Semesterhelg.

Igår var det wheels. Förut var det alltid givet att det var festligheter av något slag denna dag. Men med barn går man göra en lightvariant. Så gjorde vi i år, precis som förra året. Vi kan inte låta bli när vi båda tycker att det är en rolig tillställning och gillar atmosfären. 

Vi hade ett annat par på besök som åt middag med oss innan vi körde ner på stan och promenerade och tittade på alla bilarna. I år blev det dock en kortis då klockan hann bli så mycket. Tror vi var där en timme. Sen fick vi nytt besök när vi hade kommit hem, nu var det fotbollsmatch som gällde. En otroligt trevlig lördagskväll! Somnade inte förrän vid ettsnåret och just idag gjorde lilleman morgon tidigare än vanligt(06.10) vilket inte hör till vanligheterna numera. Men det har vi ju egentligen bara oss själva att skylla, för lite sömn alltså. Somnar man sent så kan man ju inte räkna med annat egentligen.

Och idag har vi en ljuvligt fin söndag med toppenväder! Jag och lilleman gick en morgonpromenad utan vagn på en timme(sträckan var dock inte lång), och sååå mysigt det var. Kändes som att hela byn hade sovmorgon då det inte var speciellt många ute förutom vi. 








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback