Långfredagen uppe i skoterstugan.

Vi var uppe just innan åtta imorse för att strax efter gå ner och käka frukost med farmora min. Och jag kan säga att det var säkert i femman-sexan senast jag åt en nutellamacka förns idag. Och det är lika gott som jag minns det. Det är en synd, i know. Men så galet gott med chokladsmak på mackan. Sen begav vi oss iväg till syrran för att ganska snart därefter bege oss ut och upp till skorterstugan.

Där man busa runt med kidsen innan det blev dags för grillning. Lyckades känna mig lite lätt illamående och insåg ganska kvickt vad det var för vecka jag har framför mig. Åkte iväg med skotern en tväris innan vi begav oss tillbaka och alla tänkte bege sig hemåt för att farmor ville se skidbacken och de då tänkte ta bilvägen upp(vi var ju alldeles breve). Satt bak på kälken med morsan och Alice som somnade ganska kvickt i mitt knä i detta guppande och det eviga motorljudet. Sen åkte jag baki syrran upp igen för att ta en "fika" på vittjåkk.

Väl hemma igen var det bara till att åka till hotellet för att duscha och göra sig klar inför middagen, tacobuffé, som skulle bli här på hotellet. Vi råkade vara sist dit, och vi bor här. Dock bara 5 minuter. Till och med brorsan visade sig idag genom att delta på middagen, som förövrigt farmor var rar och bjöd alla 15(!) på. Tog någon öl och sådär innan vi gick hem till syrran för att se lite talang och solsidan. Så nu ligg vi på rumme igen och gotta oss. Fan så skönt det ska bli att sova och ladda upp inför en ny, fartfylld dag.


Innan avfärd. Framme vid skoterstugan och en glad liten jänta som är nöjd över skoterfärden.

Jag själv. Gubben och lilla A.

Pappa och systerdotra. Efter middagen, el del av alla.

Innan middagen. Utstyrseln: Jeans, Gina. Linne, Ellos. Skjorta, rut m.fl. och så klackar på det.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback