Upplopp!

Nu är vi verkligen på upploppet! 
3 nätter har vi kvar i lägenheten. Vi kommer att flytta ut tidigare än vad vi får flytta in i huset. Mycket pga att vi inte hinner flytta måndag eller tisdagkväll med ett barn som lägger sig 19-19.30. Vi ska försöka få ut rubbet i helgen! För på onsdagen så kommer flyttstädet hit. Det känns så himla skönt att vi lejt bort det. Och även om vi sett fram emot det här i 2,5 år nu så kommer det absolut att kännas sorgligt att lämna lägenheten. Vi har trivts så ofantligt bra här! Hoppas att nästa ägare kommer göra det också. 

De jobbar på ordentligt ute i huset måste jag säga. De har jobbat övertid iallafall 2 av 3 dagar. Igår var de rätt många som gjorde det, varav 2 stycken var kvar till sent igårkväll. Idag hade pappa kört förbi på morgonen och han hade sett att det stod 9(!) bilar utanför. Ska bli spännande att åka ut ikväll för att se vad som hunnit ske idag. 

Och just det! Igår provtrycktes huset för att se om det är tätt och uppfyller kommunens krav. Det gick bra! Vi låg just preciiis över gränsen för ett passivhus(0,30 är den gränsen och vi låg på 0,30,05). Känns jättekul att det gick så bra! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback