Första natten.


Så var växasängen på plats i den lilles rum. Kändes helt plötsligt som att det är ett mycket större barn som bor där inne. Han har ju varit peppad i ca 1 månad, då han vetat att det skulle bli hans säng och han sett alla momenten. Så det var med spänning vi skulle utföra första nattningen där, mycket för att han annars brukar sköta nattningen själv efter att ha fått höra trollmor. Och det skulle nog inte bli lika lätt den här gången. Och hur skulle det funka nattetid? Skulle han komma insmygandes till oss om han vaknade till på natten? 

Läggningen drog ut på tiden, den tog 1 timme. Men ändå helt överkomligt för att vara första gången. Han testade i princip allt innan han till slut slocknade på två sekunder. Och natten har gått grymt bra! Han vaknade till en gång och ropade som vanligt, för att han inte hittade någon tutte. Så det var bara att ge en och lägga på täcket och sedan gå på toa själv(gravidblåsa). Sen sov vi alla till 06.10 då han ropade på oss igen och väntade tills vi var där inne innan han klev ner från sängen. 

Så med andra ord har det gått över förväntan! Den stora utmaningen blir nog dagsvilan. Och den provar vi för första gången idag. Sedan vill man ju gärna minska ner på själva nattningstiden, men det kommer nog. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback