In bed.

Idag ligger jag hemma i sängen. Det enda jag stigit upp för att göra var för att gå på toa och få i mig frukost. Inget jobb alltså. Min hals gjorde rejält ont igår och jag la mig tidigt med ett dessutom väldigt tungt huvud. Vaknade upp imorse och halsen var inte alls med mig. Lät som jag vet inte vad och hörde hur det rosslade när jag tog djupa andetag. För att inte tala om hostan som då dyker upp ibland.

Men jag fortsätter med echinagardkuren och försöker att inte prata så mycket(lättare sagt än gjort om telefonen ringer måste jag säga). Ska väl ta och hoppa in i duschen när jag orkar kliva upp härifrån, men kanske ska ta en nap först? Hm, får inte glömma lunchen heller.

Beklagligt att jag ligger inne här hemma när det är strålande fint väder ute. När solen kommer på rätt sida huset ska jag slå mig ner på balkongen och försöka få lite sol på nyllet. Lite svårt att känna sig avslappnad när man sitter på en köksstol bara(vi måste fan fixa balkongen nu!).



Funtar också på vad de tre födelsedagspresenterna ska innehålla. Systerdotter, systerson och så hjärtat mitt. Tanken är att alla firas nästa vecka också. Hm.. Och så har jag insett att jag kanske har råd med naglar trots allt och funtar starkt på att ringa top10.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback