Snart så var det en ny vecka igen.

Det var skittrevligt igår. Det tog ett tag med maten men tillslut gick det bra och blev gott. Är glad att jag slapp fokusera på salladen(det fick grabbarna göra). Det var så jävulskt gott med tacopaj och jag har nog blivit lite besatt av det, skulle lätt kunna äta det idag också. Men inga rester fick vi över.

Sen blev det musik och hockeytittande tills vi bakade lite kladdkakemuffins mitt i alltihop. Fick dock ont i magen där just innan tolv och hällde ut cidern jag höll på att dricka. Trots det så for vi in till stan en sväng och jag använde mina skyhöga klackar för första gången. När jag kunde fokusera på gången lite istället för att enbart snubbla runt. En annan jobbig grej var att jag hade världens hosta när vi for härifrån och jag lät i princip som en karl när  jag pratade pga halsen.

Vi lyckades somna på sofforna här hemma innan vi en timme senare gick och la oss. Skönt att vakna fräsch. Dessvärre så drömde jag en jävla jobbig mardröm precis innan jag vaknade och tårarna dom rann. Fy fan alltså! Men ack så glad jag blev när jag insåg att det var en mardröm och inte sanning. Kirrade lite tunnpankakor till brunch och det var för himla gott!


Bordet dukat. Dock utan vinglasen på bilden.

Topp och lackleggings - Ginatricot.

Tacopaj. Kladdkakemuffins ute på kylning(var 12st från början, vi hade 3 kvar imorse).



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback