Invändiga val

Har varit lite stressad på slutet, insett att vi måste börja bocka av saker på invändiga val. Det börjar gå undan känns det som. Och vissa grejer är ju beställningsvaror. Men det är inte alltid lättast att ta sig iväg under öppettiderna då man har en bebis med tider att passa samt en karl som jobbar. För vissa har inte öppet på helgen, och öppet till 17 som längst på vardagar.

Men igår var vi äntligen och ritade upp köket!!  Vi hade bara en snabbgjord variant innan sim gjordes för 2 år sedan, men nu skulle de rätta måtten in, den rätta bänkskivan bestämmas, rätta handtagen, rätta vitvarorna samt lite ändringar av luckor och så. Två timmar höll vi på, och det kändes SÅ skönt när vi såg resultatet i prototypbilder. En kul grej var att de spelade in en reklamfilm alldeles i bordet intill som kommer att visas på tv, ska bli kul att se vilka tagningar de kommer använda sig av. Sedan for vi och kollade på kakel och klinker samt bokade in en tid(imorgon) för att få hjälp med den biten. Efter att vi hade gjort allt detta så var det lite lättare axlar, snart är vi på banan(vi har inte varit så av den, men detta var tvunget att göras snart, samt en hel del mer)! 

Under tiden vi gjorde detta och sedan for på kalas så pågick det visning av lägenheten. Ska även vara visning på onsdag och fredag. Ska bli så spännande att se hur det går. 

Näe, nu ska den här trötta morsan som sov dåligt inatt, utan anledning, försöka gaska upp sig lagom till att den lille beräknas vakna. Sen ut i det fina vädret!! 

I förmiddags innan vi gick in på öppna förskolan, lät den lille få slumra ett par minuter extra. :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback