Sundsvall 1 av 2.

Gud vad jag blev deprimerad nu. Jag hade skrivit allt här en gång, utförligt. Och det försvann, rubbet. Suck.

På fredagen så blev det sista i lägenheten färdigt och vi kände oss väl till mods då vi satt i bilen där vid 16 med släpet påkopplat utanför seven eleven där vi köpt oss en french hot dog för att lyckas klara oss ända tills middagen då vi inte hunnit äta lunch under dagen. Det var en hel del snörök efter vägen och jag lyckades bli kissnödig efter halva vägen(att pimpla en halvliter cola är inte någon bra ide), ett kort stopp för kisspaus och så så var vi framme vid 19.

Vi fick snurra lite för att finna hotellet. Elite Hotel Knaust. Vi checkade in innan vi begav oss för att finna en parkering till bil och släp över natten 5 minuter promenadväg bort. Gratis. Väl uppe på rummet sedan kastade vi oss på sängen framför tvn och delade på en öl innan vi började fundera på middag. Bestämde oss för att leta oss fram till stekhuset och prova det stället.

Vi hamnade vid ett bord med menyerna framför oss och beslutsångesten infann sig, det fanns ju så mycket gott att välja på. Men tillslut fann vi både förrätter och varmrätter. Förrätten var jättegod(dom var inte snåla på mängden direkt). Sen tog det lagom lång tid innan varmrätten kom in, oxfilemedaljong med rödvinssås, bacon, champinjoner, tomat, salladsblad, kokta morötter och broccoli med pommes till. Samt ett glas gott vin. Man kunde äta och bli mätt utan att maten tog slut på tallriken. Det är sällan man är på ett lite dyrare ställe(men ändå inte svindyrt) där man både kan äta jättegott och bli mätt. Vi båda skulle gärna gå dit igen och få prova något mer som finns på menyn.

Därefter gick vi tillbaka till hotellet, köpte en diptallrik och kröp upp i sängen och gottade oss framför lite OS tills vi kände sömnen krypa sig på. Vi bara njöt av att göra ingenting och bara rå om varandra, få somna när vi blev trötta. Lika bra var väl det eftersom vi skulle upp i tid morgonen därpå.

Hotellet var väldigt fint. Gammeldags stil men ändå snyggt och fräscht. I liked it!



Skitsnygga trappor!

Vår rumsdörr, 126.


Nya kläder från H&M(köpta på torsdagen). Jeans 199:-, skjortblus 149:-, scarf 79:-.
Samt mina ganska nya skor från skocentrum med lagom hög klack som gör dom
jättebekväma och sköna såhär i vår vintervärld.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback