Lördagen blev en riktig heldag.

Gårdagen var väldigt lyckad. Paradisbadet var kul, dock inte riktigt lika kul som när man var liten. Men vi höll full gas i två timmar innan vi gav upp, nöjda. Sen for vi och vräkte i oss maxmat innan vi begav oss hemåt. Var hemma redan vid fyra. Vid sex skulle vi möta upp de andra igen så det var bara till att ta en powernap och göra sig klar.

Vi landade hemma hos Robin med Great Eastern mat allihopa och så drack vi gott medans vi tittade på olika gamla musikvideos och dylikt. Hux flux var klockan elva och det var dags för att ta sig ner på stan, sagt och gjort. Det blev cover club där vi träffade en del blandat folk(bland annat de vi träffade på Kreta, kul) och hade det trevligt tills vi gav upp en halvtimma före stängning. Fötterna gjorde så förbannat ont vid det här laget.

Väl hemma och när skorna väl var av kunde jag knappt gå, fick gå på sidorna av fötterna och såg helt klart väldigt mysko ut när jag hasade mig framåt, haha. Var så äckligt skönt att lägga sig i sängen och krypa ner under täcket.

Imorse var vi pigga och alerta så efter att vi hade dragit oss en stund så for vi ut i elljusspåret och sprang. Och så gick jag nästan 2 varv efter det. Snacka om att man blev klar i huvudet och kände sig pigg! Det värsta var bara att efter duschen och lunchen så kom träningsvärken(byggde på den som kom igår efter trappspringandet, simningen och det där på paradisbadet). Det får inte bli värre tills imorgon, då kan jobb bli lite jobbigt.

Vi hann även inhandla skruv och plugg för att kunna få upp spegeln på väggen någon dag framöver, samt handla inför middagen och tvätta lite. Det är skönt när man inte dricker på tok för mycket så att man slipper vara bakis dagen efter. :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback