Jag är mycket för gult, grönt och rött just nu. Det där anti-blåa fortsätter alltså. Visst har jag lite blåa saker också, det blir så när man vill ha olika grejer i garderoben, men får jag chansen att välja samma plagg fast i annan färg så gör jag gärna det. Har inte mycket för att pojkar ska kläs i just typiskt blått, vilket är standardfärg på pojkavdelningarna i de vanliga lite billigare kedjorna. Sen kanske det är extra svårt då jag inte är en supermönstrig person(det är något jag jobbar på), har svårt för jättebrokiga mönster i starka färger, och det gör ju såklart inte det hela enklare. Jag hoppas verkligen att det ska komma ut några härliga vår och sommarnyheter!
 
Det här är det senaste som fått flytta in i den lilla garderoben: (+ en vit piké t-shirt från h&m och en knallgul t-shirt från åhlens samt hans helgröna vinteroverall).
 
 
 
 
 
 


» ise

Jag har en pojke som nyss gick in i storlek 92. Har börjat lägga ut inspirationsbilder på hans kläder eftersom det förfrågats. :) Jag kör mest billiga "vanliga" märke. Är du sugen så välkommen in och kika! smakprov: http://babyhjalp.se/ise/2015/02/melker/dagens-melker/#sthash.rs6G7Z5C.dpbs

2015-02-14 // 12:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback